היי מה קורה?
אני אף פעם לא כתבתי על זה אבל החלטתי לשתף אותכם .
אני כיתה יא. שנה שעברה כשהתחילו המגמות הגיע בחור חדש אלינו ,שמתי עליו עין אבל פתאום באמצע השנה התאהבי ברמות לא הגיוניות באחד שגדול ממני בכמה שנים. כ''כ התאהבי וגם באותה מידה בדיוק התאכזבתי כי הוא רצה רק סקס. אני אוהבת את ההוא עד היום. עברה שנה ומשו ולמרות שהוא לא מדבר איתי נראלי(בגלל מקרה אחד שהוא היה אשם בו) אבל לא משנה,ומאז אותו מקרה פשוט אנחנו לא בקשר,ונראלי שהוא בפוזה כי הוא ראה אותי פעם ועשה את עצמו כאילו שהוא לא רואה אותי . כשגיליתי שהוא רוצה רק סקס לא הסכמתי אבל נשארנו ידידים אבל הוא כל הזמן חפר לי על העתיד שלי עם בנים עד שגיליתי משוה שהו אהסתיר ממני ושאלתי אותו הרבה פעמים על זה והוא הכחיש. טוב עברנו,וכבר שנה ומשו שאנחנו לא בקשר אבל אני עדיין אוהבת אותו.
קיצור שמתי עין על אותו בחור,ופתאום השנה חזר לי קצת הרגש אליו. ז''א שאני פשוט מרגישה קורה אליו ולא יותר מזה.
אנחנו לא מדברים בקטע של מה נשמע,מה עשית אתמול וכו'... אלא סתם בקטע של שיעורים. תני ל את זה ,תו לי את זה וכו'... מחוץ לבצפר הוא אפילו מתבייש דבר איתי ליד החברים ככה אני חושבת.
היה מקרה אחד שחבר שלו פגע בי והוא היה קשור לנושא ולא עשה כלום. עמד והסתכל. חבר שלו פגע בי פיזית,קרוב ללהרביץ. והוא לא עשה כלום. כולם עמדו וראו את זה.
קיצור הייתה תקופה שלא דיברנו,והוא שם זין על זה. ואז,החלטתי שאני לא יכולה יותר לא לדבר איתו והחלתי שוב פעם לדבר. קיצור חזרו היחסים הרגילים של הבצפר.
קיצור,הוא שם לב נראלי שאני כזה מסתכלת עליו,ובהתחלה התעלם ועכשיו אני פשוט רואה שהוא מנסה להסתיר את עצמו ממני,ז''א כשהוא רואה שאני מסתכלת עליו,הוא מתכסה בוילון שבכיתה,כאילו מנפנפ בו או כל מיני דברים כאלו. ולי לא אכפת מצד אחד. אני יודעת שאני צריכה להעריך את עצמי ובמיוחד כשהוא כל מה שהוא רוצה ממני זה או מחברת או סתם שאלה על השיעורים. גם כשהוא מעצבן אותי אני לא מראה את זה,בשביל לא להרוס את היחסים האלה. ואני יודעת שהוא לא אוהב אותי. גם היו לי חלומות שכאליו אני מנסה לעשות רושם עליו(מה שקורה במציאות) והוא כאילו כלום (מה שקורה במציאות). כשהוא צריך משהו בלימודים הוא מקבל את זה ממני בצורה שאף בן אדם לא יכול היה לקבל. ושלא תבינו לא נכון. הוא בן אדם מדהים,האופי שלו מדהים והו אבחיים לא פוגע בי. והוא לא מדבר אליי בצורה לא יפה. אבל אאני ל אמבינה תקטע שלו.
עם הוא גבר אז למה כשחבר שלו התנהג אליי ככה הוא לא העמיד אותו במקומו?
ועם זה מפריע לו שאני מסתכלת עליו אז למה הוא לא תופס ביצים ולא בא לדבר איתי?
קיצור נמאס לי מהכל. גם השנה באו אלינו כמה ילדים לכיתה(ערסים)שהרסו את הכיעתה לגמרי ובגלל זה הוא היה כזה. הוא היה עד אז פשוט שקט נורא,ביישן,ועכשיו הוא מנסה לעשות את עצמו ערס וכ''כ לא מתאם לו.
אני לא רוצה להיראות נואשת ולהיראות כאילו שאני מסכנה שרודפת אחריו כי אני רוצה להראות לו שגם אני שווה משהו אבל לא מצליחה.
מה לעשות?

ציטוט ההודעה

ספוילר: