מצרכים:
1 חבילה פסטה פנה או צינורות חלולים
1 קופסא שמנת מתוקה
2 בטטות קלופות
1 בצל
3 שיני שום
2 כפות טימין טרי
פלפל שחור
מלח
אופן הכנה:
1. מבשלים את הפסטה ומסננים
2. חותכים את הבצל והשום לקוביות קטנות ומטגנים עד הזהבה
3. חותכים את הבטטות לקוביות בגודל סנטימטר ומוסיפים לבצל והשום
4. מתבלים במלח ופלפל ומטגנים 5 דקות או עד שהבטטות הופכות מעט רכות
5. מוסיפים שמנת מתוקה (אפשר גם 10%) ומבשלים כ-10 דקות. אם הרוטב סמיך מדי אפשר להוסיף רבע כוס חלב
6. דקה לפני שהרוטב מוכן מוסיפים את הטימין ומתקנים תיבול
7. מוסיפים את הפסטה לסיר עם הרוטב ומבשלים עוד כדקה עד שכל הפסטה מכוסה בשמנת
![]()




ציטוט ההודעה