קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון] מתכון לפסטה ברוטב שמנת ועגבניות
    על ידי Pumba בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-05-2012, 02:28
  2. [מתכון] מתכון לפסטה ברוטב פטריות
    על ידי Pumba בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-05-2012, 16:35
  3. [מתכון] מתכון לפסטה ברוטב שמנת וירקות
    על ידי Pumba בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-05-2012, 16:34
  4. [מתכונים] מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה
    על ידי almog290 בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-04-2011, 19:23
  5. [מתכון] מתכון לניוקי ברוטב שמנת
    על ידי -Dima - בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-05-2010, 17:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

הכי אהובה • מתכון לפסטה ברוטב שמנת פטריות

  1. #1
    משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    תאריך הצטרפות
    10/2010
    הודעות
    12,208
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014
    מין: זכר

    ברירת מחדל הכי אהובה • מתכון לפסטה ברוטב שמנת פטריות



    מצרכים:
    חצי קילוגרם פסטה טרייה או יבשה מסוג פטוצ'יני

    80 גרם חמאה

    ½ מיכל שמנת מתוקה

    80 גרם פרמז'ן מגורר

    חצי גבעול רוזמרין טרי (החלק העליון)

    2 סלסילות פטריות שמפיניון, חתוכות לרבעים או פרוסות

    מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם



    אופן הכנה:
    • במחבת גדולה או סיר רחב ושטוח שיכיל את כל הפסטה, ממיסים על אש גבוהה את החמאה ביחד הפטריות, הרוזמרין ומעט מלח ופלפל.
    • מטגנים את הפטריות תוך כדי ערבוב כ-3-4 דקות, עד שהן מתחילות להתרכך.
    • מוסיפים את השמנת וחצי מהפרמזן ומביאים לרתיחה.
    • כעת הרוטב מוכן לקבלת הפסטה. מניחים בצד.
    • מביאים סיר עם מים מומלחים לרתיחה.
    • מכניסים את הפסטה למים ומרגע שהמים רותחים שוב מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. רגע לפני שמסננים, מוציאים חצי כוס מים ממי הבישול, מוסיפים למחבת עם הרוטב ובוחשים היטב.
    • מוציאים את הפסטה מהמים ומעבירים למסננת.
    • מחזירים את המחבת עם הרוטב לאש בינונית ומביאים לרתיחה.
    • מוסיפים את הפסטה למחבת ומערבבים היטב במשך דקה, עד שהרוטב מצפה את הפסטה לחלוטין. טועמים ומתבלים במעט מלח ופלפל לפי הצורך.
    • מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל הפסטה את יתרת הפרמז'ן.



    ספוילר:


    לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה




  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    11/2012
    גיל
    35
    הודעות
    21
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה רבה על המתכון

  4. #3
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    06/2013
    גיל
    24
    הודעות
    26
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה רבה על הפרסום אחלה

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect