דה נאטס אתה מדבר כמו איזה משוגע. YOU ARE NUTS BRAH CHILL OUT, אפילו לא הבנת מה הרעיון שאני מנסה להעביר כאן אם אתה מגיב בצורה כזו הזויה.
עזוב אותך זה סתם חשיבה של אספרגרים, הנקודה היא שאנשים צריכים לעשות מה שיעשה להם טוב וללכת בעקבות השאיפות שלהם, יש פה מעבר מ"ללכת לדבר עם בנות" ו"להכנס לתחום האופנה", אם אתה לא רואה מזה ה"מעבר" הזה אז חבל לי עליך.
למה אתה מגיב כאן כמו איזה SADCUNT ממורמר ומוריד לאנשים מוטיבציה? עכשיו אנשים יקראו תהודעה שלך ויגידו "אולי אני באמת לא צריך את זה..יאללה אני חוזר לטחון צ'יטוס וסוכריות גומי ולשחק WOW ולקוות שיום אחד מישי תירק לכיוון שלי".
עזוב שטויות, תן לאנשים "להרשם למכון כושר ולהעיף שייקים באוויר". מי שנכנס לתחום הזה ולשיפור עצמי בכללי מהסיבות הלא נכונות לא ישרוד כך או כך. ואני מדבר בתור אחד שמתעסק בשיפור עצמי מתקופת סוף החטיבה והעקרון אותו עקרון. החוכמה היא להפוך את זה לחלק...ממך. ברגע שזה הופך לשגרת החיים שלך, ובמקום לאונן על ציורים של סינים ולטחון המבורגרים ולשחק משחקי רשת ולגלוש ב9פאג ולהגיב בפורומים הודעות בעלות תוכן ממורמר, אתה "תעיף שייקים באוויר", תלך למכון כושר, תעשה תספורת בתזונה, תתחיל להתלבש יותר SWAG והכל, תהיה יותר גבר, יותר בטוח בעצמך..פאק, אתה אפילו תתאהב בעצמך בשלב מסויים.
זה מעבר ללהשיג בחורות, זה לאהוב את מה שאתה רואה במראה ומאיך שרואים אותך. וכשאתה מגיע לשלב הזה, אתה יכול להביא כל בחורה שקיימת.

ציטוט ההודעה