קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [טיפים] טיפים בעקבות נושא זכויות היוצרים שעולה עכשיו
    על ידי Shir בפורום מדריכים וטיפים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 07-10-2012, 15:10
  2. מי שרוצה חתימה ויש לו נושא טוב ומקורי שייכנס
    על ידי Forgiven בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 15:15
  3. איפה פותחים נושא כזה?
    על ידי יעל בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 22:01
  4. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 16:37
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 39 מתוך 39

בעקבות נושא ה"כנות" של פולו..דוגרי, למה אתם פה? - עמוד 3

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

דה נאטס אתה מדבר כמו איזה משוגע. YOU ARE NUTS BRAH CHILL OUT, אפילו לא הבנת מה הרעיון שאני מנסה להעביר כאן אם אתה מגיב בצורה כזו הזויה.

עזוב אותך זה סתם חשיבה של אספרגרים, הנקודה היא שאנשים צריכים לעשות מה שיעשה להם טוב וללכת בעקבות השאיפות שלהם, יש פה מעבר מ"ללכת לדבר עם בנות" ו"להכנס לתחום האופנה", אם אתה לא רואה מזה ה"מעבר" הזה אז חבל לי עליך.

למה אתה מגיב כאן כמו איזה SADCUNT ממורמר ומוריד לאנשים מוטיבציה? עכשיו אנשים יקראו תהודעה שלך ויגידו "אולי אני באמת לא צריך את זה..יאללה אני חוזר לטחון צ'יטוס וסוכריות גומי ולשחק WOW ולקוות שיום אחד מישי תירק לכיוון שלי".

עזוב שטויות, תן לאנשים "להרשם למכון כושר ולהעיף שייקים באוויר". מי שנכנס לתחום הזה ולשיפור עצמי בכללי מהסיבות הלא נכונות לא ישרוד כך או כך. ואני מדבר בתור אחד שמתעסק בשיפור עצמי מתקופת סוף החטיבה והעקרון אותו עקרון. החוכמה היא להפוך את זה לחלק...ממך. ברגע שזה הופך לשגרת החיים שלך, ובמקום לאונן על ציורים של סינים ולטחון המבורגרים ולשחק משחקי רשת ולגלוש ב9פאג ולהגיב בפורומים הודעות בעלות תוכן ממורמר, אתה "תעיף שייקים באוויר", תלך למכון כושר, תעשה תספורת בתזונה, תתחיל להתלבש יותר SWAG והכל, תהיה יותר גבר, יותר בטוח בעצמך..פאק, אתה אפילו תתאהב בעצמך בשלב מסויים.

זה מעבר ללהשיג בחורות, זה לאהוב את מה שאתה רואה במראה ומאיך שרואים אותך. וכשאתה מגיע לשלב הזה, אתה יכול להביא כל בחורה שקיימת.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    אח שלי אל תעלב אבל מזה הניתוח המפגר הזה ?
    זה לא בורסה אחי זה כולה להביא בחורות....מה עכשיו ROI משאבים וזה....מה הקשר.
    מה אתה אמר שבתחום האופנה מביאים יותר בחורות כאילו ? סבבה...מה אתה רוצה להגיד בזה?
    גם שחקני פורנו מזיינים יותר מכל אחד אחר, אז בואו נהיה כולנו שחקני פורנו...כאילו מה הקשר ?
    אני מנסה להחליט אם יש לך בעיה של הבנת הנקרא, או סתם חוש הומור מעפן.
    מאוד פשוט, כל דבר בחיים שלך, וכן "להביא בחורות" בין היתר, זה עניין של כמה אתה משקיע ובמה.
    אני לא מאמין שכולם פה בשביל לזיין דוגמניות, אבל בוא ניקח את זה בתור דוגמא -
    אם הייתי רוצה לזיין דוגמניות, שנה של השקעה בחדר כושר לאו דווקא היתה נותנת לי את התוצאות
    של (ואני מגזים בכוונה) קורס צילום, מצלמה מקצועית ופירסום בפייסבוק שאני עושה בוקים בחינם.
    למה? עניין פשוט של מספרים, כמה דוגמניות יש במכללה\בבסיס\בית ספר\גן חובה שלך? גם אם אתה נראה אש,
    אתה מנסה לדוג סלמון באוקיינוס עם ציוד מעולה, אבל עדיין עד שסלמון יעבור באוקיינוס, ייקח מלא זמן.

עכשיו אם המטרה שלך היא להיות מגנט כוסיות, אתה צריך גם להשקיע באיך שאתה נראה, גם ביכולות החברתיות שלך (כי אין מה לעשות
    אם אתה ביישן ויושב עם הכוס ביד כל המסיבה אתה תהיה ביישן חתיך עם כוס ביד במסיבה) וגם באיפה אתה מסתובב. רוב האנשים לא רוצים
    להיות מגנט כוסיות, הם סתם רוצים להצליח יותר עם בחורות סטנדרטיות רגילות שהם נמשכים אליהן. זו הנקודה,

נסגרת על עצמך?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    אח שלי אל תעלב אבל מזה הניתוח המפגר הזה ?
    זה לא בורסה אחי זה כולה להביא בחורות....מה עכשיו ROI משאבים וזה....מה הקשר.
    מה אתה אמר שבתחום האופנה מביאים יותר בחורות כאילו ? סבבה...מה אתה רוצה להגיד בזה?
    גם שחקני פורנו מזיינים יותר מכל אחד אחר, אז בואו נהיה כולנו שחקני פורנו...כאילו מה הקשר ?
    כל החיים זה סיכון מול תועלת והיצע מול ביקוש, כדאי לך לישר קו עם החשיבה של העולם האמיתי. בדרך כלל מבינים את זה רק כשמתחילים לימודים אקדמיים או פותחים עסק.
    נערך לאחרונה על ידי yetinger; 01-02-2013 בשעה 12:41.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    מה אתם משחקים אותה, אני שם 100 אלף דולר שכל אחד ואחד פה חורש תפייסבוק כמו שילד מייפל חורש את המייפל..וזה לא משו רע אני בעצמי הרבה על המחשב אבל וואלה הפכתם את זה לאיזה טאבו...כנראה כי פעם הייתם מכורים למחשב בתור גיימרים א אנאערף וטחנתם צ'יטוס כל היום וגם כשקראו לכם החוצה לא יצאתם אז עכשיו אתם יעני מנסים "לפצות" ולהיות ילדי רחוב..אבל אתם לא...זה דור של מחשב...לא אומר שצריך להיות גיימר שיושב על 9פאג וכל החרא הזה אבל "להעביר כמה ימים בלי מחשב וטלויזיה" זה טמטום וזה לא יתן לך שומדבר. אלא אם כן ישך תוכנית ספיציפית לימים האלה למשל - הולך לפסטיבל מסיבות טבע ל3 ימים...וגם אז אתה תשב על הפייסבוק כמו טטלה מהאייפון ככה שזה לא משנה...

אתם עושים בדיוק מה שאתם בזים לו ואז באים בטענות. לפי ההגיון שלכם על הפייסבוק גם לא צריך לשבת יותר משעתיים כי דוגרי גם הוא מלא בשטויות ובכל מיני סטטוסים של "אני ילך אל האחד שיעשה לי טוב בלב לא משנה מי הוא" ואחרי שעתיים היא מקבלת מאחורה באיזה בנטלי..ואל תגידו שזה לא ככה.

אם אתם חושבים שלשבת פחות על המחשב יהפוך אתכם לזיינים, עשירים ועם גוף של דוגמן אתם טועים אחושרמוטה כי אין קשר השניים..אלא אם כן אתה גיימר כבד או משו כזה אבל גם בתיכון הייתי הרבה בפורומים (אחרים) ואנלא רואה בזה שומדבר רע..להפך זה אפילו עזר לי כמו שכתבתי באשכול. שלא נדבר על הרשתות החברתיות שהיו בזמני שרק מזה הייתי מוציא בחורות כמו כלום...
    ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    זה לא ממש קשור למחשב או לא מחשב.. מי שעצלן ימצא דרך אחרת לבזבז את הזמן.
    אני מסכים. אני יושב על הפייס ופורומים שעתיים+ ביום, אפילו לomegle אני מכור ואני שורף שמה איזה חצי שעה כמעט כל יום. לפעמים אני נכנס ליוטיוב ורק מללחוץ על related videos אני שורף שם איזה שעתיים בלי להרגיש.
    זה לא מפריע לי להיות יותר מוצלח מכל הדבילים שמגבילים את עצמם באינטרנט. בכל תחום חיים שקיים בערך.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

וטיילר - אין לי איך לשפוט אם אתה מזיין תמוח או לא, גם לא מעניין אותי - אתה יוצא מנקודת הנחה שאנשים רוצים לשפר את עצמם,
    כי אתה רוצה לשפר את עצמך. אני פשוט אומר שהם לא. לא יודע איפה ראית פה מרמור,
    אני בסכ"ה מסתכל לדברים בעיניים. רוב האנשים פה לא רוצים להיות פיטנס מודלס, אם הם היו רוצים,
    הם היו מתעסקים בלהיות פיטנס מודלס. אם הם היו רוצים להיות עשירים הם היו מתעסקים בלהיות עשירים,
    וסמוך עלי אני רואה אנשים שמתעסקים בלהיות עשירים ביום - יום, זה לא דומה אפילו. הם פה בגלל שהם רוצים לזיין יותר, אתם יודעים שמה שאני אומר נכון.
    תבינו שאתם מאוננים על עצמכם העתידי, מי ישמע עוד 15 קילו יותר ו4 אחוז שומן פחות זה מה שמפריד בינכם לבין ויקטוריה'ס סקרטס.

וזה הגיוני, וזה טבעי, וזה בדיוק כמו שהייתם ילדים קטנים ואמרתם "אמא את לא מבינה, אם יהיו לי את הנעלים עם האורות זה סוגר לי את כל הפינות".
    רק שזה לא באמת יסגור את כל הפינות. באמת שלא. כאילו כל ההתעסקות פה סביב שיפור עצמי זה בשביל בחורות, ובשביל בחורות זה הרבה יותר מידי עבודה. זה הכל.
    לא בקטע של "אל תשפרו את עצמכם אם זה לא מהסיבה הנכונה", כי זה באמת על הזין שלי, יותר בקטע של תתמקדו בדברים החשובים כדי לזיין יותר.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    כל החיים זה סיכון מול תועלת והיצע מול ביקוש, כדאי לך לישר קו עם החשיבה של העולם האמיתי. בדרך כלל מבינים את זה רק כשמתחילים לימודים אקדמיים או פותחים עסק.
    לא בבחורות...

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    עזוב אותך זה סתם חשיבה של אספרגרים, הנקודה היא שאנשים צריכים לעשות מה שיעשה להם טוב וללכת בעקבות השאיפות שלהם, יש פה מעבר מ"ללכת לדבר עם בנות" ו"להכנס לתחום האופנה", אם אתה לא רואה מזה ה"מעבר" הזה אז חבל לי עליך.
    +50000000000
    זה מה שחשוב בחיים, להנות. אין לי ממש בעיה עם גיימרים שחורשים על המשחקים שלהם, העיקר שהם נהנים. הבעיה שאז הם הולכים ל9פאג ובוכים על FOREVER ALONE.. פה אני מתחיל לכבד אותם פחות. תעשה מה שבא לך עם הזמן הפנוי שלך אבל תדע להתמודד עם התוצאות.
    ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    הם פה בגלל שהם רוצים לזיין יותר, אתם יודעים שמה שאני אומר נכון.
    צודק, אבל ככה גם זיז התחיל. ולעומת כל מיני כאלה שמחזיקים תקווה בדברים כמו "ברד פיט איבד את הבתולין בגיל 19" (או יותר גרוע, תחליף את ברד פיט בסניה..) זה דווקא דיי הגיוני. זיז בעצמו אמר שהוא היה באותו מצב של כל פיקאפר מתחיל היה ורצה להרשים בנות בהתחלה. תראה לאן הוא הגיע.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תיייייייייייי איזה פורום של חפרנייים נהייהה פההה מה קרה??? חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אני מנסה להחליט אם יש לך בעיה של הבנת הנקרא, או סתם חוש הומור מעפן.
    מאוד פשוט, כל דבר בחיים שלך, וכן "להביא בחורות" בין היתר, זה עניין של כמה אתה משקיע ובמה.
    אני לא מאמין שכולם פה בשביל לזיין דוגמניות, אבל בוא ניקח את זה בתור דוגמא -
    אם הייתי רוצה לזיין דוגמניות, שנה של השקעה בחדר כושר לאו דווקא היתה נותנת לי את התוצאות
    של (ואני מגזים בכוונה) קורס צילום, מצלמה מקצועית ופירסום בפייסבוק שאני עושה בוקים בחינם.
    למה? עניין פשוט של מספרים, כמה דוגמניות יש במכללה\בבסיס\בית ספר\גן חובה שלך? גם אם אתה נראה אש,
    אתה מנסה לדוג סלמון באוקיינוס עם ציוד מעולה, אבל עדיין עד שסלמון יעבור באוקיינוס, ייקח מלא זמן.

עכשיו אם המטרה שלך היא להיות מגנט כוסיות, אתה צריך גם להשקיע באיך שאתה נראה, גם ביכולות החברתיות שלך (כי אין מה לעשות
    אם אתה ביישן ויושב עם הכוס ביד כל המסיבה אתה תהיה ביישן חתיך עם כוס ביד במסיבה) וגם באיפה אתה מסתובב. רוב האנשים לא רוצים
    להיות מגנט כוסיות, הם סתם רוצים להצליח יותר עם בחורות סטנדרטיות רגילות שהם נמשכים אליהן. זו הנקודה,

נסגרת על עצמך?

פשוט אף אחד לא הבין את התגובה שלך בעמוד הקודם שדומה לאיזה מבנה מכאני של טיל חץ.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect