קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך להתחיל עם בחורות
    על ידי sneori2 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 01-04-2010, 22:30
  2. הומור| איך להתחיל עם בחורות
    על ידי LikeMe בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 24-12-2008, 21:35
  3. [פרסום] איך להתחיל עם בחורות באינטרנט! תהנו.
    על ידי Puma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 04-11-2008, 19:20
  4. [פרסום] איך להתחיל אם בחורות? תקראו ובהצלחה!
    על ידי Puma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 03-11-2008, 21:10
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

איך להתחיל לייחצן במועדונים, ולהשיג טונה של בחורות,הסודות באמת נחשפים.

Cool איך להתחיל לייחצן במועדונים, ולהשיג טונה של בחורות,הסודות באמת נחשפים.

למי שלא מכיר אותי קוראים לי ג'וני , אני בתחום כ 6 שנים , בן 23 , היה לי חברת פיקאפ בעבר בשם prject gama , שהתרכזה בעיקר
    בחברה צעירים בין 16 ל 18 , התלמידים שלי היום הם מהחזקים בסצנת המסיבות בגילאים שלהם וגם שמעתי שהולך להם עם בנות
    לא רע בכלל..

בכל מקרה בשבוע שעבר קיבלתי עזרה באיזשהו תחום שאני מתעסק בו ,נזכרתי איך זה להיות חדש בתחום מסויים שבאמת אכפת לך
    ממנו , קשה לקבל עזרה אמיתית בימינו , במיוחד בחינם , אז החלטתי להיכנס לפורום הזה ולתת קצת עזרה אמיתית.

כמה דברים קטנים לפני שנתחיל.
    *כל המידע שאני יחלוק הוא מהניסיון האישי שלי , ואלו הדברים שעבדו לי והצורה שבה אני רואה את הדברים חלק מהניסיון שלי - עבודה כייחצן , ולאחר מכן כמפיק של מסיבות בתל אביב, כמו כן אני רקדן ברייקדאנס למי שיודע או לא יודע , הפקתי כמה אירועים ענקיים עם רקדנים מחו"ל וגם עם שחקנים מחו"ל , אני מקווה שזה מספיק כדי שתרצו לקבל כמה טיפים , מי שרוצה הוכחות אני אשמח לספק לו אבל בפרטי.

בכל מקרה נעבור לאחד התחומים שהשיגו לי הכי הרבה בנות מכל תחום בחיים שלי שאני מתעסק בו(יש הרבה תחומים).
    איך להתחיל לייחצן מסיבות ולהכיר בנות שוות,אה וגם לעשות כסף..נשמע לא רע ? תתחילו לקרוא

דבר ראשון אנחנו חייבים להסתכל על עצמנו במראה , לכו תסתכלו במראה ותדמיינו את מה שאתם רוצים להשיג עם נשים , ועכשיו
    תשאלו את עצמכם , האיש שמשיג את כל הנשים האלה , האם הוא אני?

זמן לשינויים.

איך הפייסבוק משפיע על ההתקדמות שלנו עם בנות ובתחום המועדונים?

צריך להבין שפייסבוק הוא כמו שוק שבו יש הכל , כל הפירות שם , הרקובים ומעוררי התאבון , וגם אנחנו פרי בשוק הזה , כדי שמישהו
    ירצה לנגוס בנו , אנחנו קודם כל צריכים להיות פרי מעורר תאבון , ולהתרחק מהפרות הרקובים.

כמה צעדים לשיפור המוניטין שלנו בצורה מידיית בפייסבוק.

1) פתחו פרופיל פייסבוק אם אין לכם
    2) תקטינו את מספר התמונות שלכם משמעותית , תשאירו את התמונות שמראות על ערך גבוהה בלבד .
    *איזה תמונות לא להשאיר? תמונות שלכם עם חברים שלכם במסיבה מתלהבים - TURN OFF רציני
    *תמונות שלכם בבגד ים לבדכם מחייכים כמו מפגרים - TURN OFF
    *כל תמונה שלכם לבושים ברישול

איזה תמונות להציג?
    *תמונות עם בנות , תמונות עם מפורסמים , תמונות שלכם עושים פעילות מגניבה שאתם טובים בה.

בעיה:אין לי תמונות עם בנות ואני לא יודע איך להשיג
    פתרון:תצטייד בפלאפון עם מצלמה וגש למקום שבו יש הרבה בנות , תראה חבורה של בנות שנראות טוב ותיגש אליהם
    אתה: היי בנות , אני צריך טובה , אתם יכולות לצלם אותי ואת X (חבר שלך) , הבנות: כן בטח (מצלמות) , אתה: אווקיי תמונה נחמדה
    עכשיו אתם צריכות לבוא להצטלם איתנו , אנחנו מרגישים גייז להצטלם רק שניינו (חובה להיות נינוח לגמרי כשאומרים את זה , ולחייך,
    החיוך יראה להם שאתם בחורים קלילים וחוץ מזה איזה בחורה לא אוהבת להצטלם) , תמצאו מישהו שיצלם אתכם והנה לכם אחלה תמונת פרופיל, תעמידו את חבר שלכם בצד הקיצוני ביותר של תמונה שאפשר יהיה לחתוך אותו בפוטושופ..)

לאחר שסיננתם משמעותית את עמוד הפייסבוק שלכם מתמונות מכוערות שלכם בטיול שנתי צועקים , אתם מוכנים לשלב הבא.

3)להוסיף כמה שיותר בנות כוסיות , להגיע ל2500 חברים או יותר , מקווה שיש לכם לפחות חצי כי זה יקח זמן...
    4)להפסיק לעשות לייקים ולכתוב תגובות מפגרות וסטטוסים מפגרים .. זה גרוע והורס הכל , המטרה שלכם שיעשו לכם לייקים ולא אתם לאחרים , ועדיף שזה יהיה כמה שיותר בנות.
    5)לפנות למישהו שמפיק את אחת המסיבות שאתם יודעים שהיא טובה , להגיד לו שאתה מכיר מלא בנות (כרגע זה כנראה עוד לא נכון..אבל אנחנו נגיע לשם) , ואתה רוצה לייחצן , תסגור איתו כמה אתה מקבל ל"ראש"(כלומר לכל בן אדם שמגיע דרכך) ,

GAME TIME

יאאלה יוצאים לרחוב .. עדיף בשעות הערב ולמקומות שאתם יודעים שיש בהם בוודאות בנות, צאו עם חברים , תתלבשו סטייל!(מי שלא מבין מה זה אומר .. יש לו בעיה כרגע מקווה שזה לא מעקב אתכם בגיים שלכם) , צאו עם איזה חבר או שתיים אבל לא חמולה ותדאגו שגם הם יראו טוב , תיגשו לחבורה של בנות, נשתמש עוד פעם בטריק המצלמה כי זה עובד, יש עוד מלא שיטות אבל אני לא יחשוף את כל הדברים במכה אחת .
    אתה: היי בנות אתם יכולות לצלם אותנו תמונה
    בנות: כן
    *צילום
    אתה:וואו זה יצא גרועה עוד אחת(סתם כדי להציק...)
    *צילום
    אתה: אגב זה כבר יותר טוב , אתם יוצאות למסיבות?
    בנות:כן ברור
    אתה:איפה
    בנות:בלה בלה בלה
    אתה: שמעו , אני מפיק עכשיו מסיבה חזקה ב..בלה בלה בלה(המקום שאתם מייחצנים אליו..כמובן שאתם לא מפיקים אבל הם לא אמורות לדעת) , אתם נראות לי מגניבות..זה מסיבה של אנשים שנראים טוב בלבד..בלי מכוערים(חיוך)
    תראו מה נעשה , תביאו לי את המספר שלכם(לקחת את הפלאפון ולשים להם ביד) , ואני אשלח לכם ב SMS את האיבנט .. תעשו ATTENDING , ואני ארשום אתכם אצלי ואדאג לכם ..
    בנות: מספר טלפון

מזל טוב השגת 3 בנות .. (נגיד שזה היה סט של 3)

אתה צריך לפתוח כמה שיותר כאלה במסיבה , אתה צריך ללכת למקומות שאתה יודע שקהל היעד של המסיבות האלה מסתובב בהם , לאחר שיש לך רשימה של בנות , אתה שואל אותם איך הם נקראות בפייסבוק ב SMS והם כותבות , אתה מוסיף אותם , מדבר איתם קצת בפייס ומדליק אותם קצת על המסיבה , תן למוח שלך לפעול .. אל תתבייש .
    יום לפני אתה מתקשר ומוודא שהם מגיעות ואומר להם להתלבש יפה
    ככה אתה עושה עם כל הבנות , ככל שאתה משתפר בזה אתה עושה יותר כסף ומכיר יותר בנות , הבנות שאתה תכניס למסיבה כייחצן אלו בנות שתוכל להזרים אחר כך בהמשך המסיבה .. זה רק אחד מהדרכים שהשתמשתי בהם כייחצן , אני לא יכול להסביר לכם כמה בנות הכרתי ככה , וכמה כסף עשיתי כנער מתבגר ...בהמשך גם עשיתי כסף כמפיק אבל זה כבר סיפור אחר , צפו לעוד טיפים בהמשך , כמובן שיש עוד הרבה דברים שצריך להעביר ולספר אבל אני לא בקטע של להוציא הכל בפעם אחת אלא רק לתת לכם קצת בסיס לאיך הדברים האלו קורים.

אז נגיד שזה חלק מספר #1 בטיפים להצלחה במועדונים גם מבחינת יחצנות וגם מבחינת בנות , אגב המדריך הזה פונה לאנשים שיש להם קצת ידע בפיקאפ ומסוגלים לגשת לבחורה בלי להשתין בתחתונים..ומי שלא , לאט לאט גם אתם תגיעו לשם.

יום טוב
    ג'וני
    נערך לאחרונה על ידי Gama; 17-01-2012 בשעה 02:01.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

מה קורה ג'וני? - אחלה מאמר! מחכים להבאים .

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

מסכים עם חלק ולא מסכים עם חלק. בוא כנס לפייסבוק שלי תראה איזה כאוס מתחולל שם... אבל - בתור פיקאפר; למי לעזאזל אכפת מה יחשבו או מה יגידו? אני עושה ת'עבודה שלי טוב מאוד ובשקט
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

זה לא עניין של מה יגידו ומה לא יגידו , זה עניין של תדמית , אחד הדברים שאנחנו בעצם מנסים לעשות פה הוא ליצור אימג' , ומי שלא אכפת לו מה אחרים חושבים או אומרים מנתק את עצמו בסופו של דבר מכולם , אני לגמרי בראש של ביטחון עצמי ולשים זין , אתה יודע מה , אני אחד השמים זין , אבל אני מודע לעצמי מאוד ולמה שאנשים חושבים עליי ... אתה צריך להיות אשף חברתי.

עם מה אתה לא מסכים , מעניין אותי ,חוץ מהקטע של הפייסבוק , איזה ניסיון יש לך בתחום הייחצנות או ההפקות , והאם אתה הולך ליישם משהו שקראת מפה או שבאת לפה רק כדי להגיד מה שיושב לך על הראש ותמשיך הלאה?

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    זה לא עניין של מה יגידו ומה לא יגידו , זה עניין של תדמית , אחד הדברים שאנחנו בעצם מנסים לעשות פה הוא ליצור אימג' , ומי שלא אכפת לו מה אחרים חושבים או אומרים מנתק את עצמו בסופו של דבר מכולם , אני לגמרי בראש של ביטחון עצמי ולשים זין , אתה יודע מה , אני אחד השמים זין , אבל אני מודע לעצמי מאוד ולמה שאנשים חושבים עליי ... אתה צריך להיות אשף חברתי.

עם מה אתה לא מסכים , מעניין אותי ,חוץ מהקטע של הפייסבוק , איזה ניסיון יש לך בתחום הייחצנות או ההפקות , והאם אתה הולך ליישם משהו שקראת מפה או שבאת לפה רק כדי להגיד מה שיושב לך על הראש ותמשיך הלאה?
    זה יותר מדריך איך לשווק את עצמך, כמעט כמו מוצר חחחחחח
    אבל תודה על השיתוף אחי מקווה שתמשיך לשתף פה גבר
    ".It always seems Impossible until it's done"

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה

מסכים עם כל מילה שלך. כמובן זה דיי פטתי להוסיף אנשים בפייס, אבל זה שם המשחק - אם אחת השיטות היא ליחצן ולבנות תדמית מזוייפת שכמובן שהופכת לאמיתית בסופו של דבר - אז זה מה שבן אדם שרוצה להצליח יעשה.

בהצלחה בהמשך דרכך.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

זה אחלה מדריך לאנשים שמנסים להתקדם בחיי הלילה ורוצים להבין איך לעשות את זה בצורה יעילה, להרוויח כסף ובנוסף להשיג לעצמם בחורות.
    בכל מקרה לא צריך להיות מפיק או ייחצן כדי שיהיה לך הרבה בחורות זה תלוי מה המטרה שלך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אהבתי! תודה רבה! מחכה לעוד

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    מסכים עם כל מילה שלך. כמובן זה דיי פטתי להוסיף אנשים בפייס, אבל זה שם המשחק - אם אחת השיטות היא ליחצן ולבנות תדמית מזוייפת שכמובן שהופכת לאמיתית בסופו של דבר - אז זה מה שבן אדם שרוצה להצליח יעשה.

בהצלחה בהמשך דרכך.
    זה לא אתה שצחקת על הפייסבוק באשכול שנפתח על קבוצה שעושה לייקים על פירסומים של אנשים ?
    אם אני לא טועה הוא אומר פה אותו דבר, אתה צריך שיעשו לך לייקים על הדברים שלך...

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

טעות שלי.
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 18-01-2012 בשעה 20:39.

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    זה לא אתה שצחקת על הפייסבוק באשכול שנפתח על קבוצה שעושה לייקים על פירסומים של אנשים ?

אם אני לא טועה הוא אומר פה אותו דבר, אתה צריך שיעשו לך לייקים על הדברים שלך...
    אני עדיין צוחק על זה, ואני בחיים לא הולך להוסיף אנשים סתם.

Peace- אתה לא יכל להתעלם מהעובדה שפייסבוק עם אלפיים כוסיות ותמונות של בנות מהממות לא יוסיף לך להצלחה (אני חושב שזה דפוק להשקיע בזה). אבל שים לב!!! - הבן אדם אומר דברים נכונים ואל תשכח שכל זה בא כדי להתחיל ליחצן - אתה בסופו של דבר תוסיף המון אנשים ותקבל המון לייקים אם תיחצן, אז למה לא להשקיע בזה לפני זה? - במקום בו זלזלתי בפייסבוק לא הוזכרה אף מילה על יחצנות.

אני למשל אתחיל לעבוד כDJ כשאסיים לימודים - ואז.... אני הולך להיות הכי חופר בעולם ולהוסיף מלא מלא מלא אנשים.

אבל שלא תתבלבלו - הפייסבוק הוא לא מטרה! - הוא אמצעי למימוש מטרה. מי שסתם חושב שיעזור לו כמה לייקים בזמן שאין לו ביטחון עצמי והגיים שלו על הפנים אז שיתעורר מהר!

לסיכום: אתם רוצים ליחצן כדי להכיר בחורות - וואלה תשקיעו גם בפייס, אתם רוצים להפיק? - כנ''ל - רוצים לתקלט? - כנ''ל.

חושבים שסתם ככה אם תתחילו לזייף פייסבוקים עם לייקים זה יעזור למשהו?! - בולשיט! לכן אני מעדיף לשרוף את הפייס לאזעזל.

אלא אם כן שוב, יש לכם זמן כדי לטפח אותו טיפה בשביל שתהיה איזו עצם לבחורות שהכרתם בעולם האמיתי - סבבה.

אבל לפתוח קבוצות ללייקים?!?! - זה פאקינג עלובבבב, עדיף אם כבר מישהו יורד לרמה הזאת, שישקיע בלהשיג לייקים מבחורות, וגם זה - לא יותר מעשר דקות ביום.

מקווה שעמדתי בנושא הובהרה .
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 18-01-2012 בשעה 20:42.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

אני חולק עלייך .

אני תמיד אומר את האמת אז ישר ולעניין ומצטער על ההתבטאות :
    לדעתי כל המדריך הזה הוא בולשיט אחד גדול ובנוסף מפוצץ באמונות מגבילות ומסר שמעביר "צריך להיות אכפת לך מה אחרים חושבים , תהיה צבוע העיקר שהערך שלך יעלה בכל דרך שהיא" .
    בנאדם שעוסק הרבה זמן בפיקאפ יודע טוב מאוד שההשקעה בכל הדברים הלא רלוונטיים האלה כמו תמונות , לתת לייק או לא לתת . להצטלם עם מי או איך זה שטויות ובזבווזזז זמן רציני !!!

כי בנאדם שבאמת מבין בתחום יודע שבסופו של דבר הסוד הוא להשלים עם מי שאתה להיות הכי בטוח בעולםםם במה שאתה עושה ומי אתה כבנאדם ! ובחיים לא לשים זין על מה חושבים עלייך ! זה העיקר בפיקאפ , בגלל שאנו חיים בחברה שכל הזמן מעבירה ביקורת ומנסה להפיל אותך (מי מתלבש יפה , מי יש לו יותר בנות , מכוער , יפה) הכי הכי חשוב זה לשים זין על כל זה ! פשוט לחיווותת ! להפסיק לחשוב יותר מדי , כל מה שעולה לך לראש באותו רגע לא להתבייששש ! אלא לעשות גם אם זה הכי מוזר בעולם . למה ? כי אז אתה שלם עם עצמך , מלא בביטחון עצמי ושם זין על מה אחרים חושבים בניגוד לרוב האנשים שמבזבזים את הזמן שלהם בביקורות , ריבים , איך אני יראה בעיניהם וכל החארטות למיניהם . פשוט להיות נקי ורגוע מבפנים , שלא יהיה לך שום מחשבה שום לחץ . אתה רגוע אתה שלם עם עצמך ! אתה יודע מה אתה עושה , איך ומה אתה שווה . הכי רגוע בעולם !!

מזה גבר אלפא בעצם ? זה גבר כזה , דוגמה טובה לגבר כזה הוא וינס מהסדרה הפמליה , ג'ימס בונד ועוד .
    נערך לאחרונה על ידי AlphaMale; 29-01-2012 בשעה 04:18.
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

[QUOTE=AlphaMale;7305832]

כי בנאדם שבאמת מבין בתחום יודע שבסופו של דבר הסוד הוא להשלים עם מי שאתה להיות הכי בטוח בעולםםם במה שאתה עושה ומי אתה כבנאדם ! ובחיים לא לשים זין על מה חושבים עלייך ! זה העיקר בפיקאפ , בגלל שאנו חיים בחברה שכל הזמן מעבירה ביקורת ומנסה להפיל אותך (מי מתלבש יפה , מי יש לו יותר בנות , מכוער , יפה) הכי הכי חשוב זה לשים זין על כל זה ! פשוט לחיווותת ! להפסיק לחשוב יותר מדי , כל מה שעולה לך לראש באותו רגע לא להתבייששש ! אלא לעשות גם אם זה הכי מוזר בעולם . למה ? כי אז אתה שלם עם עצמך , מלא בביטחון עצמי ושם זין על מה אחרים חושבים בניגוד לרוב האנשים שמבזבזים את הזמן שלהם בביקורות , ריבים , איך אני יראה בעיניהם וכל החארטות למיניהם . פשוט להיות נקי ורגוע מבפנים , שלא יהיה לך שום מחשבה שום לחץ . אתה רגוע אתה שלם עם עצמך ! אתה יודע מה אתה עושה , איך ומה אתה שווה . הכי רגוע בעולם !!

מסכים עם הקטע הזה
    אבל תזכור שהוא מדבר על תחום הייחצנות
    חוקים אחרים ,רק המטרה דומה

כן גם לי זה נראה מאוד מאוד מרעיל ואפילו הייתי מתרחק מתחום כזה
    אבל להגיד שזה מלא בחרטא שלא עובד אני לא יכול כי אני לא מכיר את תחום הייחצנות
    תסתכל על זה כמו עוד "שיטה" להצלחה עם נשים.זה הכל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

אני לא מבין גדול בפיקאפ....אבל מי שרוצה למכור\ לשווק את עצמו, זו הדרך.
    מי שרוצה לחיות עם האמת שלו בלי כל הבלושיט של ייחצנים ומפיקי מסיבות, שיעשה סיבוב פרסה מהמדריך הזה.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

המדריך נוגע לתחום הייחצנות בכללי .. חברה צעירים שואלים אותי המון על התחום הזה , וראיתי שאין באמת תשובות , ומי שיודע לא רוצה לחלוק , אז החלטתי להרים את הכפפה , מי שמעוניין להיכנס לתחום הזה , זאת הדרך הכי בטוחה בשבילכם להתחיל .. בהצלחה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect