נכתב במקור על ידי
XsonicX
בתור אחד שסיים גם שירות בקריה, אני מבין את ההרגשה שאתה מדבר עליה, היא תקפה אותי בכל בוקר במשך החודשים הראשונים שלי שם. סוג של פספוס אך מצד שני אתה לא באמת נהנה מהיתרונות של ג'ובניק לכאורה.
באותה תקופה גם אני רציתי להגשים מטרות, בייחוד בפיקאפ (אז זה לא היה עדיין כלכך נפוץ אבל יחסית כבר גילו את התחום) ואז לאחר שלושה חודשים בערך קיבלתי הארה ואני מקווה שגם אתה תקבל אותה.
ישבתי עם עצמי באותו מבנה בקריה ופתאום צעקתי על עצמי בלב "רגע! פאק! אתה בקריה בשלושת השנים הקרובות נכון? מה יש ליד הקריה?! עזריאלי (פול בנות), דיזינגוף (פול בנות), רחובות ת"א (פול בנות), טיילת (פול בנות)... אז למה לעזאזל אתה לא מתרגל ומתאמן על כל מה שלמדת עד עכשיו?!" באותו היום כשסיימתי בקריה נכנסתי לעזריאלי, אז עוד היה לי פחד גישה, באותו היום שברתי אותו, ניגשתי ומאותו היום באמת שחוויתי את ה-"שינוי" הראשוני שכולם מדברים עליו.
אתה אל תהיה טיפש, אמרת שקראת הרבה נכון? אתה נמצא בגן עדן!
חבר שלי, שגם שירת איתי בקריה (וגם היה נהג כמוך), תאר לי שיחה עם דוד שלו שהלכה בערך ככה:
דוד - "תגיד, איפה אתה משרת?".
חבר - "בקריה..".
דוד - "בקריה?! בגן העדן?! זהו המקום עם הכי הרבה כוסיות בשטח רבוע כלכך מצומצם!".
חבר - "כן אני יודע אבל יש לי חברה..".
דוד - "חבל! זה ביזבוז...".
רק שתבין מה אתה מפספס.. יאלה תתחיל לתרגל את כל מה שלמדת!!! תתחיל במשחק ארוך ומתמשך של שלוש שנים,
אין לך מושג כמה זה כיף ואילו דברים מוזרים ובלתי הגיוניים אתה תגלה בזמן הזה!
משכת אל תוך חייך את זירת האימונים הכי טובה שיכולת לקבל חביבי!
אם אתה מעוניין פתח לוג ואם אתה לא ידוע מאיפה להתחיל שאל ויעזרו לך (אני מאמין).
כמובן, אם הלוג קשור נטו לפיקאפ אז לא כאן בבקשה, אם הוא רלוונטי למטרות הכלליות שלך ובין היתר גם לפיקאפ, פרסם כאן.
בהצלחה חבר, תנצל את מה שאתה מחזיק ביד ואל תתן לו להתמוסס לך!