קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 154
    הודעה אחרונה: 16-08-2008, 17:09
  2. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 09-08-2007, 20:03
  3. תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 28-01-2006, 12:44
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 20:22
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 30

הכי פשוט הכי קל... - עמוד 2

בתור חסר מזל מה אני עושה... חח אוקיי אז ככה:
    1.למרות שאני יודע שאין לי מזל אני בא בגישה חיובית תמיד ובמצב רוח.
    2.אני נותן לסטלה לרוץ (אלכוהול)
    3.בדרך כלל שאני בסטלה כל משפט איכשהו זורם לי ככה שאין לי דרך מיוחדת זה בדרך כלל משהו כמו (אם נגיד יש איזה 2 בנות על הבר כמו שקרה לי לפני איזה כמה זמן) באתי במשפט של:"מה אתן יושבות פה לבד בואו תצטרפו אלינו =] ומשם אחת כבר ננעלה עליי התחלתי לרקוד איתה צמוד ופשוט הדבקתי לה נשיקה, בהתחלה זה אולי לא תמיד הולך והיא מזיזה את הראש אבל העקשנות שלי עושה את שלה.

אגב יש גם עשרות פעמים שאני ניגש בלי לומר מילה פשוט אני בא רוקד עם מישהי ותוך משו כמו דקה אני כבר מתחיל למזמז אותה (פעם גם קרה לי שהתחלתי לדחוף אצבעות למישהי באמצע הרחבה חחח) אני יודע שאני SICKCUNT ומכל האנשים שאני מכיר יש אולי מעטים מאוד שברמה שלי, יש בחור שאני אישית נתתי לו מוטיבציה והשתפרנו ביחד ועברנו הכל ביחד ועכשיו הוא נהנה מהחיים יותר ממני (האמת צריכה להיאמר הוא פשוט נראה טוב יותר חח).

בדרך כלל הקידום עניינים שלי זה תמיד במסיבות ככה שאם זה סתם מתוך דיבור עם מישהי ואתם על זה איזה בר אז אני קצת חסר ניסיון בזה, אני פשוט רוקד צמוד מחזיק ידיים מתחיל להעביר ידיים איפה שצריך ומנשק, בדרך כלל הקוקבלוק שאני אוכל זה שאני מנסה להגיע מעבר לנשיקה.

אה רק עכשיו הבנתי את הקטע של הלברוח, אז זהו תאמת שפעם התמזל מזלי ונפלתי על בחורה שהייתה יחסית לבד (ובן דוד שלה כבר עזב את המקום באותו זמן) ואז לא הייתי צריך לברוח לשום מקום...

אבל וואלה אתה צודק אני צריך להתחיל לתכנן את הבריחות שלי חחח בדרך כלל אני לא בורח כי אני לא מגיע לשלב הזה יש נשיקה ואז קוקבלוק אבל גם אם אני לא בורח אז יש לי מספר ומקסימום אני מתקשר יום אחרי, אבל תכלס תמיד אחת הבעיות שלי היו שבאמת לא הצלחתי לברוח באמת עם אף אחת ולבודד אותה מהקוקבלוקריות שלה.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 25-02-2013 בשעה 01:34.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:31.

לא, הוא התכוון שהוא לא יודע אם יש לו כוח להסביר לזאתי שהוא סיפר עליה פה שיש לו יזיזה והוא לא יודע אם הוא רוצה להכניס אותה לתוך כל זה.

חחח ופולו שמע אחי בכל צחוק יש קצת אמת אם היית מכיר אותי טוב היית מזדהה איתי ומבין שהמזל שלי כל כך חרא חחחח אמנם לא בכל התחומים אבל בעיקר בתחום הבנות, ואני לא חושב שזה תירוץ אם לא היה לי מזל מחורבן אני חושב שלא הייתי מכיר את הפורום הזה מלכתחילה, וגם אם כן זה היה כדי לתת יותר מוטיבציה לאחרים (גם עכשיו אני יכול לעשות את זה, חח המצב שלי לא גרוע וביחס לאיך שהוא היה פעם זאת התעלות אבל עדיין...).

וזה תירוץ למה בדיוק? איך אתה מסביר היגיון כלשהו שבחורה חולה לך על התחת מתחילה איתך אתה עושה צעד והיא דופקת ברקס, או "פיתרון הביניים" הרגיל שקורה לי, נשיקה מספר טלפון והביתה (כשברור לגמרי שהיה אפשר לסיים את זה עם זיון בקלות).

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

ופולו, איך אתה מסביר פה את המקרים שאני כותב?

בחורה נמרחת עליך ואתם עם בקבוק וודקה בדרך לבית שלה ופתאום יש לה בלאגן בדירה עם השותפות??

אני אומר למישי שהכרתי לפני דקה בול שאחרי הסיגריה אנחנו הולכים לרקוד ובדיוק שוטרים באים ומפזרים את כולם?

וזה עוד קצה הקרחון תאמין לי אם מקרים כאלו לא קרו לך אל דבר...אין לך מושג כמה זה מבאס, זה עוד יותר מבאס מלהיות אחד שבכלל בנות לא שמות עליו כי ככה אתה יודע שאתה שווה המון ובכל זאת לא יוצא לך כלום עם כל הנתונים שלך

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin בבאן צפיה בהודעה
    ופולו, איך אתה מסביר פה את המקרים שאני כותב?

בחורה נמרחת עליך ואתם עם בקבוק וודקה בדרך לבית שלה ופתאום יש לה בלאגן בדירה עם השותפות??

אני אומר למישי שהכרתי לפני דקה בול שאחרי הסיגריה אנחנו הולכים לרקוד ובדיוק שוטרים באים ומפזרים את כולם?

וזה עוד קצה הקרחון תאמין לי אם מקרים כאלו לא קרו לך אל דבר...אין לך מושג כמה זה מבאס, זה עוד יותר מבאס מלהיות אחד שבכלל בנות לא שמות עליו כי ככה אתה יודע שאתה שווה המון ובכל זאת לא יוצא לך כלום עם כל הנתונים שלך
    את רוצה טישו ורוד לנגב את הדמעות?
    חאלס להתבכיין.

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני רוצה להיות FAT SHORT BALD

אהבתי, ואפשר לראות בשיחה שלהן שהוא נתן ערך לשתיהן וכך הוא לא קיבל דחייה או משיכה של החברה באמצע השיחה, לא מהשמאלית ולא מהימנית.
    זה מצוין להתרכז על אחת, אבל תוך כדי אתה צריך לזהות את הבחורה היותר רצינית, זאת שמשחקת פה את תפקיד האם. ברגע שאתה מציג את עצמך מולה ומראה לה איזה בחור אתה, ותוך כדי מנסה לפלרטט איתה מעט, היא תיתן לך אור ירוק לעשות מה שתרצה עם החברה ואפילו תיתן המלצה חמה לחברתה לקחת אותך הביתה.

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

בלי להעליב אתה מזיין תשכל

אתה חושב שקוקבלוק זה - מישי באה, מדברת עם חברה שלה ואז הן הולכות? אתה באמת חושב שישך זמן "להוכיח את עצמך"? חחחחחחחחחחחח תחלום

לא ולא
    קוקבלוק זה ככה

מישי מופיעה מהשמיים/מהאדמה
    מישי לוקחת את מי שאיתך בכוח, אשכרה גוררת אותה על הרצפה (כן כן זה קרה לי)

ולפני שאתה מספיק להגיד WTF, הן כבר בחוץ

צא מהסרט שאתה יודע על מה אתה מדבר כי אתה לא...
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 25-02-2013 בשעה 07:44.

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin בבאן צפיה בהודעה
    בלי להעליב אתה מזיין תשכל

אתה חושב שקוקבלוק זה - מישי באה, מדברת עם חברה שלה ואז הן הולכות? אתה באמת חושב שישך זמן "להוכיח את עצמך"? חחחחחחחחחחחח תחלום

לא ולא
    קוקבלוק זה ככה

מישי מופיעה מהשמיים/מהאדמה
    מישי לוקחת את מי שאיתך בכוח, אשכרה גוררת אותה על הרצפה (כן כן זה קרה לי)

ולפני שאתה מספיק להגיד WTF, הן כבר בחוץ

צא מהסרט שאתה יודע על מה אתה מדבר כי אתה לא...
    זה יכול להיות שונה בכל סיטואציה, מה שאתה מתאר פה באמת לא פשוט אבל אפשר למנוע אם תשדר NEGATIVE BODY LANGUAGE לבחורה שבא לקחת, תמשיך לדבר עם הבחורה שמעניינת אותך רגיל ותמשיך עם הפלירטוטים שלך איתה, היא תתעלם מהחברה שבאה לקחת אותה והחברה תבין את הרמז ותלך. אתה יכול לנסות גם צ'יק צ'ק לקחת את המספר של הבחורה לפני שהיא הולכת כשאתה תופס אותה ולא נותן לה ללכת, ואז כשהיא ממלאת מה שביקשת אתה יכול פשוט להרפות את האחיזה בה ולהמשיך לבחורה הבאה בקלאב.

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

קיצר תגיב באשכול שפרסמתי עכשיו הוא יותר מפרט על המצב שלי

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=910144

ביחד, נמצא את הפתרון לאספרגר שלי.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    פשש רודני שיחקת אותה....רק לא הבנתי מה התכוונת שאמרת שאין לך כוח להסביר לה על הקטע של הזיזה וזה ?? מזאת אומרת, כאילו אתה רוצה שהיא תהיה יזיזה שלך אבל אין לך כוח להסביר ? חחח לא ממש הבנתי...

וטיילר וiti,
    אתם מודעים לזה ש"חוסר מזל" זה רק תירוץ נכון ?
    לטי צודק, זה פשוט שאין לי כח להסביר לזאתי שהתחלתי איתה על היזיזה הקבועה שלי...כי בנות בדרך כלל מגיבות ב- "חחחחחח מזה מערכת יחסים פתוחה? מה אתה ילד?? מה אתה חושב שאתה בסרט ידידים עם הטבות?" "אממ..כן.." " זה לא עובד ככה..בלהבהלבהלבה" תמבין? ואז צריך לחפור לה שעות שזה כן עובד ככה וזה סתם החשיבה המטומטמת שהחברה הכניסה לה לראש וזה לא באמת הדעה שלה...קיצר זה הופך לחפירה של שעות ואין לי כוח.

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    אהבתי, ואפשר לראות בשיחה שלהן שהוא נתן ערך לשתיהן וכך הוא לא קיבל דחייה או משיכה של החברה באמצע השיחה, לא מהשמאלית ולא מהימנית.
    זה מצוין להתרכז על אחת, אבל תוך כדי אתה צריך לזהות את הבחורה היותר רצינית, זאת שמשחקת פה את תפקיד האם. ברגע שאתה מציג את עצמך מולה ומראה לה איזה בחור אתה, ותוך כדי מנסה לפלרטט איתה מעט, היא תיתן לך אור ירוק לעשות מה שתרצה עם החברה ואפילו תיתן המלצה חמה לחברתה לקחת אותך הביתה.
    האמת שהתרכזתי יותר על השמאלית, הפחות רצינית.. לשנייה לא באתי ממש טוב בעין, היא הריחה אותי מקילומטר שאני מחפש להנות ולא באמת מחפש מישהי רצינית...האמת שגם אמרתי את זה, וזה הרתיע אותה.
    אבל האמת שמה שאמרת לא באמת נגע בי. כאילו, אני לא חיפשת לקבל ממנה אור ירוק. היא בחורה אחת היא לא 3 חברות שלה, זתומרת שאם אני מנשק את חברה שלה היא לא תרגיש בנוח להפריע לנו באמצע הנשיקה..היא תרגיש במבוכה. אבל אם היו לה כמה חברות הן היו מפריעות לנו באמצע בקבוצה כי הן היו פחות מפחדות ממני...וזה קרה לי כבר.

טיילר, תפסיק עם האספרגר הזה שלך וכל המחלות האלה, זה לא מצחיק וזה מעצבן אותי שאתה יורד על כל אלה שיש להם את זה באמת, חלאס, חדל.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 25-02-2013 בשעה 11:33.

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

שמע אני רציני חושד שיש לי איזה אוטיזם או משו

זה למה אני פתחתי תאשכול שפתחתי בשביל לבדוק על אמת..כי ביננו...אם אתה לא מכוער או אחד שלא יוצא מהבית ולא יכול לזיין בקולג' אתה אוטיסט...סוף פסוק..

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    עוד לא הבנתי אם אתה ציני וצוחק בכל תגובה שלך או שאתה רציני ואמיתי חח
    איזה דיבור נגוע
    תמיד מפרגן למי שמגיע לו אחי

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ראבק טיילר לפני שבורחות לך תעשה צעד אחרון תיקח ממנה מספר ותגנוב נשיקה.
    היא לא תשכח אותך

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

יאללה מחר סופש אני מת כבר לעשות משו FUARKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

יש לי הרגשה שהולך להיות אחד המצחיקים כי מדובר במקום של מסטולים הייתי מצלם תמקום אבל יש לי AA
    מארגן שם מסיבת יומולדת לידידה

בגדול מדובר בדירה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אין פה דירות קטנות כמו בישראל, פאקינג ארמון החרא הזה
    2 עגלות ריקות של סופר עם בגדים בפנים (WTF) ועוד חרא שאנלא זוכר מה הוא
    בדלים של ג'וינט וסיגריות על המרפסת (יש איזה 3 מאפרות ובכל אחת יש 64646436554 בדלים)
    בקבוקים ריקים
    כיסא אחד שבור (שמשום מה עדיין במרפסת) השני גוסס
    מצית בגודל של זין של כושי שמדליק אש פיצית (פעם הייתי מסטול וביקשתי אש והביאו לי תמצית הזה, התחלתי לצחוק 5 דקות ברצף כי ציפיתי לאיזה להביור ואני קולט אש פיצית)
    פייפ זרוק באמצע המרפסת (לא הפייפ שאתם חושבים..)
    נינטנדו 64 ופלייסטיישן
    ומזרונים על הרצפה שכל מיני סטלנים חדשים ישנים שם כל סופש
    פלזמה ענקית על הקיר
    ואופניים של ילדים בני 10 שאיזה סטלן אחד דפק והוא נוסע עליהן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח והן תקועות כזה בכניסה
    שלא נדבר על הריח שיש בדירה כל הזמן (מי שעישן יודע)

קיצר אתה נכנס למקום הזה אתה אוטומטית הופך מSADCUNT לSICKKUNT ומתחיל לצחוק בלי הפסקה

קיצר משו הזוי אחושרמוטה צריך לראות את זה בשביל להבין
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 01-03-2013 בשעה 04:37.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,024 | הודעות: 8,205,617 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect