אהלן חבר'ה
רציתי לשתף אתכם בתובנה חדשה יחסית שלי,לפעמים אני שוכח ממנה,אבל כשאני נזכר אז הדברים נעשים יותר הרבה פשוטים,
היא כ"כ פשוטה ויכולה לחולל פלאים..עכשיו אתם בטח חושבים, נו עוד אחד שחושב שהוא המציא את הגלגל, אבל לא עליתי פה על איזה סוד או תובנה אפלה, אבל לקחתי טריק אחד ויישמתי אותו, ואת האמת זה עובד.
לפעמים אנחנו לוקחים את המשפט הזה כקלישאה חרושה ומוכרת, אבל אם מתעמקים בה עוד קצת אפשר להבין את הסוד..
והסוד הוא" *-הכל בראש-* אני בטוח שכמעט כל בן אדם בחיים שמע אי פעם את המשפט הזו ולו פעם אחת וזה חלף לידו, אבל אם מתעמקים בזה עוד קצת אפשר להבין את זה וליישם וכך זה יכול להפוך את החיים לפשוטים הרבה יותר,לדוגמא בן אדם נקלע למצב לא נעים, שישאל את עצמו, רגע האם אני באמת חייב להגיב ככה?
ובעצם השאלה הזאת אתה מבין שדבר ראשון אתה לא חייב- אתה זה שבוחר לתת משמעות לדברים ולא אף אחד אחד,
דבר שני אתה יכול להגיב אחרת, ודבר שלישי לא משנה מה קורה שום דבר לא באמת יכול לערער אותך, כי אתה בסופו של דבר בוחר איך להגיב ואיך שאתה מגיב זה איך אתה לוקח את הסיטואציה,ואיך שתיקח אותה כך יהיה..ומכאן גם המשפט "קח הכל בקלות - יהיה קל"
ועוד דבר קטן לקינוח:
![]()

ציטוט ההודעה