קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] אני כבר לא יכולה יותר אני רוצה לברוח מהבית 16.7
    על ידי SIVAN4444 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-11-2011, 22:29
  2. מחשב חדש, מי רוצה להגיד ששלו יותר טוב?
    על ידי Puma בפורום דיבורים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 08-11-2009, 08:19
  3. [עזרה\יעוץ]אני לא יכולה יותר...
    על ידי Just Me And You בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 13-09-2007, 23:32
  4. לא יכולה יותר, בא לי למות.
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 27-07-2007, 03:08
  5. לאלאלא אני לא יכולה יותר :( כואב לי :(
    על ידי חנצ'וווק בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 25-04-2006, 20:22
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

לא רוצה ולא יכולה יותר

ברירת מחדל לא רוצה ולא יכולה יותר

היי מה קורה?
    אני אף פעם לא כתבתי על זה אבל החלטתי לשתף אותכם .
    אני כיתה יא. שנה שעברה כשהתחילו המגמות הגיע בחור חדש אלינו ,שמתי עליו עין אבל פתאום באמצע השנה התאהבי ברמות לא הגיוניות באחד שגדול ממני בכמה שנים. כ''כ התאהבי וגם באותה מידה בדיוק התאכזבתי כי הוא רצה רק סקס. אני אוהבת את ההוא עד היום. עברה שנה ומשו ולמרות שהוא לא מדבר איתי נראלי(בגלל מקרה אחד שהוא היה אשם בו) אבל לא משנה,ומאז אותו מקרה פשוט אנחנו לא בקשר,ונראלי שהוא בפוזה כי הוא ראה אותי פעם ועשה את עצמו כאילו שהוא לא רואה אותי . כשגיליתי שהוא רוצה רק סקס לא הסכמתי אבל נשארנו ידידים אבל הוא כל הזמן חפר לי על העתיד שלי עם בנים עד שגיליתי משוה שהו אהסתיר ממני ושאלתי אותו הרבה פעמים על זה והוא הכחיש. טוב עברנו,וכבר שנה ומשו שאנחנו לא בקשר אבל אני עדיין אוהבת אותו.
    קיצור שמתי עין על אותו בחור,ופתאום השנה חזר לי קצת הרגש אליו. ז''א שאני פשוט מרגישה קורה אליו ולא יותר מזה.
    אנחנו לא מדברים בקטע של מה נשמע,מה עשית אתמול וכו'... אלא סתם בקטע של שיעורים. תני ל את זה ,תו לי את זה וכו'... מחוץ לבצפר הוא אפילו מתבייש דבר איתי ליד החברים ככה אני חושבת.
    היה מקרה אחד שחבר שלו פגע בי והוא היה קשור לנושא ולא עשה כלום. עמד והסתכל. חבר שלו פגע בי פיזית,קרוב ללהרביץ. והוא לא עשה כלום. כולם עמדו וראו את זה.
    קיצור הייתה תקופה שלא דיברנו,והוא שם זין על זה. ואז,החלטתי שאני לא יכולה יותר לא לדבר איתו והחלתי שוב פעם לדבר. קיצור חזרו היחסים הרגילים של הבצפר.
    קיצור,הוא שם לב נראלי שאני כזה מסתכלת עליו,ובהתחלה התעלם ועכשיו אני פשוט רואה שהוא מנסה להסתיר את עצמו ממני,ז''א כשהוא רואה שאני מסתכלת עליו,הוא מתכסה בוילון שבכיתה,כאילו מנפנפ בו או כל מיני דברים כאלו. ולי לא אכפת מצד אחד. אני יודעת שאני צריכה להעריך את עצמי ובמיוחד כשהוא כל מה שהוא רוצה ממני זה או מחברת או סתם שאלה על השיעורים. גם כשהוא מעצבן אותי אני לא מראה את זה,בשביל לא להרוס את היחסים האלה. ואני יודעת שהוא לא אוהב אותי. גם היו לי חלומות שכאליו אני מנסה לעשות רושם עליו(מה שקורה במציאות) והוא כאילו כלום (מה שקורה במציאות). כשהוא צריך משהו בלימודים הוא מקבל את זה ממני בצורה שאף בן אדם לא יכול היה לקבל. ושלא תבינו לא נכון. הוא בן אדם מדהים,האופי שלו מדהים והו אבחיים לא פוגע בי. והוא לא מדבר אליי בצורה לא יפה. אבל אאני ל אמבינה תקטע שלו.
    עם הוא גבר אז למה כשחבר שלו התנהג אליי ככה הוא לא העמיד אותו במקומו?
    ועם זה מפריע לו שאני מסתכלת עליו אז למה הוא לא תופס ביצים ולא בא לדבר איתי?

קיצור נמאס לי מהכל. גם השנה באו אלינו כמה ילדים לכיתה(ערסים)שהרסו את הכיעתה לגמרי ובגלל זה הוא היה כזה. הוא היה עד אז פשוט שקט נורא,ביישן,ועכשיו הוא מנסה לעשות את עצמו ערס וכ''כ לא מתאם לו.
    אני לא רוצה להיראות נואשת ולהיראות כאילו שאני מסכנה שרודפת אחריו כי אני רוצה להראות לו שגם אני שווה משהו אבל לא מצליחה.
    מה לעשות?
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 21-04-2010 בשעה 12:16. סיבה: חוסר תיוג

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תניחי לזה, עם כמה שזה קשה..
    ככל שתיכנסי לזה יותר, ככה תיפגעי מזה יותר.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

שלום לך,קודם כל אני חייב להבין שאני מבין אותך.
    בקשר אליו,אל תראי ככה את כל הבנים שיש להם "ביצים" לגשת,למה את חושבת שדווקא ממך הוא מבקש את החומר?הוא מחפש אותך הוא רוצה להיות בקרבתך,אולי זה מצידו לעשות צעד וכשהוא רואה שאת לא מתקדמת אז הוא חושב יעני שאת לא שמה עליו או משהו כזה,בגלל זה נובע החוסר יחס שלו כלפייך כביכול, כי זה גם לי קרה,אני זוכר שהייתי בכיתה ט'(לפני שהייתה לי את החברה (אהבתי אותה בטירוף לפני שהיינו חברים) בקיצור איזה ילד אחד בא לקח לה את הכיסא שלה והיא נפלה על הרצפה והיא מזה התעצבנה התחילה לקלל אותו ואני שתקתי ולא אמרתי כלום מהסיבה שהיינו בקשר אבל היא היתה איתי ביישנית ולא ידעתי מה אני בשבילה כזה (אני מדבר איתך על חשיבה של ילד בכיתה ט',כמובן שהיום הייתי פועל אחרת לגבי מישהי שאני אוהב) אז בגלל זה נרתעתי מלעזור כי ממש כשהיא נפלה באותו רגע מהכיסא ממש נקרע לי הלב באותו רגע רציתי לדקור את אותו ילד בלב ולא הייתי מפסיק לדקור אותו עד שהיה נגמר לו הדם בגוף.(סתם מטאפורה חח) .
    בקיצור הייתי מציע לך שתהיי יותר בעניין,תראי לו יותר נכונות ואני מאמין שאם הוא מרגיש וחושב כמוך ונראה לי שזה כן אז הוא כבר יעשה את הצעדים רק את תדעי להיות קצת יותר מעניינת ומעוניינת.

שיהיה בהצלחה.

אם את יפה אז:

הוא מבקש ממך שיעורי וכו' בתור תירוץ לדבר איתך כי הוא בקטע שלך
    ולא יותר כי הוא חושב שהוא לא בליגה שלך

ואם את יפה אז גם תעשי את הצעד, זה לא כזה נורא

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    3
    נקודות
    362

אני בטוח שאם תלכי ותדברי איתו על הנושא, המצב ישתנה - או לטובה או לרעה.
    אם את כל כך אוהבת אותו, אני חושב שאת צריכה לקחת את הסיכון ו"להמר על כל הקופה" ופשוט לשפוך את הלב.

ציטוט נכתב במקור על ידי GeTALL צפיה בהודעה
    שלום לך,קודם כל אני חייב להבין שאני מבין אותך.
    בקשר אליו,אל תראי ככה את כל הבנים שיש להם "ביצים" לגשת,למה את חושבת שדווקא ממך הוא מבקש את החומר?הוא מחפש אותך הוא רוצה להיות בקרבתך,אולי זה מצידו לעשות צעד וכשהוא רואה שאת לא מתקדמת אז הוא חושב יעני שאת לא שמה עליו או משהו כזה,בגלל זה נובע החוסר יחס שלו כלפייך כביכול, כי זה גם לי קרה,אני זוכר שהייתי בכיתה ט'(לפני שהייתה לי את החברה (אהבתי אותה בטירוף לפני שהיינו חברים) בקיצור איזה ילד אחד בא לקח לה את הכיסא שלה והיא נפלה על הרצפה והיא מזה התעצבנה התחילה לקלל אותו ואני שתקתי ולא אמרתי כלום מהסיבה שהיינו בקשר אבל היא היתה איתי ביישנית ולא ידעתי מה אני בשבילה כזה (אני מדבר איתך על חשיבה של ילד בכיתה ט',כמובן שהיום הייתי פועל אחרת לגבי מישהי שאני אוהב) אז בגלל זה נרתעתי מלעזור כי ממש כשהיא נפלה באותו רגע מהכיסא ממש נקרע לי הלב באותו רגע רציתי לדקור את אותו ילד בלב ולא הייתי מפסיק לדקור אותו עד שהיה נגמר לו הדם בגוף.(סתם מטאפורה חח) .
    בקיצור הייתי מציע לך שתהיי יותר בעניין,תראי לו יותר נכונות ואני מאמין שאם הוא מרגיש וחושב כמוך ונראה לי שזה כן אז הוא כבר יעשה את הצעדים רק את תדעי להיות קצת יותר מעניינת ומעוניינת.

שיהיה בהצלחה.
    אתה צודק אבל אני לא יכולה לגשת אליו כי הוא חוזר בתשובה ואני ממש חילוניה. הוא נורא מושפע מ''החברים שלו'',והם שונאים אותי ככה שאם נגיד הם מקללים אותי הוא לא זורם איתם אבל גם לא עוצר את זה.
    והוא מבקש את השיעורים ממני כי הוא יודע שרק אני ייתן לו ואין לו כח לחפש אצל מישו אחר. הוא רגיל לבקש ממנני. ונגיד שהיו מסתכלים עלייך ככה כל הזמן זה היה מרגיז אותך?
    [QUOTE=D@nIeL;5633920]אם את יפה אז:

ציטוט נכתב במקור על ידי Guy צפיה בהודעה
    אני בטוח שאם תלכי ותדברי איתו על הנושא, המצב ישתנה - או לטובה או לרעה.
    אם את כל כך אוהבת אותו, אני חושב שאת צריכה לקחת את הסיכון ו"להמר על כל הקופה" ופשוט לשפוך את הלב.
    אז זהו שהמצב יכול להשתנו לרעה וזה הדבר האחרון שאני רוצה אתו. אני לא רוצה להרוס את היחסים איתו.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אז הייתי מציע שתתרחקי ממנו ונראה איך הוא יגיב,אל תתנו לו שיעורים,או שתתנו לי אבל תמרחי אותו כזה לאט לאט,לא על המקום,תהיי אליו יבשה,קרה לא נעימה נראה איך הוא יגיב.
    ואז תדברו...

ציטוט נכתב במקור על ידי GeTALL צפיה בהודעה
    אז הייתי מציע שתתרחקי ממנו ונראה איך הוא יגיב,אל תתנו לו שיעורים,או שתתנו לי אבל תמרחי אותו כזה לאט לאט,לא על המקום,תהיי אליו יבשה,קרה לא נעימה נראה איך הוא יגיב.
    ואז תדברו...
    אני יודעת בדיוק מה תיהיה התגובה שלו: לא רוצה לא צריך. כבר הזכרתי את זה שכשהחברים שלו פגעו בי אז לא דיברתי עם אף אחד מהם ולא היה אכפת לו,הוא הבין שאני לא מדברת איתו בלי שאני יגיד לו,והוא פשוט הפסיק לבקש ממני וביקש אצל מישהי אחרת.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם "חברים" שלו מקללים אותך ושונאים אותך סתם כך, והוא לא עושה כלום, אז אני מציע לך להתרחק כי הם משפילים אותך ועל כלום. מגיע לך מישהו יותר טוב מזה (אני לא שופט אף אחד, זה לפי מה שהבנתי ממך)
    נערך לאחרונה על ידי HummeR RiDe; 19-04-2010 בשעה 18:13.

משתמש ותיק
    I

לייקים
    225
    נקודות
    1,092

יכול להיות שהוא מתבייש שחברים שלו יגלו שהוא אוהב אותך...
    שהם מפעילים עליו לחץ חברתי, בלי שהם יודעים אפילו...
    תחשבי שהם עומדים מדברים, ואומרים סתם דוגמא, "איזה מכוערת X" אז הוא לא יבוא ויגיד "אני אוהב אותה"..

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Yam- צפיה בהודעה
    יכול להיות שהוא מתבייש שחברים שלו יגלו שהוא אוהב אותך...
    שהם מפעילים עליו לחץ חברתי, בלי שהם יודעים אפילו...
    תחשבי שהם עומדים מדברים, ואומרים סתם דוגמא, "איזה מכוערת X" אז הוא לא יבוא ויגיד "אני אוהב אותה"..
    אז אם כבר ההפך,אני הכי לא מושפע מלחץ חברתי ודעתם של חברים שלי על בחורה כלשהי ממש לא מעניינת אותי כי זו דעתם וזו דעתי ,ונגיד שיש איזה מישהי שהם טוענים שיא לדעתם מכוערת אז אני מראה ביטחון ויוצא עליהם:"מה את מבינים בכלל אין לכם טעם.."
    ככה צריך לעשות,אף אחד לא יהיה מסוגל לדבר איתך,אנשים יחשבו טוב לפני מה שהם אומרים בשביל שלא תצא עליהם כביכול..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,229 | הודעות: 8,173,816 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect