קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 52
    הודעה אחרונה: 14-09-2008, 13:39
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 30-01-2007, 19:17
  3. פתאום כולם שולחים לי את אותה ההודעה באיסי.. :O
    על ידי CrazyPopo בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-10-2006, 18:19
  4. [אשכול חוקים] להיכנס כולם כולם!
    על ידי ShadowZ בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 15:21
  5. דחוףףףףףףףף כנסו כולם
    על ידי GigaMan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 02:31
נושא נעול
עמוד 5 מתוך 10 << ראשון ... 34567 ... אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 146

מה כולם נהיים דוסים פתאום? - עמוד 5

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי Cry_AngeL צפיה בהודעה
    אני עדין לא הבנתי מאיפה הביטחון הזה שיש אלוהים? כי זה מה שהאכילו אותך שהיית ילד? לפי סיפורי עם מלפני 5000 שנה? אז למה אתה ממאמין שיש אלוהים.. ולא מאמין בקוסם מארץ עוץ למשל? גם את זה סיפרו לך כשהיית ילד.. רק שכאן אמרו לך מראש שמדובר באגדה, כנראה שכשסיפרו על אלוהים שכחו לציין את הפרט הזה מסיבה מסויימת.

מה שאתה מתאר זה לא אינסטינקט, זו טיפשות. לאבד את החיים בגלל ספר
    או חתיכת עור שבתוכה כתבי קודש זו טיפשות. כי תיפלין וספרי תורה אפשר להכין או לקנות חדשים. חיים זה one way ticket.

אז בוא תגיד לי מה ההגדרה שלך לאלוהים..?
    חחח זה ממש לא הגדרה שלי
    זה הגדרה של אנשים גדולים ממני בהרבה
    פילוסופים אדירים וכמו גם מדענים אבל עזוב בגלל זה אמרתי שאני אפילו לא מתחיל להתווכח בנושא
    אם אתה מחזיק מעצמך ואומר שקראת מספיק על הנושאים אתה אמור כבר לדעת את הרעיון הכללי של הגדרתו
    תלמד עוד קצת במקום ישר לשלול דברים ואולי אחרי שתחכים תחזור להתווכח למרות שאם באמת תבין, לא יהיה לך על מה להתווכח.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ואתה עדין לא מוכן לספק את ההגדרה יש לך משהו להסתיר?

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    If you want breakfast in bed, sleep in the kitchen...

אני עדין לא הבנתי מאיפה הביטחון הזה שיש אלוהים? כי זה מה שהאכילו אותך שהיית ילד? לפי סיפורי עם מלפני 5000 שנה? אז למה אתה ממאמין שיש אלוהים.. ולא מאמין בקוסם מארץ עוץ למשל? גם את זה סיפרו לך כשהיית ילד.. רק שכאן אמרו לך מראש שמדובר באגדה, כנראה שכשסיפרו על אלוהים שכחו לציין את הפרט הזה מסיבה מסויימת.
    כל בנאדם חונך בצורה מסויימת,
    ההורים שלנו <או אנשים שאנחנו מחשיבים מאד> תמיד קובעים מה יצא מאיתנו <לפחות עד שלב מסויים...>
    וכמו לדבריך, האכילו אותו סרטים שיש אלוהים, כך גם אותך האכילו סרטים שאין...

אמונה, זה לא בא על בסיס של הוכחות ... זה משהו שאתה יודע אותו... כי זה טבוע בך ........
    ואם אתה מאמין או לא זה עיניין שלך..... הרי בסופו של דבר אנחנו נדע את האמת רק אחרי שנמות.............. כי אפחד לא חזר מהמוות כדי לספר לנו....
    פשוט שכל אחד יחיה כמו שטוב לו.... אם אנשים מחליטים לעשות משהו בגלל אמונה, זה מה שעושה להם טוב! מבחינתם זה לא לסבול....

ואגב לכותרת"מה כולם נהיים דוסים פתאום?", בני אדם בדר"כ חיים בגלים (ולא בצורה סטאטית...) אנשים משתנים ומשנים הרגלים....
    ולכן זה נכון גם לצד ההפוך, הרבה נהיים דוסים, אבל הרבה גם נהיים חילוניים.....

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי קספר צפיה בהודעה
    ההורים שלנו <או אנשים שאנחנו מחשיבים מאד> תמיד קובעים מה יצא מאיתנו <לפחות עד שלב מסויים...>

אמונה, זה לא בא על בסיס של הוכחות ... זה משהו שאתה יודע אותו... כי זה טבוע בך ........
    ואם אתה מאמין או לא זה עיניין שלך..... הרי בסופו של דבר אנחנו נדע את האמת רק אחרי שנמות.............. כי אפחד לא חזר מהמוות כדי לספר לנו....
    פשוט שכל אחד יחיה כמו שטוב לו.... אם אנשים מחליטים לעשות משהו בגלל אמונה, זה מה שעושה להם טוב! מבחינתם זה לא לסבול....

ואגב לכותרת"מה כולם נהיים דוסים פתאום?", בני אדם בדר"כ חיים בגלים (ולא בצורה סטאטית...) אנשים משתנים ומשנים הרגלים....
    ההנחה שלך מוטעת בבסיסה, אני באתי מחינוך מסורתי על גבול הדתי, קיבלתי את זה בתור ילד באהבה. בשנים האחרונות התעוררו אצלי שאלות שהדת לא יכלה לספק עליהם תשובה, אז פניתי לצד של המדע. ולכן היום אני כופר בדת באופן מוחלט. אני אתאיסט על אף החינוך שקיבלתי. וכן באמת נהייה טרנד לשים כיפה. באופן מפתיע.. במיוחד אצל אנשים חלשים שחשודים בעברות קשות ונמצאים במשבר קשה מאוד, שבאים בפני שופט. ומחפשים מי יציל אותם, אז הם מוכנים ללכת גם לכיוון הכי פחות הגיוני, אלוהים.

וכן אמונה זה משהו שאתה גדל איתו ומקבל מאנשים שהם ההורים שלך או שאתה מעריך, אבל הטענה שלך שאמונה לא בא על בסיס של הוכחות?! זאת אומרת שלדעתך אין למדע שום נגיע לנושאים שקשורים לדת? ואם ארכיאולוג מדופלם היה קם ואומר שהוא מצא את שברי לוחות הברית? לא כל הרבנים היו קופצים על המציאה כדי להחזיר אנשים בתשובה ולהציג את ההוכחה?

אני מניח שאת לא מאמינה ש2+2 שווה ל-259. פשוט.. כי הוכח לך אחרת.
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 07-07-2010 בשעה 13:42.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ

ההנחה שלך מוטעת בבסיסה, אני באתי מחינוך מסורתי על גבול הדתי, קיבלתי את זה בתור ילד באהבה. בשנים האחרונות התעוררו אצלי שאלות שהדת לא יכלה לספק עליהם תשובה, אז פניתי לצד של המדע. ולכן היום אני כופר בדת באופן מוחלט. אני אתאיסט על אף החינוך שקיבלתי. וכן באמת נהייה טרנד לשים כיפה. באופן מפתיע.. במיוחד אצל אנשים חלשים שחשודים בעברות קשות ונמצאים במשבר קשה מאוד, שבאים בפני שופט. ומחפשים מי יציל אותם, אז הם מוכנים ללכת גם לכיוון הכי פחות הגיוני, אלוהים.

וכן אמונה זה משהו שאתה גדל איתו ומקבל מאנשים שהם ההורים שלך או שאתה מעריך, אבל הטענה שלך שאמונה לא בא על בסיס של הוכחות?! זאת אומרת שלדעתך אין למדע שום נגיע לנושאים שקשורים לדת? ואם ארכיאולוג מדופלם היה קם ואומר שהוא מצא את שברי לוחות הברית? לא כל הרבנים היו קופצים על המציאה כדי להחזיר אנשים בתשובה ולהציג את ההוכחה?

אני מניח שאת לא מאמינה ש2+2 שווה ל-259. פשוט.. כי הוכח לך אחרת.
    הלכת רחוק, ואפילו רחוק מידי
    קודם כל, לא באתי בטענה שחינכו אותך בצורה כזו או אחרת!!! יותר מיזה רשמתי "לפחות עד שלב מסויים" (כלומר- עד שלב שאנחנו מחליטים לקבוע לעצמנו מה נכון ומה לא...) כשאמרת "כמו שהאכילו אותך סרטים שאין..." - אם זה מההורים ואם זה סרטים שהמדע כביכול האכיל אותך... זה לא משנה.

כשאמרתי שהאמונה לא באה על בסיס הוכחות, התכוונתי לזה ומאד!
    שוב- האמונה לא באה על בסיס הוכחות!!!!!!!!!!! היא לא באה מהוכחות! אולי יש לה הוכחות, אבל ההוכחות הן לא הבסיס שלה....
    ומי שמאמיים רק בגלל הוכחות, אז האמונה שלו ממש לא יציבה....

אני אתן לך דוגמא , לא באותו סדר גודל, ולא קשורה לאותו נושא,
    המדע שלנו קבע לפני מספר שניפם שאכילת ירקות ירוקים לא תורמת כלום , כי "אין להם ערך תזונתי", לאחר פרק זמםן מסויים הוא קבע בידיוק את ההפך.... כך גם לדוגמא עם פולי סויה, שבהתחלה נאמר אחרי מחקר ארוך שהם מאוד ביאים ואחרי פרק זמן מסויים הייתה הסתייגות ויצא מחקר חדש עם תוצאה: להיזהר מאיכלה מרובה של פולי סויה....
    כך, המדע שלנו יכול לוכיח היום דברים ומחר לסתור אותם....--> בגלל זה אמונה לא נבנית על הוכחות!!!!

אני לא חושבת שיש פה מה לשכנע או לא...
    כי: א. אם בחרת את הדרך שבה אתה הולך זה כי זה מה שאתה מאמין בו, וזה מה שעושה לך טוב, וזה בסר גמור כמו אלו שמאמינים וזה מה שעושה להם טוב.

ב. איך אפשר לשכנע או להסביר דברים שלא נבנים על הוכחות?! זה הרבה מעבר לזה...

וכל אלו שהולכים בדרך האמונה בגלל שהוצגו בפניהם הוכחות- לדעתי זה לא יהיה יציב, כי הוכחות באות והולכות....

יש המון הוכחות לאמיתות התורה, המון, אבל לא על זה נבנית האמונה....

בקשר לזה שכל הרבנים היו קופצים על המציאה- רב שעושה כזה דבר- הוא לא רב! < או שהוא רק מנסה לחזק באנשים את האמונה שלהם, ולא לבנות אותה על אותה הוכחה.... שזה בסדר, למה לא? >
    התורה והיהדות לא מנסות להכניס ל"קבוצתם" עוד אנשים (בניגוד לדוגמא לאיסלם או לנצרות...) ממש לא, מי שרוצה ובאמת מאמין ילך בה ומי שלא- לא. ויותר מזה אפילו לאנשים שרוצים להתגייר עושים הרבה קשיים כדי לבדוק האם הם באמת רוצים והאם נבנה אצלם משהו יציב ולא משהו שבא היום וילך מחר....

בקשר לעבריינם ששמים פתאום כיפה, יש כאלה שבאמת עבר עליהם שינוי (והם מעטים מאד) ויש כאלה עושים את זה, אבל זה יותר כלפי חוץ.... כדי להייראות טוב מול השופט וכדי להראות לו שכביכול הוא "מתחרט" ובחר לו "בדרך הישר"... ואלו בידיוק כמו כל אותם "חרדים" (חרדים בעלק) שאונסים, רוצחים ומתעללים, אנשים כאלו הם לא דתיים!!!!!!!!! הם סתם מראים את זה כלפי חוץ, לובדים מן תחפושת שכזו....

אני יכולה להגיד לך , שהחיים שלי לא היו משעממים בכלל!!!! ועבר עליי המון, וכעסתי על ה' מאד לא מעט פעמים ויש בי עוד הרבה כעס, אבל אני מאמינה שהוא קיים, ולא כי הוכיחו לי, אלא כי זה מה שאני מאמינה בו! כי זה חלק ממני! כמו שאני מאמינה שצריך להיות בנאדם טוב, וכמו שאני מאמינה שצריך לכבד את ההורים וכו'.... זה לא משהו שאפשר לתת לו הסבר או להגדיר אותו...
    הרי גם אתה מאמין בדברים שאין עליהם הוכחות, סתם לדוגמא , אתה מאמין שאסור לרצוח אנשים חפים מפשע, ויש כאלה שלא מאמינים בזה , אבל זה לא מבוסס על הוכחות, נכון שיש הוכחות שמראות מה כדאי ומה לא או מה קורה לכאן או לכאן, אבל זה שאתה מאמין בזה זה לא על בסיס ההוכחות, אלא ההוכחות באות כהשלמה.

לדעתי - כל אחד צריך לעשות מה שבראש שלו, הרי אנחנו לא יכולים לדעת מה נכון ומה לא, אז כל אחד יעשה מה שטוב לו...
    וכל עוד מה שאתה בוחר לעשות עם עצמך לא פוגע באחרים- שיהיה בכיף
    נערך לאחרונה על ידי קספר; 07-07-2010 בשעה 16:02.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

אתם שוב נטפלים לחלק הכי לא קשור בנושא
    אני מדבר פה על קול ההיגיון בלי שום טיפה של דת.
    ול Cry_AngeL ההגדרה בקצרה לאלוהים זה שהוא בלתי מסובב ושהוא מסובב הכול
    אבל אם אתה לא יודע אתה עוד צריך הרבה להעשיר את הידע שלך...
    ואת כול השאלות הבאות שיהיו לך עליו תהיה בטוח שרבים וחכמים ממך כבר שאלו ורוב השאלות הן פילוסופיות חוץ מעצם הגדרתו שבזה יש מוסכמות על הכול.
    בכול מקרה אני ממליץ לך קצת להעשיר את הידע שלך בנושא כי זה מאוד מעניין ויכול לשנות את השקפת עולמך.
    נערך לאחרונה על ידי avatar123; 07-07-2010 בשעה 16:07.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי avatar123 צפיה בהודעה
    ואת כול השאלות הבאות שיהיו לך עליו תהיה בטוח שרבים וחכמים ממך כבר שאלו ורוב השאלות הן פילוסופיות חוץ מעצם הגדרתו שבזה יש מוסכמות על הכול.
    בכול מקרה אני ממליץ לך קצת להעשיר את הידע שלך בנושא כי זה מאוד מעניין ויכול לשנות את השקפת עולמך.
    המקומות שהלכת אליהם כדי "להעשיר את הידע בנושא" הם מקומות אחרים מאלו שהוא הלך אליהם,
    ואין שום הוכחה בעולם שיכולה לומר שהמקומות אליהם אתה הלכת , והספרים והמקורות שאליהם בחרת ללכת הם טובים יותר משלו...
    אין פה שום עיניים של ידע או בדיקה ולמידה.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

המקומות שהלכת אליהם כדי "להעשיר את הידע בנושא" הם מקומות אחרים מאלו שהוא הלך אליהם,
    ואין שום הוכחה בעולם שיכולה לומר שהמקומות אליהם אתה הלכת , והספרים והמקורות שאליהם בחרת ללכת הם טובים יותר משלו...
    אין פה שום עיניים של ידע או בדיקה ולמידה.
    עזבי טעות שלי זה לא היה מכוון אלייך
    cry angel מדבר לעניין ולכן זה היה מופנה אליו
    אני דן בזה עם מי שאני חושב שיש לו אינטיליגנציה מספקת ואת בהודעה הזאת שלך הוכחת שלך אין...
    ככה שלפני שאת מגיבה סתם בפעם הבאה תחשבי קצת.
    נערך לאחרונה על ידי avatar123; 07-07-2010 בשעה 16:22.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

מה שאתה מתאר זה לא אינסטינקט, זו טיפשות. לאבד את החיים בגלל ספר
    או חתיכת עור שבתוכה כתבי קודש זו טיפשות. כי תיפלין וספרי תורה אפשר להכין או לקנות חדשים. חיים זה one way ticket.

אז בוא תגיד לי מה ההגדרה שלך לאלוהים..?
    אחרי מה שרשמת פה, עוד טיפה הכבוד העצמי שנשאר לך, נאבד.
    אני לא ירד לרמה שלך, לא שווה אפילו את ההשקעה של התשובה, כי כמו שאמרתי, אתה כמו קיר.

וחבל שכך, שכל יש לך, אבל השפיעו עליך מאוד...
    מקוה בשבילך שתפקח את העניים, וזכור מה אמרתי לך,
    יום אחד אתה תגלה שיש אלוקים, ותצטער על מה שרשמת פה. 
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

הלכת רחוק, ואפילו רחוק מידי

כשאמרתי שהאמונה לא באה על בסיס הוכחות, התכוונתי לזה ומאד!
    שוב- האמונה לא באה על בסיס הוכחות!!!!!!!!!!! היא לא באה מהוכחות! אולי יש לה הוכחות, אבל ההוכחות הן לא הבסיס שלה....
    ומי שמאמיים רק בגלל הוכחות, אז האמונה שלו ממש לא יציבה....

אני אפרש מה שאת אומרת, אמונה היא דבר עיוור שנקבע באופן סובייקטיבי ולא על סמך עובדות אובייקטיבות ונטולות אינטרס.

אני אתן לך דוגמא , לא באותו סדר גודל, ולא קשורה לאותו נושא,
    המדע שלנו קבע לפני מספר שניפם שאכילת ירקות ירוקים לא תורמת כלום , כי "אין להם ערך תזונתי", לאחר פרק זמםן מסויים הוא קבע בידיוק את ההפך.... כך גם לדוגמא עם פולי סויה, שבהתחלה נאמר אחרי מחקר ארוך שהם מאוד ביאים ואחרי פרק זמן מסויים הייתה הסתייגות ויצא מחקר חדש עם תוצאה: להיזהר מאיכלה מרובה של פולי סויה....
    כך, המדע שלנו יכול לוכיח היום דברים ומחר לסתור אותם....--> בגלל זה אמונה לא נבנית על הוכחות!!!!

אמונה כן נבנית על הוכחות, אמונה עיוורת שאיתה יש לי בעיה לא לוקחת בחשבון הוכחות.

כי המדע (בניגוד גמור לדת) מתחדש, ואין לו בעיה להודות בטעות ולתקן אותה. שזו גישה חכמה יותר מללכת עם הראש בקיר ולהגיד הישן נכון כי חכמים אמרו.

ב. איך אפשר לשכנע או להסביר דברים שלא נבנים על הוכחות?! זה הרבה מעבר לזה...
    אי אפשר, כמו שאי אפשר לשכנע עיוור לראות.
    וכל אלו שהולכים בדרך האמונה בגלל שהוצגו בפניהם הוכחות- לדעתי זה לא יהיה יציב, כי הוכחות באות והולכות....
    בלא יציב, את מתכוונת ללא עיוור, אחד שאם יוכיחו לו אחרת ישנה את דעתו.
    יש המון הוכחות לאמיתות התורה, המון, אבל לא על זה נבנית האמונה....
    אני אשמח לראות אותם, כי שמעתי את זה הרבה פעמים ולא ראיתי אפילו פעם אחת.

בקשר לזה שכל הרבנים היו קופצים על המציאה- רב שעושה כזה דבר- הוא לא רב! מוזר.. לאמנון יצחק יש תעודה של הרבנות הראשית. < או שהוא רק מנסה לחזק באנשים את האמונה שלהם, ולא לבנות אותה על אותה הוכחה.... שזה בסדר, למה לא? >
    הוא לא מנסה לחזק, אלא להפוך אותה לעיוורת.

התורה והיהדות לא מנסות להכניס ל"קבוצתם" עוד אנשים (בניגוד לדוגמא לאיסלם או לנצרות...) ממש לא, מי שרוצה ובאמת מאמין ילך בה ומי שלא- לא. ויותר מזה אפילו לאנשים שרוצים להתגייר עושים הרבה קשיים כדי לבדוק האם הם באמת רוצים והאם נבנה אצלם משהו יציב ולא משהו שבא היום וילך מחר....

בכלל לא, אבל מי שבטעות חי בישראל, שהיא מדינה יהודית (שגם לגבי המונח הזה יש מחלוקות) לעולם לא ישתחרר מטבעת החנק של הדת היהודית והכפייה הדתית. ורק לשם התזכורת. חוק החזיר, חוק החמץ, חוק ימי עבודה ומנוחה (שבחר באופן מקרי דווקא בשבת) והיד עוד נטויה.

התשובות במודגש.

ציטוט נכתב במקור על ידי avatar123 צפיה בהודעה

אתה יודע מה.. אתה צודק, אולי ההגדרה שלי הייתה מוטעית, אני מתכוון הכל מה שאמרתי לJehovah האלוהים ע"פ היהדות.

אומנם לא הבנתי את ההגדרה של אלוהים, אבל אני מבין ששלי לא הייתה נכונה.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

התשובות במודגש.

אתה יודע מה.. אתה צודק, אולי ההגדרה שלי הייתה מוטעית, אני מתכוון הכל מה שאמרתי לJehovah האלוהים ע"פ היהדות.

אומנם לא הבנתי את ההגדרה של אלוהים, אבל אני מבין ששלי לא הייתה נכונה.
    תיראה באלוהי הדתות גם אני לא מאמין כי זה באמת או שאתה מאמין או שאתה לא, עובדה שאפילו לרבנים הכי גדולים אין שאלות בנוגע להווכחותו של אלוהי היהודים.
    אבל בכוח עליון ש"מנהל" הכול על זה אין עוררין...

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

אתה דאיסט? פנאתאיסט?

איך אתה מגדיר את עצמך?

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

אתה דאיסט? פנאתאיסט?

איך אתה מגדיר את עצמך?
    אני מעדיף לא להגדיר את עצמי במיוחד שאני לא מזדהה עם אף אחת מהן
    אבל בעיקרון זאת ההשקפת עולם שלי, יש מקור שאחראי על הדברים העולם לא נוצר יש מאין.

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ולדעתך הוא מתערב באופן פעיל בפעולות בני האדם בצורת ניסים קוסמים או שלאו?

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ולדעתך הוא מתערב באופן פעיל בפעולות בני האדם בצורת ניסים קוסמים או שלאו?
    "מתערב"?
    אני מתאמץ אבל עדיין קשה לי לקשר את המושג הזה לאלוהים...
    כנ"ל גם לגבי "באופן פעיל".
    נערך לאחרונה על ידי avatar123; 07-07-2010 בשעה 17:20.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,611 | הודעות: 8,200,204 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect