קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון] מתכון לעוגת סולת עם קוקוס ושקדים
    על ידי Pumba בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-12-2012, 18:02
  2. [מתכון] מתכון לעוגת תפוזים
    על ידי Pumba בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-07-2012, 15:54
  3. [מתכון] מתכון לעוגת תפוזים
    על ידי Pumba בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-07-2012, 13:08
  4. [מתכון] מתכון לעוגת תפוזים ושקדים
    על ידי Pumba בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-04-2011, 16:22
  5. מתכון || סלט תפוזים ורימונים בדבש
    על ידי דתh בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-11-2007, 10:08
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

מתכון לעוגת תפוזים ושקדים

  1. #1
    משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    תאריך הצטרפות
    10/2010
    הודעות
    12,208
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014
    מין: זכר

    ברירת מחדל מתכון לעוגת תפוזים ושקדים



    מצרכים:

    4 ביצים גדולות

    200 גרם (כוס) סוכר לבן

    כפית תמצית וניל איכותית

    קורט מלח

    גרידה משני תפוזים

    200 מ"ל (כוס) מיץ תפוזים סחוט טרי

    150 מ"ל (3/4 כוס) שמן

    210 גרם (כוס וחצי) קמח לבן

    100 גרם שקדים טחונים

    10 גרם (שקיק) אבקת אפייה


    מעט אבקת סוכר לקישוט



    אופן הכנה:
    • מחממים תנור ל-170 מעלות.
    • בקערת מיקסר או עם מקצפה חשמלית ישנית מקציפים יחד ביצים, סוכר, תמצית וניל ומלח עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית מאוד.
    • מוסיפים את גרידת התפוזים וממשיכים להקציף במהירות נמוכה.
    • מערבבים יחד את מיץ התפוזים והשמן, ומוזגים אל תוך תערובת הביצים בזרם דק, כאשר ממשיכים להקציף במהירות בינונית.
    • לאחר שהתערובת אחידה, מוסיפים את הקמח, השקדים ואבקת האפייה, ומקפלים בעדינות בעזרת מרית/ לקקן לתערובת אחידה.
    • מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת היטב ואופים כ35-45 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
    • בוזקים מעט אבקת סוכר על העוגה המוכנה.


    הערות, הארות ותוספות:
    • שדרוג:ניתן להכין סירופ להרטבת העוגה לאחר האפייה: מרתיחים יחד רבע כוס מים ורבע כוס סוכר, מוסיפים מעט גרידת תפוז ואמרטו ומוזגים על העוגה ברגע שהיא יוצאת מהתנור. הסירופ ישאיר את העוגה עסיסית עוד יותר.
    • העוגה מצוינת גם בגירסא ה"יבשה" שלה (היא עסיסית ונימוחה מאוד גם ללא הסירופ).
    • ניתן להקפיא את העוגה המוכנה עד כחודש, עטופה היטב.
    • העוגה נשמרת עד שבוע במקרר.
    • מומלץ להגיש את העוגה בטמפרטורת החדר.
    • אם לא אוהבים שקדים אפשר להמיר באגוזי מלך טחונים ואפילו קוקוס.
    • רצוי להשתמש במיץ תפוזים סחוט טרי. אפשר להמיר אותו גם במיץ קלמנטינות אם אוהבים.




    ספוילר:


    לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה




  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טל
    תאריך הצטרפות
    01/2013
    גיל
    28
    הודעות
    38
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה על הפרסום

  4. #3
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    02/2013
    גיל
    28
    הודעות
    130
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה רבה!

  5. #4
    משתמש מכור האוואטר של RomoR
    תאריך הצטרפות
    10/2012
    גיל
    29
    הודעות
    1,133
    לייקים
    107
    נקודות
    15
    משפט מחץ
    אפשר לקבל סיסמא שעובדת
    מין: נקבה

    ברירת מחדל

    תודה


  6. #5
    משתמש מכור האוואטר של Afeat
    תאריך הצטרפות
    02/2013
    גיל
    27
    הודעות
    1,606
    לייקים
    12
    נקודות
    50
    מין: נקבה

    ברירת מחדל

    תודה

    .

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,716 | הודעות: 8,151,298 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect