אה טוב.... חוץ מזה היה אחלה פרק
אה טוב.... חוץ מזה היה אחלה פרק
|
|
טריפל H זהו אני... חזרתי לליגה ! תצפו לתחילתה של אימפריה !! אני שמח שחזרתי בעיר הולדתו של טריפל H. תחכו לגדולות !
הפרק היה מעולה! התוכנית נפתחה כמו שצריך. מידע על הפרקים הקודמים + דברי השדרנים. לאחר מכן נשמע קולו של המתאבק שחוזר הערב לליגה. לאחר קטעי הפתיחה של התוכנית מגיע כריסטיאן לראיון ונקטע ע"י RKO מאורטון. בקרב בין השניים מישל מיקקול מגיע ומכריזה על ג'ון סינה אשר הוא המתמודד השלישי בקרב. סינה מגיע לזירה ותוקף את כולם. אדג' מתפרץ לאולם וגם הוא מצטרף לחגיגה. אני חוזה כאן קרב זוגות! מסיבת העיתנואים של ביל גולדברג הייתה מעולה. במיוחד אהבתי את שאלתו של הילד הקטן. בקרב הענקים ניצח גולדברג. הוא סיים באיום על ג'ף. הנה מגיע טריפל H ! אנטר גונב את ההצגה בעיר הולדתו. טריפל H נקטע ע"י הקברן. הנה הגענו לME הראשון. אוסטין מנצח בקרב הענקי והוא הטוען לכתר לאליפות הליגה שוב! הייפ לקראת הגעתו של ברוס לי לליגה. הייפ היה מעולה! מחכה להגעתו! ובME האחרון. הקרב הופסק!!! מישל מודיע שמישהו עבר על החוק. אנו רואים את אוסטין היקר מגיע לביתן של ג'ף ארדי כדי לנקום בו ולקחת את אליפות הליגה.
הפרק היה מעולה! לא יכול לחכות לפרקים הבאים!
נערך לאחרונה על ידי w-w-e; 02-03-2012 בשעה 20:20.
חברים אני מודה בכך שאני נתתי לרנדי את הניצחון אבל הקטע עם ג'ון סינה תוכנן ע"י נטע. אני אנדרטייקר ואני אתגדם בהרבה.
אגיד שוב היה פרק מעולה עם קרבות טובים מאוד ומקווה שהפרקים ישתפרו אפילו יותר.
הפינום חזר... והוא בליגת AWL
ניצחונות/הפסדים/תיקו
הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1
פרק טוב,לא הבנתי למה דימה מסקר את הקרב שלו אבל בסדר,חח אהבתי את הסוף,היה מצחיק כזה,מחכה לפרק הבא ומקווה לניצחון,מתי הקראד ד"א,היום לא?
זה לא משנה מי מסקר מה. אם אני מבקשת ממישהו שיסקר קרב, אז אני סומכת עליו שיסקר קרב טוב, ואכן דימה עשה את העבודה על הצד הטוב ביותר. הבחור שמגלם את אדג' לא כתב פרומו ולכן הקרב היה יותר לצד של ביל גולדברג. אם אני הייתי מסקרת את זה, זה היה יוצא אותו דבר.
קארד יצא מחר בערב בע"ה...
אהבתי מאוד !!
אוכל לעזור בפרק הבא .
לא אהבתי כל כך את הסגמנט שנכתב עליי.. הייתי מעדיף לכתוב אותו בעצמי....
אז למה בקרב שלי ניצחתי בקושי וג'ון היה עם היד למעלה רוב הקרב?
נ.ב
פרק מעולה אהבתי מאוד תME ותסוף תקרב שלי לא ממש אהבתי יותר מידי OVER מכל הבחינות בין אם זה נשקים מוגזמים ובין אם זה שהראש שלי כמעט ויצא מהמקום ואני עדיין חי ושהוא חוטף כסא בראש ויוצא מזה.(יותר מידי מוגזם בהרבה בחינות)
אהבתי תסיקורים בהתחלה ממש מוסיפים לפרק וגם הסגמנטים היו טובים אין תגובה לקרב של אורטון מיז וסינה