בתור חסר מזל מה אני עושה... חח אוקיי אז ככה:
1.למרות שאני יודע שאין לי מזל אני בא בגישה חיובית תמיד ובמצב רוח.
2.אני נותן לסטלה לרוץ (אלכוהול)
3.בדרך כלל שאני בסטלה כל משפט איכשהו זורם לי ככה שאין לי דרך מיוחדת זה בדרך כלל משהו כמו (אם נגיד יש איזה 2 בנות על הבר כמו שקרה לי לפני איזה כמה זמן) באתי במשפט של:"מה אתן יושבות פה לבד בואו תצטרפו אלינו =] ומשם אחת כבר ננעלה עליי התחלתי לרקוד איתה צמוד ופשוט הדבקתי לה נשיקה, בהתחלה זה אולי לא תמיד הולך והיא מזיזה את הראש אבל העקשנות שלי עושה את שלה.
אגב יש גם עשרות פעמים שאני ניגש בלי לומר מילה פשוט אני בא רוקד עם מישהי ותוך משו כמו דקה אני כבר מתחיל למזמז אותה (פעם גם קרה לי שהתחלתי לדחוף אצבעות למישהי באמצע הרחבה חחח) אני יודע שאני SICKCUNT ומכל האנשים שאני מכיר יש אולי מעטים מאוד שברמה שלי, יש בחור שאני אישית נתתי לו מוטיבציה והשתפרנו ביחד ועברנו הכל ביחד ועכשיו הוא נהנה מהחיים יותר ממני (האמת צריכה להיאמר הוא פשוט נראה טוב יותר חח).
בדרך כלל הקידום עניינים שלי זה תמיד במסיבות ככה שאם זה סתם מתוך דיבור עם מישהי ואתם על זה איזה בר אז אני קצת חסר ניסיון בזה, אני פשוט רוקד צמוד מחזיק ידיים מתחיל להעביר ידיים איפה שצריך ומנשק, בדרך כלל הקוקבלוק שאני אוכל זה שאני מנסה להגיע מעבר לנשיקה.
אה רק עכשיו הבנתי את הקטע של הלברוח, אז זהו תאמת שפעם התמזל מזלי ונפלתי על בחורה שהייתה יחסית לבד (ובן דוד שלה כבר עזב את המקום באותו זמן) ואז לא הייתי צריך לברוח לשום מקום...
אבל וואלה אתה צודק אני צריך להתחיל לתכנן את הבריחות שלי חחח בדרך כלל אני לא בורח כי אני לא מגיע לשלב הזה יש נשיקה ואז קוקבלוק אבל גם אם אני לא בורח אז יש לי מספר ומקסימום אני מתקשר יום אחרי, אבל תכלס תמיד אחת הבעיות שלי היו שבאמת לא הצלחתי לברוח באמת עם אף אחת ולבודד אותה מהקוקבלוקריות שלה.

ציטוט ההודעה

" " זה לא עובד ככה..בלהבהלבהלבה" תמבין? ואז צריך לחפור לה שעות שזה כן עובד ככה וזה סתם החשיבה המטומטמת שהחברה הכניסה לה לראש וזה לא באמת הדעה שלה...קיצר זה הופך לחפירה של שעות ואין לי כוח.