קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מנהלים!!בקשר לאשכול''בא לי למות וזהו''
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-09-2011, 22:42
  2. חבר'ה אני עומד למות
    על ידי LinkinH בפורום דיבורים
    תגובות: 70
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 14:50
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 09:26
  4. עזרה אני עומד למות
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 19-02-2006, 14:48
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 23:18
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 32

בא לי למות וזהו - עמוד 2

משתמש מתחיל האוואטר של pupi
    לייקים
    32
    נקודות
    200
    משפט מחץ
    אני מיוחדת אתם אלה שרגילים :P

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני בן 15....ולא הכי עוזר לי שיש עוד מישהי כמוני..... (סליחה על הדאבל אי אפשר לערוך אנונימי....)
    לא אמרתי שזה צריך לעזור לך במשו
    אבל רק כאילו שתדע שאתה לא היחיד במצב הזה ושכאילו יש ילדים שיותר קשה להם

2. קישורים ממומנים

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

יש דברים יותר קשים נכון... אני מסכים עם pupi...
    אבל לא צריך לערב דברים אחרים אלא להתרכז בבעיה ואיך אפשר לפתור אותה...
    הרי לבוא ולהגיד יש דברים יותר גרועים לא יפתור אל הבעיה....

ציטוט נכתב במקור על ידי pupi צפיה בהודעה
    לא אמרתי שזה צריך לעזור לך במשו
    אבל רק כאילו שתדע שאתה לא היחיד במצב הזה ושכאילו יש ילדים שיותר קשה להם
    אוקיי בסדר תודה כפרה....

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

אני לא הולך לדבר עכשיו כמו פוצי מוצי כמו כולם, תתמודד.

אחיך בצבא והוא לא נותן לך את המחשב ? רחמים ילד רחמים, אחיך עכשיו בצבא בחייאת וזה כולה מחשב מזדיין, אז אם הוא במחשב לך לטלוויזיה.. לפחות לך יש אח גדול שיכול לכוון אותך ולעזור לך לי אין אחד כזה, אתה רואה אותי מסכן ?

נותנים לך מטלות ? מה אתה חושב שאתה היחיד ? שאני לא עושה כלום בבית ? זה הבית שלך תשקיע בו אמא שלך לא צריכה לעשות הכל.

הבן זוג של אמא שלך כועס עליך ? תעמיד אותו במקום, לך לאבא שלך תדבר איתו שיעזור לך.

תשמע, ילדים זה ככה, ברגע שיש סטיגמה נתפסים אליה, יש לך סטיגמה של ילד בודד, אז לא רוצים להתקרב אליך, ככה זה ילדים אין מה לעשות.
    אבל זה לא אומר שאתה צריך להתייאש, תתחיל לשפר את הכישורים החברתיים שלך (זה כבר מקום לאשכול אחר).

לא הולך לך עם בנות ? תעשה עם זה משהו ! יש לך פה קטג' שלמה על הנושא למה אתה מחכה ?

משתמש משקיע האוואטר של VanGogh
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    512
    נקודות
    1,599

לא הספקתי לקרוא הכל אבל פשוט דפדפתי ככה עם העיניים שלי והבנתי שהמצב ממש על הפנים מבכינתך אם ברצונך לשנות את זה בצורה דראסטיס אז פשוט מאוד תפנה לעובדת הסיציאלית או ליועצת בית הספר אני מאמין שזה יעזור ואכן יפתור את הבעיה.
    רק תן לי להזכיר לך אתה רק בן 15 זה גיל ההתבגרות המוח מתחיל לתעתע ההורמונים משתוללים לא שולטים בזה אז פשוט תירגע תלמד להבליג יהיה יותר טוב אני מבטיח.

ציטוט נכתב במקור על ידי VanGogh צפיה בהודעה
    לא הספקתי לקרוא הכל אבל פשוט דפדפתי ככה עם העיניים שלי והבנתי שהמצב ממש על הפנים מבכינתך אם ברצונך לשנות את זה בצורה דראסטיס אז פשוט מאוד תפנה לעובדת הסיציאלית או ליועצת בית הספר אני מאמין שזה יעזור ואכן יפתור את הבעיה.
    רק תן לי להזכיר לך אתה רק בן 15 זה גיל ההתבגרות המוח מתחיל לתעתע ההורמונים משתוללים לא שולטים בזה אז פשוט תירגע תלמד להבליג יהיה יותר טוב אני מבטיח.
    חה...נראה לך שאני הולך לדבר עם מישהו....מזל שיש באטרף אנונימי....
    ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    אני לא הולך לדבר עכשיו כמו פוצי מוצי כמו כולם, תתמודד.

אחיך בצבא והוא לא נותן לך את המחשב ? רחמים ילד רחמים, אחיך עכשיו בצבא בחייאת וזה כולה מחשב מזדיין, אז אם הוא במחשב לך לטלוויזיה.. לפחות לך יש אח גדול שיכול לכוון אותך ולעזור לך לי אין אחד כזה, אתה רואה אותי מסכן ? אחי האבסדורד הוא שיש לו מחשב טוב משלו!!!!!!!ואין לי טלוויזיה!

נותנים לך מטלות ? מה אתה חושב שאתה היחיד ? שאני לא עושה כלום בבית ? זה הבית שלך תשקיע בו אמא שלך לא צריכה לעשות הכל.
    תגיד אתה תולה/מוריד כביסה?עושה אבק מהארונות ומהמדפים?עושה פאנלים?גורף את המים של השטיפה?שוטף כלים בכמות לא נורמלים שנשבר לך הגב?
    הבן זוג של אמא שלך כועס עליך ? תעמיד אותו במקום, לך לאבא שלך תדבר איתו שיעזור לך.כן כן....אבא שלי....

תשמע, ילדים זה ככה, ברגע שיש סטיגמה נתפסים אליה, יש לך סטיגמה של ילד בודד, אז לא רוצים להתקרב אליך, ככה זה ילדים אין מה לעשות.
    אבל זה לא אומר שאתה צריך להתייאש, תתחיל לשפר את הכישורים החברתיים שלך (זה כבר מקום לאשכול אחר).
    איזה אשכול?
    לא הולך לך עם בנות ? תעשה עם זה משהו ! יש לך פה קטג' שלמה על הנושא למה אתה מחכה ?
    ראיתי בקטגוריה הזאת....תעשה שרירים,שים בושם הבנו וטחנו את הכל....אתה חושב שלא חשבתי על זה?איך אפשר להתאמן בלי חדר כושר?

לייקים
    374
    נקודות
    1

חה...נראה לך שאני הולך לדבר עם מישהו....מזל שיש באטרף אנונימי....
    לדעתי תקבל קצת את דברי האחרים לא יזיק..

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ילד, תמשיך לחפש תירוצים ולא תגיע לשום מקום.
    אם אתה לא רוצה עזרה למה שנעזור לך ?

בקיצור, אז אם הוא במחשב שלך, לך למחשב שלו, אין לך טלוויזיה בבית ? אז לך שחק בכדור, ראית איך מצאתי פיתרון ? אתה יכלת לעשות את זה גם לבד.

אני אישית לא עושה, אני מכיר חבר אחר שכן, ויש לו אחיות, פשוט הן יותר קטנות אז הוא עושה הכל, מה אני יגיד לך, הוא מתעצבן לפעמים, אבל מקבל את זה, זה מה יש, אין פה משהו לשנות, צריך לקבל את זה שאתה צריך להשקיע בבית שלך ולהבין שאמא לא צריכה לעשות הכל בבית.

הכוונה היא שזה לא נושא האשכול, על זה תצטרך לפתוח אשכול בנפרד.

וכנראה שלא ראית טוב מספיק בקטג', כי זה מה שהקטג' אומרת בידיוק לא לעשות, כי מראה חיצוני לא משפיע. אם המשחק שלך (שפה נכנס הכל, כישורים חברתיים, ביטחון, אילתור שפת גוף וכו') מספיק טוב, אתה תסגור ברוב המקרים (אין 100% הצלחה פה).

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    ילד, תמשיך לחפש תירוצים ולא תגיע לשום מקום.
    אם אתה לא רוצה עזרה למה שנעזור לך ?אני פשוט לא אוהב לספר לאנשים צרות פנים מול פנים בסדר?

בקיצור, אז אם הוא במחשב שלך, לך למחשב שלו,נראה לך שמותר לגעת לו בדברים???!! אין לך טלוויזיה בבית ? אז לך שחק בכדור,עם עצמי? ראית איך מצאתי פיתרון ? אתה יכלת לעשות את זה גם לבד.

אני אישית לא עושה, אני מכיר חבר אחר שכן, ויש לו אחיות, פשוט הן יותר קטנות אז הוא עושה הכל, מה אני יגיד לך, הוא מתעצבן לפעמים, אבל מקבל את זה, זה מה יש, אין פה משהו לשנות, צריך לקבל את זה שאתה צריך להשקיע בבית שלך ולהבין שאמא לא צריכה לעשות הכל בבית.

הכוונה היא שזה לא נושא האשכול, על זה תצטרך לפתוח אשכול בנפרד.

וכנראה שלא ראית טוב מספיק בקטג', כי זה מה שהקטג' אומרת בידיוק לא לעשות, כי מראה חיצוני לא משפיע אה באמת?!. אם המשחק שלך (שפה נכנס הכל, כישורים חברתיים, ביטחון, אילתור שפת גוף וכו') מספיק טוב , אתה תסגור ברוב המקרים (אין 100% הצלחה פה).
    אתה חושב שאם מכירים אותי בכיתה בתור ההוא שאומר דברם מטומטים או ההוא ש לא יודע מה(לדוג') ובגלל זה אף אחת לא מעוניינת בקשר איתו,אתה חושב שאם ''הוא'' יפסיק עם זה זה ישתנה?הם יגידו אה יופי עכשיו יותר טוב?זה נראה לך ככה?

אה יופי עכשיו זה הפליות בין האחים....הם מקבלים פי ארבע ממני ולי היא מקציבה זמן כדי שאני יקבל בו עשירית ממה שהם קיבלו....

לייקים
    374
    נקודות
    1

אה יופי עכשיו זה הפליות בין האחים....הם מקבלים פי ארבע ממני ולי היא מקציבה זמן כדי שאני יקבל בו עשירית ממה שהם קיבלו....
    תקשיב..
    קצת קשה לעזור לך שאתה לא מפרט מספיק..
    אם אתה רוצה אני אוכל לעזור לך בפרטי ואם לא תפרט כאן..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אדוה
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עזבו שטויות(:

תנסה להבין גם את הצד של ההורים שלך ותסתכל על הדברים מהצד, יכול להיות שתבין שהדברים לא כל כך גרועים כמו שהם נראים לך כרגע

ציטוט נכתב במקור על ידי dach צפיה בהודעה
    תנסה להבין גם את הצד של ההורים שלך ותסתכל על הדברים מהצד, יכול להיות שתבין שהדברים לא כל כך גרועים כמו שהם נראים לך כרגע
    תאמיני לי שאני ניסיתי מלא!הסתכלתי מהצד שלהם יותר מהאח הגדול live!!!!הבנתי שהם מדברים בלי היגיון!כי רואים את מה שאני עושה אבל רק מה שאני עושה!

לייקים
    374
    נקודות
    1

תאמיני לי שאני ניסיתי מלא!הסתכלתי מהצד שלהם יותר מהאח הגדול live!!!!הבנתי שהם מדברים בלי היגיון!כי רואים את מה שאני עושה אבל רק מה שאני עושה!
    הרבה פעמים יש חילוקי דעות בין הורים וילדיהם... ההורים חושבים שאנחנו בגיל "הטיפשעשרה", ואנחנו חושבים שהם כל הזמן טועים..
    מה שאני מנסה להגיד לך למרות שאין הסכמה צריך לפחות להקשיב אולי לא לקבל אבל להקשיב מבלי להתכווח...
    ככה תצא עם שקט מהם...

ציטוט נכתב במקור על ידי By The Way צפיה בהודעה
    הרבה פעמים יש חילוקי דעות בין הורים וילדיהם... ההורים חושבים שאנחנו בגיל "הטיפשעשרה", ואנחנו חושבים שהם כל הזמן טועים..
    מה שאני מנסה להגיד לך למרות שאין הסכמה צריך לפחות להקשיב אולי לא לקבל אבל להקשיב מבלי להתכווח...
    ככה תצא עם שקט מהם...
    ננסה....אבל אני לא סובל את זה!!!!!הם מדברים שטויות נשבע לך!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,540 | הודעות: 8,174,127 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect