הנה חבורה של מוסלמים שמגיעה לחצות את גבולות ישראל ב"מצעד לירושלים". איך הייתם מונעים מהם את זה?
תציירו.
![]()
הנה חבורה של מוסלמים שמגיעה לחצות את גבולות ישראל ב"מצעד לירושלים". איך הייתם מונעים מהם את זה?
תציירו.
![]()
|
|
ימני הזוי מתנחל בבון
גם כובשים את המדינה שלנו וגם מתעללים בנו
FREE PALESTINE
די כבר להתעלל בילדים פלסטיניים, די כבר לשנאה הזאת מה עשינו לכם?
אתם גונבים לנו את האדמה
אתם שותים לנו את המים
אתם רוצחים את הילדים שלנו
אתם אונסים את הנשים שלנו
אתם עושים לנו מצור
אתם לוקחים לנו את הבתים
ושאנחנו מחזירים לכם טיל אתם ישר רוצים להרוג אותנו וקוראים לנו "מחבלים"...
אני לא פלסטיני אני מוסלמי
אבל אני מבין את האחים שלי וכמה שהם סובלים בגלל הכיבוש הפשיסטי שלכם, זאת לא האדמה של היהודים, עשו לכם שואה ואתם פשוט באים ועושים שואה לנו.
גם איך שאתם מתייחסים למוסלמים בישראל זה פשוט גובל בנאציזם.
אם בחור מוסלמי ויהודי ירצו את אותה משרה, יקחו את היהודי גם אם המוסלמי יותר טוב. למה? כי אתם חושבים שהמוסלמי "מחבל".
אנחנו בני אדם כמוכם. לא רק שכבשתם אותנו אלא גם אתם מתייחסים אלינו כמו לנחותים.
המתנחלים והדתיים האלה עושים לנו את המוות ואף אחד לא פוצה פה..אבל שמוסלמי עושה משהו? מיד כל המדינה מדברת וכולם אומרים "טרוריסט" ומילים מעליבות על הדת ועל הנביא מוחמד..
תראו מה אתם עושים לאחים שלי:
אתם משתמשים בילדים שלנו בתור מגן אנושי
אתם מכים ואונסים את הנשים שלנו
הנשים של המתנחלים קוראות לנשים שלנו בשמות רק בגלל שאנחנו מוסלמים
אין לכם לב, כובשים פשיסטים.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE
שתדעו לכם שאני הולך לקעקע את המשפט הזה שההורים יסכימו לי קעקוע.
טוב מה? תחליט אם אתה רוצה לעזור לי לצייר וליצור קצת אמנות בפורום הזה או להמשיך להתבכיין.
לא יכול להיות כיבוש כשאין מדינה.
פלסטין לא קיימת ומעולה לא היתה קיימת
אמנם פלסטינים, שהם פליטים ממדינות ערב, באו והתיישבו פה בלית ברירה, הם מעולם לא הקימו כאן מדינה.
אם יהודים לא היו מתיישבים פה, היית יושב עכשיו על גמל ומנשנש קישואים ולא כותב את התגובות המעוררות רחמים האלה ועושה כאן טרולינג ומעורר פרובוקציות כשאפילו ידע של תוכנית לימודים תיכונית אתה לא מפגין כאן.
מי שנפגע הוא מי שבוחר לתמוך בטרור בלבד.
כשאישה יושבת בבית שלה בעזה ומחביאה מחבל מתחת לשמלה שלה אז כן מגיע לה שיפרקו אותה מכות
כשאישה מוסלמית שולחת את הילדים שלה שיתעמתו עם חיילים ומרעילה אותם אז כן מגיע לה שיפרקו אותה מכות
אם כבר מדברים על פשיזם, אז חמאס, אש"ף וכל החרטא הזאת זה הפאשיזם הכי חזק בישראל.
אני לא יודע אם אתה בכלל מכיר ערבים מהשטחים שאתה קורא להם אחים, כי אני מכיר ואני אפילו לא ערבי ולא מוסלמי ואתה יודע מה?
על הזין שלהם כל הדעות הפוליטיות בכלל הם רוצים לבוא לעבוד\ללמוד ולהתפרס בכבוד וזה לא מתאפשר להם בגלל המשטרים הפשיסטים שלהם שלא מסוגלים להגיע לשום הסכמים ורק דורשים ודורשים ודורשים בלי שום הצדקה ובסיס לטענות.
כל אחד יכול לבוא ולהגיד שישראל שלו, כי מעולם לא היתה כאן מדינה.
אז כמו שאמרתי, זה שערבים פליטים ערקו לפה וקוראים לעצמם פלסטינים ולישראל פלסטין זה יפה ונחמד אבל זה לא הופך את כל האגדה לנכונה.
מוחמד נשק לי תנעליים..
מצטער להגיד לך, האחים הפלסטינים שלך הם הפרייארים הכי גדולים שיש, מלא שנים הם היו כאן ולא ביקשו מדינה מהאו"ם!! לא היינו כאן! יכולתם לבקש מדינה! יכולתם לבקש הצבעה! לא ביקשתם, בעיה שלכם, אנחנו ביקשנו וקיבלנו מדינה. ולמה אין לך מדינה כאן? כי אתם פרייארים.
וכבישת השטחים? כמו הגולן? או שכבשנו פעמיים את סיני? כבישת יהודה ושומרון? כל כבישה שנעשתה על ידי צה"ל קרתה בעקבות מלחמה שאתם, הערבים פתחתם נגדנו. אם לא הייתם פותחים במלחמות האלו לא היינו כובשים שטחים.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi