תגידו אם אני עושה קרבי אז במילואים אני עוד פעם יצטרך להיות בקרבי וג'ובניק או שלא יקראו לו בכלל או שיהיה במילואים במשהו פשוט?
תגידו אם אני עושה קרבי אז במילואים אני עוד פעם יצטרך להיות בקרבי וג'ובניק או שלא יקראו לו בכלל או שיהיה במילואים במשהו פשוט?
|
|
כן בערך
בדרך כלל ג'ובניקים עושים פחות מילואים תלוי יש כאלה שאוהבים לעשות מילואים אז מסדרים להם יחסית הרבה או כאלה שלא מזמנים בכלל למילואים תלוי בתפקיד שעשית בסדיר אם אתה נהג יכולים לזמן אותך להרבה מאד ימי מילואים
ואם אתה בקרבי וסיימת קרבי אתה תעשה מילואים בתור לוחם יצרפו אותך לאיזה יחידת מילואים בהתאם לאיפה ששירתת בסדיר
אז מה זה שווה להיות בקרבי גם אתה תורם מעצמך וסובל בזמן שאחרים יושבים רגל על רגל משחקים סוליטר במשרד עם מזגן
וגם אחרי שהסיוט הזה נגמר קוראים לך עוד פעם ואתה מסכן את החיים עוד פעם רק שהפעם אתה כבר עם משפחה ועובד וזה יותר דברים לאבד וקשה יותר
בזמן שלאחרים לא קוראים בכלל מה זה החרא הזה?
מצאתי מיליון ואחת סיבות למה לא כדי להיות קרבי ועדיף ג'וב ובקושי סיבה אחת למה כדי קרבי ..
הקטע זה שאני עדיין לא ממש יודע בגלל זה כל השאלות
פשוט לפי ה"מאזניים" שעשיתי יותר משתלם כבר להיות ג'וב
לך קצת לגוגל חפש כמה פעמים היה צו 8 בזמן האחרון רק אני אזכיר לך את השנים האחרונות כמו עופרת יצוקה ב2008, מלחמת לבנון השניה ב2006, חומת מגן ב2002, ואז יורדים לשנות ה90 שכוללות עוד כל מיני דברים כיפים שאני כבר לא הכי בקיא בהם.. ככה שלא כל 10 שנים קוראים למילואים אלא הרבה פחות בקצב של המדינה שלנו.. חוץ מזה, מילואים עושים גם קווים בנוסף לאימונים. חארבנה רצינית
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
התכוונתי מלחמה והיה בדיוק מלחמה אחד ב-20 שנה האחרונות מלחמת לבנון השנייה
במבצעים כמו עופרת יצוקה מזמנים קצת חיילי מילואים בהרבה הרבה הרבה פחות מאשר במלחמה ולפעמים בכלל לא
אתה לא קראת טוב מה שכתבתי וסתם התנפלת עלי כמו עמלק
לא אמרתי שקוראים למילואים כל 10 שנים זה לא נשמע אפילו הגיוני
קוראים כמה פעמים בשנה אבל לא למלחמה קוראים להם לאימונים או להחליף איזה גדוד סדיר בקו (רק בגדודים סיירות לא אבל יש יותר אימונים)
ואם אתה רוצה להמשיך להתווכח איתי בשמחה כי אני במקרה יודע הרבה בנושא הזה
בתור מילואימניק די טרי ובתור מישהו שהיה בצבא בזמן עופרת יצוקה וקיבל דיווחים די שוטפים, פלוס שלא נגיד שהגדוד סדיר שלי היה ת"פ מילואים בעופרת יצוקה, היו שם די הרבה מילואימניקים שנקראו וגם די הרבה שנכנסו.
ולא משנה אתה אמרת שמילואימניקים נקראים רק לאימונים ומלחמות כל 10 , אני הראתי שלא. ויש עוד מצבי חירום ו"מיני מלחמות" אם אתה רוצה להכנס איתי לקטנות. וב10 שנים התכוונתי לצו 8, לא מילאוים סדירים ובמדינתינו הקטנה לטוב ולרע יש מספיק צווי 8.
אז קדימה גבר תפגין את הידע העצום שלך ותראה לי כמה אני טועה.
נערך לאחרונה על ידי techno barzel; 28-10-2011 בשעה 18:46.
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.