טוב בדוגרי זה עסק די פרטי ובדרך כלל אני שופט ובוחר לעצמי את הדרך בסיטואציות כאלה אבל הפעם זה פאקינג בעייתי !
אז אני פה להתייעץ עם אנשים ולשמוע דעות וכאלה , לא משהו מיוחד [ התייעצתי עם קרובים אלי ווואלה לא עזר כלום ]
קיצר , אם לחתוך את זה יפה , אחרי כל מיני קיצוצים וכאלה יש שתי אופציות די מעניינות בשטח , אחת חמודה מאוד שקרובה מאוד לאזור שלי ואחת ש"אומרים שהיא" ממש יפה אבל היא מרחוק [ שאני אמור לראות אותה אוטוטו אבל בינתיים זה רק סקייפ וכאלה ] . מה שקרה בקצרה זה שהיו סימני עניין מאוד כבדים עם הרחוקה וכשהחלטתי ללכת על זה בצורה הכי פשוטה ויפה ומעצבנת ( אני אוהב אתגרים ) אמרתי לה שאני אוהב אותה . "אני שמחה שאמרת את זה אבל אין לי מה לעשות עם זה , מצטערת" . אני לא ארחיב על דעתי בנושא . מה שכן , אם אני אלך על הקרובה שגם מראה סימני עניין נחמדים יכול להיות שהרחוקה תיפגע [ ופגעתי בה כבר לא מזמן עם מערכת יחסית אחרת שהיא השתדלה לפרק לי ] , ובמצב הנוכחי אין לי מושג מה לעשות , ללכת על הקרובה הנחמדה או על הרחוקה .
סתם הערה , לא ביקשתי חפירות על "אל תתמקד באלה לך תצא לסארג'ים ותרחיב מעגל חברתי" , השתיים האלה הן מה שמעניין אותי כרגע אחרי זמן מה של חיפושים . תודה![]()

ציטוט ההודעה