שלום חברים יקרים.
לאחרונה יושבים ההנהלה של הWWE וחושבים על רעיון חדש לשנות גם את חגורת האליפות של הWWE להחזיר אותה לחגורת האליפות הראשונה הרעיון בא בעקבות שינוי חגורת האליפות הבין יבשתית של קודי רודס (מעניין אים זה יצא לפועל).
גולדאסט התראיין מבית החולים ואמר אני יהי מוכן לחזור לזירה ומהר כדי להלחם עים קודי רודס ולקחת לו את התואר ההחלמה שלי מתקדמת יפה מאוד ואני שמח וגאה וגם מוכרח להגיד לכולם תודה גדולה.
עוד שבועיים הWWE יהיהו בבריטניה וויליאם ריגל הולך לשם לפני לקדם את תוכנית סמקדאון שתהיה שם והוא נשאל למה הוא נעלם מהזירה הוא ענה אני יותר נהנה לעבוד כרגע מאוחרי הקלעים ולעזור שם לצעירים המוכשרים.
אלוף העולם לשעבר, NWA & ארבעת פרשי חבר בארי ווינדהאם מאושפז ונמצא ביחידה לטיפול נמרץ בפלורידה דיווחים מוקדמים מצביעים על כך שהוא ככל הנראה עבר אירוע מוחי או התקף לב מתישהו במהלך 24 השעות האחרונות בני המשפחה אישרו כי הוא לקה בהתקף לב מוקדם יותר השבוע. אין לעדכן אחרים על מצבו בתקופה זו.
הWWE מאמינים שהקרב בין טריפל איץ וקווין נאש בסדרת ההשרדות יהיה קרב ענק אבל בנתיים טריפל איץ מושבת כמעט ל6 שבועות לכן החליטו בWWE לקדם את הקרב שיביע יותר עניין לקדם אותו באינטרנט הם יציגו מישאל למי הסיכויים יותר מענינים מי ינצח ומי יוביל בפיוד הזה ומה יקרה אחרי הקרב המשאל הזה יצא ביום שלישי אחרי ראו.
מיז ואר טרות יצאו מחר לניו אורלניס להתאמן עים הרוק לקראת הקרב שלהם בסדרת ההשרדות (20.11.2011).זה יהיה קרב ענק אומרים בWWE והם יתנו הפתעה בקרב כדי להביא יותר עניין ברסלמניה בקרב בין גון סינה והרוק.
קרבות האליפות לסדרת ההשרדות סגורים סי אם פאנק נגד אלברטו דל ריו על אליפות הWWE וביג שואו נגד מארק הנרי על אליפות העולם יש דיבורים לתת לפאנק לזכות בתואר לפני סוף דצמבר שראו יהיה בשיקגו אלינוי עיר הולדתו של פאנק ויש דיבורים לעשות קרב נוסף בין ביג שואו למארק הנרי (אולי ) בTLC.
יש דיבורים שוינס מקהמאן התעצבן קצת על זאק ריידר לפני כמה שבועות על שבטעות רידר אמר את המילה ספייק מתברר שבמילה הזאת משתמשים הרבה בTNA.
וינס מגלה בתוכנית הרדיו בריאיון שיש לWWE תוכניות גדולות עבור שיימוס שהפייס טרן שלו עושה לו טוב.
מלא מכתבים מגיעים למשרדי הWWE בגלל ההודעה שמיק פולי לא יהיה בסופו של דבר בסדרת ההשרדות כולם ציפו לו אבל הוא יופיע בספישל 3 שעות של ראו יום אחרי סדרת ההשרדות.
גם קודי רודס הולך לקדם את הWWE בבריטניה במסע ההופעות שלהם הוא אומר זה מצחיק למה אנשים מתעצבנים על הדמות שלי זה ספורט בידורי אני לא כזה חס וחלילה אני פשוט משחק את הדמות שאומרים לי ובקרוב מאוד אני יוריד את מסכת הפלסטק הזאת כביכול בגלל שמתי אותה להראות שהפציעה באף מריי מיסטריו תהיה אמיתית עכשו אני יוריד אותה אני לומד הרבה מאנשים שקרובים אלי טריפל איץ רנדי אורטון גון סינה וסי אם פאנק הם אנשים שעוזרים לי ואני אומר להם תודה שאני נמצא אפה שאני נמצא היום בזכותם ואני רוצה להגיע לחלום הגדול שלי אליפות הWWE או אליפות העולם.

ציטוט ההודעה