קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הכל בראש ?
    על ידי Mr. TimTam בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 28-03-2011, 11:43
  2. שאלה | הכל בראש?
    על ידי plassimi בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 10-11-2008, 22:38
  3. [דיון] הכל בראש?
    על ידי Yeahi בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 16-09-2008, 14:53
  4. [מאמר] הכל על השכרת רכב בחול
    על ידי Bar. בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-02-2008, 13:44
  5. [סיפור] זה הכל בראש...
    על ידי JamesBond007 בפורום יצירה, כתיבה וציור
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 15-02-2008, 14:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

[מאמר] הכל בראש

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ברירת מחדל [מאמר] הכל בראש

אהלן חבר'ה
    רציתי לשתף אתכם בתובנה חדשה יחסית שלי,לפעמים אני שוכח ממנה,אבל כשאני נזכר אז הדברים נעשים יותר הרבה פשוטים,
    היא כ"כ פשוטה ויכולה לחולל פלאים..עכשיו אתם בטח חושבים, נו עוד אחד שחושב שהוא המציא את הגלגל, אבל לא עליתי פה על איזה סוד או תובנה אפלה, אבל לקחתי טריק אחד ויישמתי אותו, ואת האמת זה עובד.
    לפעמים אנחנו לוקחים את המשפט הזה כקלישאה חרושה ומוכרת, אבל אם מתעמקים בה עוד קצת אפשר להבין את הסוד..
    והסוד הוא" *-הכל בראש-* אני בטוח שכמעט כל בן אדם בחיים שמע אי פעם את המשפט הזו ולו פעם אחת וזה חלף לידו, אבל אם מתעמקים בזה עוד קצת אפשר להבין את זה וליישם וכך זה יכול להפוך את החיים לפשוטים הרבה יותר,לדוגמא בן אדם נקלע למצב לא נעים, שישאל את עצמו, רגע האם אני באמת חייב להגיב ככה?

ובעצם השאלה הזאת אתה מבין שדבר ראשון אתה לא חייב- אתה זה שבוחר לתת משמעות לדברים ולא אף אחד אחד,
    דבר שני אתה יכול להגיב אחרת, ודבר שלישי לא משנה מה קורה שום דבר לא באמת יכול לערער אותך, כי אתה בסופו של דבר בוחר איך להגיב ואיך שאתה מגיב זה איך אתה לוקח את הסיטואציה,ואיך שתיקח אותה כך יהיה..ומכאן גם המשפט "קח הכל בקלות - יהיה קל"

ועוד דבר קטן לקינוח:

2. קישורים ממומנים

אני לא מסכים עם המשפט שאתה בוחר איך דברים נותנים להשפיע עליך, אומנם אני מסכים שאתה בוחר איך להגיב, אבל אין לך שליטה על הרגשות שלך, לצערי.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 11:39.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אפשר לשאול עפ"י מה אתה קובע זאת?
    אני יותר מאשמח אם תעיר את עיניי בנוגע לאפשרות כיצד ניתן לשלוט ברגשות שלך

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 11:39.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    תלוי על איזו שליטה אתה מדבר..

לנסות לקפוץ מהגג זוהי שליטה מסויימת ברגשות כמו שלא לצאת מהבית ולהיות מול המחשב כל היום, גם זאת שליטה מסויימת ברגשות.

חלק היו גם מזכירים: NLP, אינטליגנציה רגשית, היפנוט/היפנוזה, מיומנויות שפה אשר מעלים רגשות וכדומה..

2 הדוגמאות שהבאתה מראות על זה שהאדם לא מסוגל לשלוט ברגשות שלו.
    במקרה של קפיצה מהגג, הוא התאבד כי הוא היה עצוב\מדוכא-משמע לא יכל לשלוט ברגשות שלו.
    במקרה של לשבת כל היום מול המחשב, כי הוא עצוב\מדוכא\מפחד וכ'ו-משמע לא יכל לשלוט ברגשות שלו.

אני לא בקיא בשיטות שדיברתה עליהן, אם אחת מהן מאפשרת שליטה ברגשות אני אשמח אם תרחיב עליה.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 19-06-2012 בשעה 21:21.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    אני לא מסכים עם המשפט שאתה בוחר איך דברים נותנים להשפיע עליך, אומנם אני מסכים שאתה בוחר איך להגיב, אבל אין לך שליטה על הרגשות שלך, לצערי.
    אז אני אומר לך שאתה ממש טועה והרגשות שלך הם פשוט איך שאתה רואה דברים באותו רגע מול העיניים שלך.
    תחשוב על זה ולפעמים יש מצבים שאתה פשוט בדכאון אבל בלי סיבה, אתה יכול לשבת סתם בבית ביום רגיל יפה יום נורמלי לעשות מה שאתה עושה בכל יום אבל להיות בדכאון, אין לך מושג למה ואתה מתחיל לחפש סיבות, בגלל שאתה מחפש את הסיבות אתה גם מוצא אותן, אפילו דברים שלא חייבים להיות מדכאים או לא רלוונטים אבל אתה תמצא את הסיבות.
    ולעומת זאת יש ימים שאתה פשוט מאושר ואתה לא יודע למה, אתה מנסה להיאחז בתחושה הזאת וכל דבר שתעשה או שיציעו לך אתה תעשה אותו עם הרבה כיף וחשק כי אתה פשוט מאושר בלי סיבה מסוימת, אני בטוח שאתה יודע על מה אני מדבר. מה שזה זה המצב שלך באותו רגע, ועל ידי להכריח אותך לצאת ממנו ולהכנס למצב רוח טוב כל הרגשות שלך ישתנו,
    וגם אם יקרה לך משהו מדכא אתה תוכל בשנייה לצאת ממנו ברגע שתדע איך.
    תראה את הסרטון הזה, ובכלל אני ממליץ לראות הרצאות של הבנאדם הספציפי הזה וגם תקרא עליו תראה מה הוא. בנאדם מדהים..
    הסרטון הזה מסביר דיי טוב על מה אני מדבר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

דיכאון זה משהו שאתה יוצר בעצמך, בצורה שבה אתה נושם, ( נשימות קטנות ) , בצורה שבה אתה מדבר , ( לאט ונמוך ), בצורה שבה הכתפיים שלך נמצאות ( שמוטות או לא ) איך שהחזה שלך עומד ואיפה הראש נמצא ביחס לגוף.
    הפיזיולוגיה משפיעה ומשדרת למוח איך להרגיש, וזה מאוד חזק. הצורה שבה אתה משתמש במתנות שקיבלת יחליטו איך תרגיש.
    אושר זה גם משהו שאתה יצרת. לדוגמה דמיון של הדברים הכי טובים שהיו לך בחיים ובהתרכזות כמה החיים שלך הם טובים , בהכרת תודה, בחיוך ועוד ועוד.
    ברגע שתבינו מה אתם עושים ואיזה תוצאות אתם מקבלים במודע ולמה הם קורים, תוכלו לכוון טוב יותר למקום שאליו אתם רוצים להגיע וללמוד מכל התנסות אנושית.
    כן אפשר ללמוד לשלוט ברגשות ע"י אסטרטגיה פשוטה ...

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

"האם אני המחשבה שלי שעוברת בראש,או זה שחושב אותה"?
    האם אני הרגש שעכשיו עולה בי,או הבנאדם שעולה בו הרגש עכשיו?
    האם אני החוויה עצמה שקורת לי ברגע זה,או זה שחווה את החוייה הזאת?
    מי חושב?
    מי אני?

שאלות שאני אוהב לשאול על בסיס יומי,כדי לצאת מהקופסה שבראש שלי,גם כשאני מרגיש טוב\רע\חסר מוטיבצייה\הרבה אנרגיות,זה גורם לי להיות מאוזן בפנים ולא לתת בדברים שמסביבי להוציא אותי מאיזון.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,774 | הודעות: 8,202,367 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect