|
|
יש דברים יותר קשים נכון... אני מסכים עם pupi...
אבל לא צריך לערב דברים אחרים אלא להתרכז בבעיה ואיך אפשר לפתור אותה...
הרי לבוא ולהגיד יש דברים יותר גרועים לא יפתור אל הבעיה....
אני לא הולך לדבר עכשיו כמו פוצי מוצי כמו כולם, תתמודד.
אחיך בצבא והוא לא נותן לך את המחשב ? רחמים ילד רחמים, אחיך עכשיו בצבא בחייאת וזה כולה מחשב מזדיין, אז אם הוא במחשב לך לטלוויזיה.. לפחות לך יש אח גדול שיכול לכוון אותך ולעזור לך לי אין אחד כזה, אתה רואה אותי מסכן ?
נותנים לך מטלות ? מה אתה חושב שאתה היחיד ? שאני לא עושה כלום בבית ? זה הבית שלך תשקיע בו אמא שלך לא צריכה לעשות הכל.
הבן זוג של אמא שלך כועס עליך ? תעמיד אותו במקום, לך לאבא שלך תדבר איתו שיעזור לך.
תשמע, ילדים זה ככה, ברגע שיש סטיגמה נתפסים אליה, יש לך סטיגמה של ילד בודד, אז לא רוצים להתקרב אליך, ככה זה ילדים אין מה לעשות.
אבל זה לא אומר שאתה צריך להתייאש, תתחיל לשפר את הכישורים החברתיים שלך (זה כבר מקום לאשכול אחר).
לא הולך לך עם בנות ? תעשה עם זה משהו ! יש לך פה קטג' שלמה על הנושא למה אתה מחכה ?
לא הספקתי לקרוא הכל אבל פשוט דפדפתי ככה עם העיניים שלי והבנתי שהמצב ממש על הפנים מבכינתך אם ברצונך לשנות את זה בצורה דראסטיס אז פשוט מאוד תפנה לעובדת הסיציאלית או ליועצת בית הספר אני מאמין שזה יעזור ואכן יפתור את הבעיה.
רק תן לי להזכיר לך אתה רק בן 15 זה גיל ההתבגרות המוח מתחיל לתעתע ההורמונים משתוללים לא שולטים בזה אז פשוט תירגע תלמד להבליג יהיה יותר טוב אני מבטיח.
ילד, תמשיך לחפש תירוצים ולא תגיע לשום מקום.
אם אתה לא רוצה עזרה למה שנעזור לך ?
בקיצור, אז אם הוא במחשב שלך, לך למחשב שלו, אין לך טלוויזיה בבית ? אז לך שחק בכדור, ראית איך מצאתי פיתרון ? אתה יכלת לעשות את זה גם לבד.
אני אישית לא עושה, אני מכיר חבר אחר שכן, ויש לו אחיות, פשוט הן יותר קטנות אז הוא עושה הכל, מה אני יגיד לך, הוא מתעצבן לפעמים, אבל מקבל את זה, זה מה יש, אין פה משהו לשנות, צריך לקבל את זה שאתה צריך להשקיע בבית שלך ולהבין שאמא לא צריכה לעשות הכל בבית.
הכוונה היא שזה לא נושא האשכול, על זה תצטרך לפתוח אשכול בנפרד.
וכנראה שלא ראית טוב מספיק בקטג', כי זה מה שהקטג' אומרת בידיוק לא לעשות, כי מראה חיצוני לא משפיע. אם המשחק שלך (שפה נכנס הכל, כישורים חברתיים, ביטחון, אילתור שפת גוף וכו') מספיק טוב, אתה תסגור ברוב המקרים (אין 100% הצלחה פה).
אה יופי עכשיו זה הפליות בין האחים....הם מקבלים פי ארבע ממני ולי היא מקציבה זמן כדי שאני יקבל בו עשירית ממה שהם קיבלו....
תנסה להבין גם את הצד של ההורים שלך ותסתכל על הדברים מהצד, יכול להיות שתבין שהדברים לא כל כך גרועים כמו שהם נראים לך כרגע![]()