קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] החברה שלי ואני - מה לעשות?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-03-2012, 10:30
  2. [עזרה] ההורים שלו משוגעים על כל הראש ואני לא יודעת מה לעשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-01-2012, 00:43
  3. חברה שלי ואני ניפרדים אחרי שבוע זה כבר בפתח לאדע מה לעשות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-09-2007, 01:43
  4. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 04-01-2006, 20:09
  5. איזה נקמה נגחו בחבר שלי
    על ידי -עדי- בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 20:06
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 41

בגדתי בחבר שלי ואני לא יודעת מה לעשות . - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    אתם לא מבינים ששקר הוא כמו קקה צף.
    שהחבר שלה יגלה את זה בכלל לא יהיה לה סיכוי איתו,וכשהוא יגלה את זה אז גם חברה שלה תגלה את זה וגם החבר שלה ופשוט הכל נהרס בלי אחוז אחד קטן שיהיה אפשר לתקן את זה.
    לכן צריך לספר ולראות איך מתמודדים עם זה.
    אתה טועה אושרי!!
    אם הוא ישאר איתה אחרי שהיא בגדה בו ככה עם חבר של החברה הכי טובה שלה!! לי לא היה אמון יותר באותו בנאדם, ואם הוא נישאר איתה זה מראה עליו שהוא סמרטוט ושהקשר הזה הולך ליפול.
    אתה יודע מה אומרים "מה שלא יודעים לא מזיק", המשפט הזה כל כך נכון כאן באותה סיטואציה.
    לאלאלא לא צריך לספר לחבר שלך על זה, אם תספרי לו גם ככה זה יפול בשלב כלשהוא, קשה לחיות בידיעה שחברה שלך בגדה בך ועוד אם הוא רגיש..... אז בכלל אני לא רואה כאן שום סיכוי.
    הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות זה פשוט להסתיר את זה, זה לא משהו שאם הוא לא ידע אז יקרה לו משהו או שאנערף מה... אם הוא לא ידע זה רק יועיל, כי תישארו בקשר ואת העבר תשאירו בעבר.

לשעבר 'Like

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי SoL צפיה בהודעה
    אבל אמרת שהתוצאות היו קשות, לא כדאי להסתיר כדי למנוע אותן?
    הרי אם בן אדם הבין שהוא טעה וזה לא בסדר והסיק מסקנות עדיף להשאיר את הקשר לפחות.
    תגיד לי אתה רציני בשאלה שלך?
    מה אפשר לעשות שתעמוד מול התוצאות, אף אחד לא הצמיד לה אקדח לרקה והכריח אותה לבגוד, לפחות שתראה בגרות ולתעמוד מול התוצאות.
    The Pod

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

טוב אז אם זה מעניין אותכם - סיפרתי לו .. הוא חטף עצבים . כאילו מממש . הוא צעק עליי והרביץ לי וקרא לי זונה .
    ואז הוא הלך ורצתי אחריו והתחננתי שהוא ייסלח לי באמצע הרחוב ואחרי שהתחננתי ובכיתי והכול החלטתי לנסות לנשק אותו והוא לא התנגד או משו . הוא עדיין ממש כועס וברור לי שאני צריכה לעבוד מאוד מאוד מאוד מאוד קשה כדי לפצות אותו .
    עכשיו יש לי שאלה אחרת - ישלכם רעיונות למה לעשות כדי לפצות אותו ? ישלי בית ריק לשבוע ממחר , ואני רוצה לנצל את זה כדי להכין לו הפתעה , איזה ארוחת ערב רומנטית או משו . רעיונות ?

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי JustHappiness צפיה בהודעה
    טוב אז אם זה מעניין אותכם - סיפרתי לו .. הוא חטף עצבים . כאילו מממש . הוא צעק עליי והרביץ לי וקרא לי זונה .
    ואז הוא הלך ורצתי אחריו והתחננתי שהוא ייסלח לי באמצע הרחוב ואחרי שהתחננתי ובכיתי והכול החלטתי לנסות לנשק אותו והוא לא התנגד או משו . הוא עדיין ממש כועס וברור לי שאני צריכה לעבוד מאוד מאוד מאוד מאוד קשה כדי לפצות אותו .
    עכשיו יש לי שאלה אחרת - ישלכם רעיונות למה לעשות כדי לפצות אותו ? ישלי בית ריק לשבוע ממחר , ואני רוצה לנצל את זה כדי להכין לו הפתעה , איזה ארוחת ערב רומנטית או משו . רעיונות ?
    הוא הרביץ לך?!?!? ושאף אחד לא יעיז להגיד לי "אמרתי לך שלא תגיד לו והינה התוצאות" כי זה כבר התנהגות קיצונית, תפני למשטרה!!!
    נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 22-08-2011 בשעה 21:49.
    The Pod

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

קודם כל שלא יהפוך את הארוחת ערב למשהו אחר אם את מבינה למה אני מתכוון...
    לדעתי את יותר מידי נותנת לו... במקומך לא הייתי ממשיך איתו...
    אבל איך שבא לך..
    אני מציע לך להזהר ממנו כי הוא גם מסוגל לבגוד ולבוא ולהגיד אז מה את עשית את זה גם...

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

זה לא היה הרביץ הרביץ , הוא תפס אותי ביד מאוד בכוח .

ואתם יודעים מה שיהפוך את הארוחת ערב למה שהוא רוצה . ואני יודעת טוב מאוד למה התכוונת .
    ולמה אתה מתכוון בנותנת יותר מדי ? הוא כועס עליי , ואני לא רוצה להיפרד ממנו . יש דרך אחרת לפתור את זה ?

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ

ואתם יודעים מה שיהפוך את הארוחת ערב למה שהוא רוצה . ואני יודעת טוב מאוד למה התכוונת .
    ולמה אתה מתכוון בנותנת יותר מדי ? הוא כועס עליי , ואני לא רוצה להיפרד ממנו . יש דרך אחרת לפתור את זה ?
    תקשיבי לי טוב טוב, את לא צריכה לספר לנו תאמת אבל שתדעי! שאם הוא הרים עלייך יד יש לך לאן לפנות! שום דבר שתעשי לא יתן לחבר שלך סיבה להרים עלייך ידיים! פשוט גועל נפש פחדן, אם את צריכה עזרה מעבר את מוזמנת לפנות בהודעה פרטית, אני מבטיוח לעזור.
    נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 22-08-2011 בשעה 21:57.
    The Pod

לייקים
    374
    נקודות
    1

הכוונה שאת יותר מידי מתחננת ובעתיד לכי תדעי אם זה כדאי.... הוא יכול לנצל את זה לרעתך....
    אני מאמין שבסופו של דבר גם ככה תפרדו כי אתם לא תשארו לנצח...
    תאמת לא יודע כל כך מה עוד לענות לך חוץ מילהזהר...

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אני יודעת שאתם צודקים אבל הוא חשוב לי מאוד ואני לא רוצה להפסיד אותו . אינמצב אני מוותרת עליו . ואני מוכנה לעשות הכול בשביל זה . אני פשוט לא יודעת מה יפתור את זה .

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ

אני יודעת שאתם צודקים אבל הוא חשוב לי מאוד ואני לא רוצה להפסיד אותו . אינמצב אני מוותרת עליו . ואני מוכנה לעשות הכול בשביל זה . אני פשוט לא יודעת מה יפתור את זה .
    מישהו צריך לנער אותך, או שאת אטומה או שאני לא יודע..
    קיצור תעשי מה שאת רוצה, לא מתערב יותר.
    The Pod

לייקים
    374
    נקודות
    1

תראי, קשה לו ואני מבין אותו, וגם אותך שאת אוהבת אותו..
    אבל אולי הוא לא מוכן יותר להמשיך?
    את עכשיו במצב יחסית פגיע... כי הוא לא קיבל את זה טוב...
    לדעתי מתישהו זה יגמר... מצטער לאכזב אותך..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליטל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

אוקי תקשיבי , ועם כל הכבוד אני מזדהה קצת יותר עם המצב שלך מאנשים אחרים פה .לא בגלל הבגידה אלא בגלל שגם לי יש חבר כבר למעלה משנה ואני מבינה את ההרגשה של לעשות הכל בשבילו ולא לרצות לאבד אותו .
    אמרת שיש לך בית ריק משבוע הבא אז אני יגיד לך מה אני הייתי עושה במקומך
    מן הסתם להזמין אותו אלייך,אם לא אכפת לך גם לישון איתו ואם נראלך שזה נכון אז תעשי את זה
    ואז כמובן לדבר לדבר ולדבר
    להסביר לו שזה לא היה הכוונות שלך , שאת לא מרגישה כלום לילד הזה ושבחיים לא בגדת בו לפני כן ושיהיה בטוח שלא תעשי את זה שוב
    תסבירי לו שזאת הייתה מעידה חד פעמית ושאת מאוהבת בו בצורה מטורפת ושאת לא יכולה לחשוב בכלל על בנים אחרים.
    בקשר לארוחה, גם לדעתי זה נראה מתחנן מדי. אל תגזימי עם זה את בסך הכל בנאדם שעשה טעות ..
    אני חושבת שיהיה מאוד קשה להמשיך בגלל ההרגשה שתציף אותו כל הזמן , אפילו בדברים הכי קטנים
    אם הוא לא היה כזה קנאי עד עכשיו אז גם כשתכתבי לבנים בפייסבוק שבוע טוב או שתצחקי איתם,הוא יתחיל לפחד ויכעס עלייך
    וגם בהרגשה שלך לפעמים,כשלא יהיה לו מצב רוח או שזה ייראה כאילו הוא כועס עלייך והוא יגיד לך שלא קרה כלום , אז תמיד תחשבי שזה בגלל הבגידה הזאת ותתחילי לאכול סרטים.
    אני מאוד מקווה שהקשר הזה ימשיך כי שנה אי אפשר לזרוק לפח,אני כלכך מקווה בשבילך שהוא ימצא מקום לסלוח לך ושהכל יחזור לקדמותו
    תעדכני אותנו , ואם את רוצה לדבר איתי בפרטי אז תגידי ואני יתן לך את המסן שלי או משו
    המון בהצלחה !

משתמש משקיע
    לייקים
    14
    נקודות
    1,169

מסכים עם ליטל בהכל חוץ מהקטע של לעשות איתו דברים.. תכלס הוא כועס והוא יכול לזרוק אותך אחרי זה..אבל אם הוא חשוב לך אל תוותרי עליו רואים שהוא חשוב לך אחרת לא היית באה לפה רואים שאת מתחרטת על מה שעשית אבל זה מעשה קשה קשה לסמוך אחר כך את תצטרכי להרוויח את האמון שלו בך ביושר מאחל לכם בהצלחה ואל תוותרי

משתמש מתקדם האוואטר של Fuck The What
    שם פרטי
    שניר
    לייקים
    17
    נקודות
    47
    משפט מחץ
    נחש נשך נחש

אני בניגוד לאנונימוס וביי דה וויי... חושב אחרת!
    אני מבין מה את מרגישה ואת באמת צריכה לפצות אותו, אבל לא בדרך הזאת... כי ברגע שאת תיתני לו את זה, מילה שלי! הוא
    הסתכל עלייך בצורה יותר תלותית וישחק לך על המצפון שעד שסקס יהפוך אצלכם להרגל.

אם את מרגישה שהוא האחד לעשות איתו את זה תעשי, אבל לא עכשיו! שהעניינים ירגעו וישכחו. ולכן אני מציע לך לא להביא אותו אלייך הביתה לישון כי זה יכול לגרור את זה ואז אני מבטיח לך, יודעת מה.. נשבע לך שהוא ינצל את זה הרבה אחריי זה.
    ויכול להיות מאוד שישתחחר לו הבורג הזה בראש, שתמיד משתחרר אצלנו הגברים במצבים מסויימים ויגרום לך לעשות דברים שאחר-כך תצטערי עליהם מאוד! (יש גברים שבורג הזה אצלהם מחוזק יותר ויש כאלה שפחות, אל תקחי סיכון)

אם את מביאה אותו אלייך, שתי חברות ולא פחות...
    אבל תעשי לו איזה משהו מפנק תראי איתו סרט או משהו תנשקי אותו הרבה ותסבירי לו שזאת הייתה טעות של תמימות.
    שאתם שנה ביחד ובחיים משהו שקרוב לזה לא קרה, שאין לך כלום לאותו ילד ושאת אוהבת אותו (חבר שלך) ורק אותו. וזה הכל!

אני מכיר כל-כך טוב את המצב שאת נמצאת בוא.. מהסיבה שלידידה הכי טובה שלי קרה את אותו דבר, ואם אני לא הייתי מתערב בזמן החבר המז**** שלה היה עושה לה דברים שהיא לא הייתה מצליחה להדחיק בחיים!
    (אני יכול לספר לך בפרטי אם זה מעניין אותך.. אבל רק בפרטי!)
    נערך לאחרונה על ידי Fuck The What; 23-08-2011 בשעה 01:09.

Emilia Attias
    אש בתוכי... אני נמס, אני נמס ממך!

לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Fuck The What צפיה בהודעה
    אני בניגוד לאנונימוס וביי דה וויי... חושב אחרת!
    אני מבין מה את מרגישה ואת באמת צריכה לפצות אותו, אבל לא בדרך הזאת... כי ברגע שאת תיתני לו את זה, מילה שלי! הוא
    הסתכל עלייך בצורה יותר תלותית וישחק לך על המצפון שעד שסקס יהפוך אצלכם להרגל.

אם את מרגישה שהוא האחד לעשות איתו את זה תעשי, אבל לא עכשיו! שהעניינים ירגעו וישכחו. ולכן אני מציע לך לא להביא אותו אלייך הביתה לישון כי זה יכול לגרור את זה ואז אני מבטיח לך, יודעת מה.. נשבע לך שהוא ינצל את זה הרבה אחריי זה.
    ויכול להיות מאוד שישתחחר לו הבורג הזה בראש, שתמיד משתחרר אצלנו הגברים במצבים מסויימים ויגרום לך לעשות דברים שאחר-כך תצטערי עליהם מאוד! (יש גברים שבורג הזה אצלהם מחוזק יותר ויש כאלה שפחות, אל תקחי סיכון)

אם את מביאה אותו אלייך, שתי חברות ולא פחות...
    אבל תעשי לו איזה משהו מפנק תראי איתו סרט או משהו תנשקי אותו הרבה ותסבירי לו שזאת הייתה טעות של תמימות.
    שאתם שנה ביחד ובחיים משהו שקרוב לזה לא קרה, שאין לך כלום לאותו ילד ושאת אוהבת אותו (חבר שלך) ורק אותו. וזה הכל!

אני מכיר כל-כך טוב את המצב שאת נמצאת בוא.. מהסיבה שלידידה הכי טובה שלי קרה את אותו דבר, ואם אני לא הייתי מתערב בזמן החבר המז**** שלה היה עושה לה דברים שהיא לא הייתה מצליחה להדחיק בחיים!
    (אני יכול לספר לך בפרטי אם זה מעניין אותך.. אבל רק בפרטי!)
    ואם זה לא מה שהיא רוצה?
    סקס בתור סליחה זה לא שווה כלום...להפך מוציא אותך יותר "טמבל" סלח לי על הביטוי...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,246 | הודעות: 8,173,833 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect