קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]לא מוצא את עצמי בן 17
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 23-07-2012, 02:08
  2. [פרסום] נאור אורמיה - לא מוצא את עצמי - 08.12.10
    על ידי CRAISER בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-12-2010, 15:08
  3. [פריקה] לא מוצא את המקום שלי בעולם
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-09-2010, 03:51
  4. [פריקה] מוצא את עצמי בוכה כל הזמן.
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 16-04-2009, 16:36
  5. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 09-02-2008, 22:41
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[פריקה]לא מוצא את עצמי

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ברירת מחדל [פריקה]לא מוצא את עצמי

שלום לכולם, (סליחה על הסיפור הארוך ניסיתי לתמצת כמה שיותר)
    אז ככה התגייסתי לצבא לפני חודשיים וחצי אחרי ששברתי את הראש אם להעלות את הפרופיל וללכת לשירות קריבי או ג'וב, לבסוף החלטתי שאני אהיה ג'וב ובאמת אחרי שעברתי טירונות והייתי מסופח לבקום ראיתי שיותר מתאים לי שירות קרוב לבית,הקטע הוא שאני לא מוצא את עצמי איפה שאני נמצא עכשיו,כרגע אני נהג יחידה בקיריה ואני מסיים כל יום ב5 אבל אעני מרגיש שזה לא בשבילי הרבה אומרים שאני ממתפנק אבל אף אחד לא מבין אותי ואני מסתכל על התקופה לפני שהתגייסתי בקיץ היה כ"כ כיף ללכת לים להיות חופשי ורציתי להתגייס אבל פתאום אני לא מוצא את עצמי בכלל ואפילו ההורים שלי אומרים לי ומנסים לעזור אבל אני מרגיש שאף אחד לא מבין אותי,והצבתי לעצמי מטרות שנה שעברה ועמדתי בכולם באמת בצורה יפה חוץ מדבר אחד שלא הצלחתי להשיג מישהי שרציתי כי תכלס משכתי את הזמן יותר מדי א היה לי ביטחון ועם הזמן זה כבר אל עשה לי טוב ואפשר להגיד שלא הרסתי אבל גם לא הצלחתי וזה מבאס אותי אני רוצה כבר שתבוא לי תקופה טובה ומשום מה הדברים לא הולכים כ"כ וקראתי הרבה חומרים בלינקייה והייתי פעיל בפורום יחסית וצברתי הרבה ידע אבל אני מרגיש שאני לא מצליח לעבור את התקופה הזאת,אני יודע שזה זמני אבל אני כבר כמה חודשים בתקופה הזאת ומתחיל להימאס לי,אני חייב את העזרה שלכם שאני יוכל לעדכן אתכם פה באופן יומיומי מה עשיתי כדי להצליח כי אני לא יכול יותר...בבקשה עזרו לי לעלות על דרך המלך!!
    תודה

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

בתור אחד שסיים גם שירות בקריה, אני מבין את ההרגשה שאתה מדבר עליה, היא תקפה אותי בכל בוקר במשך החודשים הראשונים שלי שם. סוג של פספוס אך מצד שני אתה לא באמת נהנה מהיתרונות של ג'ובניק לכאורה.

באותה תקופה גם אני רציתי להגשים מטרות, בייחוד בפיקאפ (אז זה לא היה עדיין כלכך נפוץ אבל יחסית כבר גילו את התחום) ואז לאחר שלושה חודשים בערך קיבלתי הארה ואני מקווה שגם אתה תקבל אותה.

ישבתי עם עצמי באותו מבנה בקריה ופתאום צעקתי על עצמי בלב "רגע! פאק! אתה בקריה בשלושת השנים הקרובות נכון? מה יש ליד הקריה?! עזריאלי (פול בנות), דיזינגוף (פול בנות), רחובות ת"א (פול בנות), טיילת (פול בנות)... אז למה לעזאזל אתה לא מתרגל ומתאמן על כל מה שלמדת עד עכשיו?!" באותו היום כשסיימתי בקריה נכנסתי לעזריאלי, אז עוד היה לי פחד גישה, באותו היום שברתי אותו, ניגשתי ומאותו היום באמת שחוויתי את ה-"שינוי" הראשוני שכולם מדברים עליו.

אתה אל תהיה טיפש, אמרת שקראת הרבה נכון? אתה נמצא בגן עדן!
    חבר שלי, שגם שירת איתי בקריה (וגם היה נהג כמוך), תאר לי שיחה עם דוד שלו שהלכה בערך ככה:

דוד - "תגיד, איפה אתה משרת?".
    חבר - "בקריה..".
    דוד - "בקריה?! בגן העדן?! זהו המקום עם הכי הרבה כוסיות בשטח רבוע כלכך מצומצם!".
    חבר - "כן אני יודע אבל יש לי חברה..".
    דוד - "חבל! זה ביזבוז...".

רק שתבין מה אתה מפספס.. יאלה תתחיל לתרגל את כל מה שלמדת!!! תתחיל במשחק ארוך ומתמשך של שלוש שנים,
    אין לך מושג כמה זה כיף ואילו דברים מוזרים ובלתי הגיוניים אתה תגלה בזמן הזה!
    משכת אל תוך חייך את זירת האימונים הכי טובה שיכולת לקבל חביבי!
    אם אתה מעוניין פתח לוג ואם אתה לא ידוע מאיפה להתחיל שאל ויעזרו לך (אני מאמין).

כמובן, אם הלוג קשור נטו לפיקאפ אז לא כאן בבקשה, אם הוא רלוונטי למטרות הכלליות שלך ובין היתר גם לפיקאפ, פרסם כאן.

בהצלחה חבר, תנצל את מה שאתה מחזיק ביד ואל תתן לו להתמוסס לך!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 16-01-2012 בשעה 19:50.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    בתור אחד שסיים גם שירות בקריה, אני מבין את ההרגשה שאתה מדבר עליה, היא תקפה אותי בכל בוקר במשך החודשים הראשונים שלי שם. סוג של פספוס אך מצד שני אתה לא באמת נהנה מהיתרונות של ג'ובניק לכאורה.

באותה תקופה גם אני רציתי להגשים מטרות, בייחוד בפיקאפ (אז זה לא היה עדיין כלכך נפוץ אבל יחסית כבר גילו את התחום) ואז לאחר שלושה חודשים בערך קיבלתי הארה ואני מקווה שגם אתה תקבל אותה.

ישבתי עם עצמי באותו מבנה בקריה ופתאום צעקתי על עצמי בלב "רגע! פאק! אתה בקריה בשלושת השנים הקרובות נכון? מה יש ליד הקריה?! עזריאלי (פול בנות), דיזינגוף (פול בנות), רחובות ת"א (פול בנות), טיילת (פול בנות)... אז למה לעזאזל אתה לא מתרגל ומתאמן על כל מה שלמדת עד עכשיו?!" באותו היום כשסיימתי בקריה נכנסתי לעזריאלי, אז עוד היה לי פחד גישה, באותו היום שברתי אותו, ניגשתי ומאותו היום באמת שחוויתי את ה-"שינוי" הראשוני שכולם מדברים עליו.

אתה אל תהיה טיפש, אמרת שקראת הרבה נכון? אתה נמצא בגן עדן!
    חבר שלי, שגם שירת איתי בקריה (וגם היה נהג כמוך), תאר לי שיחה עם דוד שלו שהלכה בערך ככה:

דוד - "תגיד, איפה אתה משרת?".
    חבר - "בקריה..".
    דוד - "בקריה?! בגן העדן?! זהו המקום עם הכי הרבה כוסיות בשטח רבוע כלכך מצומצם!".
    חבר - "כן אני יודע אבל יש לי חברה..".
    דוד - "חבל! זה ביזבוז...".

רק שתבין מה אתה מפספס.. יאלה תתחיל לתרגל את כל מה שלמדת!!! תתחיל במשחק ארוך ומתמשך של שלוש שנים,
    אין לך מושג כמה זה כיף ואילו דברים מוזרים ובלתי הגיוניים אתה תגלה בזמן הזה!
    משכת אל תוך חייך את זירת האימונים הכי טובה שיכולת לקבל חביבי!
    אם אתה מעוניין פתח לוג ואם אתה לא ידוע מאיפה להתחיל שאל ויעזרו לך (אני מאמין).

כמובן, אם הלוג קשור נטו לפיקאפ אז לא כאן בבקשה, אם הוא רלוונטי למטרות הכלליות שלך ובין היתר גם לפיקאפ, פרסם כאן.

בהצלחה חבר, תנצל את מה שאתה מחזיק ביד ואל תתן לו להתמוסס לך!
    חחח תודה רבה על התגובה..זה נכון שיש שם כוסיות אבל כוסיות יש גם בתל השומר לצורך העניין...אני מבואס על הקטע שאני לא נהנה מהתפקיד שם לא יודע מרגיש שזה לא בשבילי גם לא מת על האנשים למרות שסך הכל לא גרוע לי שם אבל אני רוצה יותר טוב..כל הקטע שמסיימים ב5 מבאס אני רוצה יותר מוקדם ואולי פשוט קשה לי להבין שלא הכל מושלם,או שאני צריך להתרגל לזה כי זה מה שיש ואחרי הצבא יהיה יותר טוב בטוח...נכון שלא הצלחתי להשיג את מי שרציתי למרות שזה לא אבוד,בכל זאת אני מלא תקווה לצוד בנות חדשות..אבל קצת מבואס בתקופה הזאת שאני לא בטוח מתי זה ישתנה...אולי זה גם בגלל החורף לא יודע..עד כאן לבינתיים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

אם אתה לא תעזור לעצמך קודם כל אף אחד אחר לא יעזור לך, אתה חייב להבין איך אתה יוצא מהמצב הזה לתקופה יותר טובה בעצמך, אף אחד אחר לא יכול לעשות את זה מלבדך.
    תשב עם עצמך, תציב מטרות ותחשוב איך אתה מגיע לתקופה יותר טובה.
    רמז: אם לא תעשה כלום המצב ישאר אותו דבר.
    בהצלחה!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי itzik360 צפיה בהודעה
    חחח תודה רבה על התגובה..זה נכון שיש שם כוסיות אבל כוסיות יש גם בתל השומר לצורך העניין...אני מבואס על הקטע שאני לא נהנה מהתפקיד שם לא יודע מרגיש שזה לא בשבילי גם לא מת על האנשים למרות שסך הכל לא גרוע לי שם אבל אני רוצה יותר טוב..כל הקטע שמסיימים ב5 מבאס אני רוצה יותר מוקדם ואולי פשוט קשה לי להבין שלא הכל מושלם,או שאני צריך להתרגל לזה כי זה מה שיש ואחרי הצבא יהיה יותר טוב בטוח...נכון שלא הצלחתי להשיג את מי שרציתי למרות שזה לא אבוד,בכל זאת אני מלא תקווה לצוד בנות חדשות..אבל קצת מבואס בתקופה הזאת שאני לא בטוח מתי זה ישתנה...אולי זה גם בגלל החורף לא יודע..עד כאן לבינתיים.
    א. אני לא ממליץ לך לצפות שיתחולל איזשהו שינוי בחווית השירות שלך.

ב. כדאי לך להתחיל למצוא דרכים לניצול היתרונות שבתפקיד שלך.
    תבדוק את האופציות הבאות: השלמת בגרויות או פסיכומטרי בזמן הצבא, לעבוד בזמן הצבא במידה ואתה זקוק לכך, להתחיל בתהליך רציני בפיקאפ (יש לך את כל הכלים לזה עכשיו), לנצל את העובדה שאתה נהג בכל הקשור ללהכיר מקומות ואנשים חדשים, ויש כמה דברים שאתה יכול לקבל מהצבא כמו למשל איזו השתלמות נהיגה מונעת וככה זה חוסך לך באזרחות את השיעורי חובה ההם שאתה מוכרח לעשות אחרי חמש שנים (לשלם עליהם כסף ולהפסיד יומיים עבודה).

בקיצור, תתחיל לחשוב כיצד אתה ממנף את השירות הצבאי שלך.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-01-2012 בשעה 10:47.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    א. אני לא ממליץ לך לצפות שיתחולל איזשהו שינוי בחווית השירות שלך.

ב. כדאי לך להתחיל למצוא דרכים לניצול היתרונות שבתפקיד שלך.
    תבדוק את האופציות הבאות: השלמת בגרויות או פסיכומטרי בזמן הצבא, לעבוד בזמן הצבא במידה ואתה זקוק לכך, להתחיל בתהליך רציני בפיקאפ (יש לך את כל הכלים לזה עכשיו), לנצל את העובדה שאתה נהג בכל הקשור ללהכיר מקומות ואנשים חדשים, ויש כמה דברים שאתה יכול לקבל מהצבא כמו למשל איזו השתלמות נהיגה מונעת וככה זה חוסך לך באזרחות את השיעורי חובה ההם שאתה מוכרח לעשות אחרי חמש שנים (לשלם עליהם כסף ולהפסיד יומיים עבודה).

בקיצור, תתחיל לחשוב כיצד אתה ממנף את השירות הצבאי שלך.
    דבר ראשון תודה על הניסיון לעזור חחח את האמת זה מצליח לעודד אותי,
    אני מנצל את השירות וזה באמת רעיון טוב למנף את השירות, היום ומחר אני באמת עושה את הנהיגה מונעת (לפחות באמת יוצא מזה משהו) הקטע הוא שאני לא נהנה בתפקיד וכנראה שבגלל זה אין לי חשק,הזמן עובר לי לאט,והחבר'ה שם סבבה ואנחנו מדברים ויש צחוקים, אבל לא ממש הסוג שלי,אני לא נהנה שם ובסופו של דבר מה שווים כל התנאים אם שלוש שנים אני לא יהנה בחצי מהחיים שלי?, אני בתהליכים לצאת משם אבל אני די מרגיש בשבועיים האחרונים חוץ מסופ'ש לא בשמיים וזה מבאס,אבל זה מאוד מקל עליי לשפוך כאן את הלב ולקבל חיזוקים,בכל אופן תודה רבה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,852 | הודעות: 8,174,439 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect