למי שלא מכיר אותי קוראים לי ג'וני , אני בתחום כ 6 שנים , בן 23 , היה לי חברת פיקאפ בעבר בשם prject gama , שהתרכזה בעיקר
בחברה צעירים בין 16 ל 18 , התלמידים שלי היום הם מהחזקים בסצנת המסיבות בגילאים שלהם וגם שמעתי שהולך להם עם בנות
לא רע בכלל..
בכל מקרה בשבוע שעבר קיבלתי עזרה באיזשהו תחום שאני מתעסק בו ,נזכרתי איך זה להיות חדש בתחום מסויים שבאמת אכפת לך
ממנו , קשה לקבל עזרה אמיתית בימינו , במיוחד בחינם , אז החלטתי להיכנס לפורום הזה ולתת קצת עזרה אמיתית.
כמה דברים קטנים לפני שנתחיל.
*כל המידע שאני יחלוק הוא מהניסיון האישי שלי , ואלו הדברים שעבדו לי והצורה שבה אני רואה את הדברים חלק מהניסיון שלי - עבודה כייחצן , ולאחר מכן כמפיק של מסיבות בתל אביב, כמו כן אני רקדן ברייקדאנס למי שיודע או לא יודע , הפקתי כמה אירועים ענקיים עם רקדנים מחו"ל וגם עם שחקנים מחו"ל , אני מקווה שזה מספיק כדי שתרצו לקבל כמה טיפים , מי שרוצה הוכחות אני אשמח לספק לו אבל בפרטי.
בכל מקרה נעבור לאחד התחומים שהשיגו לי הכי הרבה בנות מכל תחום בחיים שלי שאני מתעסק בו(יש הרבה תחומים).
איך להתחיל לייחצן מסיבות ולהכיר בנות שוות,אה וגם לעשות כסף..נשמע לא רע ? תתחילו לקרוא
דבר ראשון אנחנו חייבים להסתכל על עצמנו במראה , לכו תסתכלו במראה ותדמיינו את מה שאתם רוצים להשיג עם נשים , ועכשיו
תשאלו את עצמכם , האיש שמשיג את כל הנשים האלה , האם הוא אני?
זמן לשינויים.
איך הפייסבוק משפיע על ההתקדמות שלנו עם בנות ובתחום המועדונים?
צריך להבין שפייסבוק הוא כמו שוק שבו יש הכל , כל הפירות שם , הרקובים ומעוררי התאבון , וגם אנחנו פרי בשוק הזה , כדי שמישהו
ירצה לנגוס בנו , אנחנו קודם כל צריכים להיות פרי מעורר תאבון , ולהתרחק מהפרות הרקובים.
כמה צעדים לשיפור המוניטין שלנו בצורה מידיית בפייסבוק.
1) פתחו פרופיל פייסבוק אם אין לכם
2) תקטינו את מספר התמונות שלכם משמעותית , תשאירו את התמונות שמראות על ערך גבוהה בלבד .
*איזה תמונות לא להשאיר? תמונות שלכם עם חברים שלכם במסיבה מתלהבים - TURN OFF רציני
*תמונות שלכם בבגד ים לבדכם מחייכים כמו מפגרים - TURN OFF
*כל תמונה שלכם לבושים ברישול
איזה תמונות להציג?
*תמונות עם בנות , תמונות עם מפורסמים , תמונות שלכם עושים פעילות מגניבה שאתם טובים בה.
בעיה:אין לי תמונות עם בנות ואני לא יודע איך להשיג
פתרון:תצטייד בפלאפון עם מצלמה וגש למקום שבו יש הרבה בנות , תראה חבורה של בנות שנראות טוב ותיגש אליהם
אתה: היי בנות , אני צריך טובה , אתם יכולות לצלם אותי ואת X (חבר שלך) , הבנות: כן בטח (מצלמות) , אתה: אווקיי תמונה נחמדה
עכשיו אתם צריכות לבוא להצטלם איתנו , אנחנו מרגישים גייז להצטלם רק שניינו (חובה להיות נינוח לגמרי כשאומרים את זה , ולחייך,
החיוך יראה להם שאתם בחורים קלילים וחוץ מזה איזה בחורה לא אוהבת להצטלם) , תמצאו מישהו שיצלם אתכם והנה לכם אחלה תמונת פרופיל, תעמידו את חבר שלכם בצד הקיצוני ביותר של תמונה שאפשר יהיה לחתוך אותו בפוטושופ..)
לאחר שסיננתם משמעותית את עמוד הפייסבוק שלכם מתמונות מכוערות שלכם בטיול שנתי צועקים , אתם מוכנים לשלב הבא.
3)להוסיף כמה שיותר בנות כוסיות , להגיע ל2500 חברים או יותר , מקווה שיש לכם לפחות חצי כי זה יקח זמן...
4)להפסיק לעשות לייקים ולכתוב תגובות מפגרות וסטטוסים מפגרים .. זה גרוע והורס הכל , המטרה שלכם שיעשו לכם לייקים ולא אתם לאחרים , ועדיף שזה יהיה כמה שיותר בנות.
5)לפנות למישהו שמפיק את אחת המסיבות שאתם יודעים שהיא טובה , להגיד לו שאתה מכיר מלא בנות (כרגע זה כנראה עוד לא נכון..אבל אנחנו נגיע לשם) , ואתה רוצה לייחצן , תסגור איתו כמה אתה מקבל ל"ראש"(כלומר לכל בן אדם שמגיע דרכך) ,
GAME TIME
יאאלה יוצאים לרחוב .. עדיף בשעות הערב ולמקומות שאתם יודעים שיש בהם בוודאות בנות, צאו עם חברים , תתלבשו סטייל!(מי שלא מבין מה זה אומר .. יש לו בעיה כרגע מקווה שזה לא מעקב אתכם בגיים שלכם) , צאו עם איזה חבר או שתיים אבל לא חמולה ותדאגו שגם הם יראו טוב , תיגשו לחבורה של בנות, נשתמש עוד פעם בטריק המצלמה כי זה עובד, יש עוד מלא שיטות אבל אני לא יחשוף את כל הדברים במכה אחת .
אתה: היי בנות אתם יכולות לצלם אותנו תמונה
בנות: כן
*צילום
אתה:וואו זה יצא גרועה עוד אחת(סתם כדי להציק...)
*צילום
אתה: אגב זה כבר יותר טוב , אתם יוצאות למסיבות?
בנות:כן ברור
אתה:איפה
בנות:בלה בלה בלה
אתה: שמעו , אני מפיק עכשיו מסיבה חזקה ב..בלה בלה בלה(המקום שאתם מייחצנים אליו..כמובן שאתם לא מפיקים אבל הם לא אמורות לדעת) , אתם נראות לי מגניבות..זה מסיבה של אנשים שנראים טוב בלבד..בלי מכוערים(חיוך)
תראו מה נעשה , תביאו לי את המספר שלכם(לקחת את הפלאפון ולשים להם ביד) , ואני אשלח לכם ב SMS את האיבנט .. תעשו ATTENDING , ואני ארשום אתכם אצלי ואדאג לכם ..
בנות: מספר טלפון
מזל טוב השגת 3 בנות .. (נגיד שזה היה סט של 3)
אתה צריך לפתוח כמה שיותר כאלה במסיבה , אתה צריך ללכת למקומות שאתה יודע שקהל היעד של המסיבות האלה מסתובב בהם , לאחר שיש לך רשימה של בנות , אתה שואל אותם איך הם נקראות בפייסבוק ב SMS והם כותבות , אתה מוסיף אותם , מדבר איתם קצת בפייס ומדליק אותם קצת על המסיבה , תן למוח שלך לפעול .. אל תתבייש .
יום לפני אתה מתקשר ומוודא שהם מגיעות ואומר להם להתלבש יפה
ככה אתה עושה עם כל הבנות , ככל שאתה משתפר בזה אתה עושה יותר כסף ומכיר יותר בנות , הבנות שאתה תכניס למסיבה כייחצן אלו בנות שתוכל להזרים אחר כך בהמשך המסיבה .. זה רק אחד מהדרכים שהשתמשתי בהם כייחצן , אני לא יכול להסביר לכם כמה בנות הכרתי ככה , וכמה כסף עשיתי כנער מתבגר ...בהמשך גם עשיתי כסף כמפיק אבל זה כבר סיפור אחר , צפו לעוד טיפים בהמשך , כמובן שיש עוד הרבה דברים שצריך להעביר ולספר אבל אני לא בקטע של להוציא הכל בפעם אחת אלא רק לתת לכם קצת בסיס לאיך הדברים האלו קורים.
אז נגיד שזה חלק מספר #1 בטיפים להצלחה במועדונים גם מבחינת יחצנות וגם מבחינת בנות , אגב המדריך הזה פונה לאנשים שיש להם קצת ידע בפיקאפ ומסוגלים לגשת לבחורה בלי להשתין בתחתונים..ומי שלא , לאט לאט גם אתם תגיעו לשם.
יום טוב
ג'וני

ציטוט ההודעה