קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך להתחיל עם בחורות
    על ידי sneori2 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 01-04-2010, 22:30
  2. [פרסום] איך להתחיל עם בחורות באינטרנט! תהנו.
    על ידי Puma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 04-11-2008, 19:20
  3. [פרסום] איך להתחיל אם בחורות? תקראו ובהצלחה!
    על ידי Puma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 03-11-2008, 21:10
  4. [פרסום] ירידות על המשפטים להתחיל עם בחורות...
    על ידי LebronJames בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 19-08-2008, 20:54
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-05-2008, 15:42
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 45

להתחיל עם בחורות זה חסר תועלת אם אתה לא אסתטי כמו פסל. - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי DoctorT צפיה בהודעה
    חביבי, אתה יכול להגיד כאן את כל הניסיון חיים העשיר שיש לך, ואת כל המסקנות שהגעת אליהם, אבל זה לא ישנה את העובדה שאני ואלפים כמוני מתחילים עם בחורות ומפנצ'רים בחורות, הן בזכות הידע הן בזכות הניסיון ועם בעלות מראה רחוק מזה של פסל יווני.
    השאלה היא איזה בחורות. כל אחד יכול להביא בחורה. השאלה היא איך היא נראית.
    אם אתה טוען שאתה מכוער או ממוצע או אפילו מעל הממוצע בקטנה, ומביא כוסיות ברמה של כוכבת פורנו (לא ממעגל חברתי), אני אומר לך דבר אחד בנידון:

pics or negs

גם סניה אומר שהוא "מזיין דוגמניות בינלאומיות" וכולנו יודעים איך האקסיות שלו נראות.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

חביבי, אתה יכול להגיד כאן את כל הניסיון חיים העשיר שיש לך, ואת כל המסקנות שהגעת אליהם, אבל זה לא ישנה את העובדה שאני ואלפים כמוני מתחילים עם בחורות ומפנצ'רים בחורות, הן בזכות הידע הן בזכות הניסיון ועם בעלות מראה רחוק מזה של פסל יווני.
    תראה את הבחורות שאתה מביא

וואללה אף פעם לא היו לי בעיות עם בחורות,חוץ מתקופת המעבר של ישראל למונטריאול,וזאת הייתה תקופה של שנה וחצי שנתיים

ובנתיים אני עומד ככה באמצע בין הדעות פה,זאת אומרת שלדעתי יש לי ניסיון עם דיבור בחורות,ככה כשראיתי את הסרטון של ג'וליאן די הזכיר לי את עצמי אבל אני גם אוהב להתלבש טוב ויש לי סטטוס חברתי מאוד טוב פה
    (אתה יכול לראות באשכול של המדריך שפתחתי על פייסבוק,טעימה ק-ט-נ-ה מהבחורות שאני מביא ותגיד לי בעצמך מה אתה חושב)

ותאכלס עדיין לא ראיתי פה את הבחורות של מישהו אחד שמביא פה בחורות,ואני מאוד אשמח לראות כמה כדי להגיע למסקנות,בחורות מכל צד של הדעה המנוגדת
    אופי
    VS
    LMS

אם אתה לא מתבייש ואתה מאמין ב 100% למה שאתה אומר,בא לך לפרסם איזה שלוש או שני בחורות שאתה מביא?
    אגב אני פונה לכולם פה(במיוחד לטיילר)
    אפשר לעשות את זה גם בפרטי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני לא מביא עכשיו כלום כי יש לי בעיה דומה לבעיה שהייתה לך (של המעבר)
    תהיה בטוח שאחרי שזה ייגמר אני יפרסם. רק בשבילכם.

אין לי מה לפרסם תבחורות שהבאתי בתיכון כי זה לא רלוונטי, מה שהיה היה. וזה תקופה שלאף אחד לא היה פייסבוק ככה שגם פייסבוק אין לי. ונראה לי שכבר פרסמתי אחת מהן באיזה אשכול פה לפני שנתיים

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Was mich nicht umbringt, macht mich stärker" Nietzsche

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    השאלה היא איזה בחורות. כל אחד יכול להביא בחורה. השאלה היא איך היא נראית.
    אם אתה טוען שאתה מכוער או ממוצע או אפילו מעל הממוצע בקטנה, ומביא כוסיות ברמה של כוכבת פורנו (לא ממעגל חברתי), אני אומר לך דבר אחד בנידון:

pics or negs

גם סניה אומר שהוא "מזיין דוגמניות בינלאומיות" וכולנו יודעים איך האקסיות שלו נראות.
    אם אתה חושב שאני אפרסם תמונות שלי או של בחורות ששכבתי איתם פה בפורום, בשביל להוכיח לך נקודה, אתה מתבלבל. אתה יכול לקבל את העצה שלי, אתה יכול גם לא. מבחינתי אתה יכול לחזור לשלשל חלבון בחדר כושר אם בא לך. תלמד בדרך שלך.
    אני לא פה בשביל לשכנע אנשים.
    אתה עכשיו הולך לחדר כושר ואתה נראה לי כמו הבנאדם הכי שלילי שפגשתי. יש לך אשליה שכשתהיה שרירי וחטוב, פתאום הכל יהיה טוב.
    אתה קורא לעצמך שחיף מסריח. מה זה הדבר הזה? מי שונא את עצמו ככה?
    אחי יש לך אנורקסיה הפוכה, זאת מחלה רצינית, תשקול לראות רופא.
    נערך לאחרונה על ידי DoctorT; 25-03-2013 בשעה 04:02.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אם אתה חושב שאני אפרסם תמונות שלי או של בחורות ששכבתי איתם פה בפורום, בשביל להוכיח לך נקודה, אתה מתבלבל. אתה יכול לקבל את העצה שלי, אתה יכול גם לא. מבחינתי אתה יכול לחזור לשלשל חלבון בחדר כושר אם בא לך. תלמד בדרך שלך.
    אני לא פה בשביל לשכנע אנשים.
    אתה עכשיו הולך לחדר כושר ואתה נראה לי כמו הבנאדם הכי שלילי שפגשתי. יש לך אשליה שכשתהיה שרירי וחטוב, פתאום הכל יהיה טוב.
    אתה קורא לעצמך שחיף מסריח. מה זה הדבר הזה? מי שונא את עצמו ככה?
    אחי יש לך אנורקסיה הפוכה, זאת מחלה רצינית, תשקול לראות רופא.
    אתה בחיים לא תבין.
    אין לך מושג מה זה לקום בבוקר, להסתכל במראה ולשנוא את מה שאתה רואה. את כל מה שאתה רואה. ככה הרגשתי בחטיבה.
    אתה מסתכל ומתחיל לבכות ומבין שמה שאומרים עליך הוא נכון.

אז שיפרתי את עצמי בתיכון חוץ מהגוף שבו לא נגעתי. התחלתי לאהוב את מה שאני רואה במראה. זה הגיע לרמה של נרקיסיזם.
    אבל כשאני מוריד חולצה...השנאה חוזרת. אני רואה מקל סנוקר. אני רואה כתפיים צרות, בטן שמנה, חזה עם ג'ינו, ידיים של לפלף ורגליים של ציפור.

מימין זה מי שאני.
    משמאל זה מה שאני רוצה להיות. אבל אני שחיף מסריח ויש לי המון עבודה.

אם לא הייתי שחיף מסריח, לא הייתי מסתכל במראה ואומר "יאללה זה הזמן לאכול יותר ולהרים יותר כבד מהאימון הקודם" אלא אומר "טוב נו לא אלך לאימון היום...אין לי כוח כואבות לי הרגליים מהסקוואט...לא בא לי לאכול אין לי תאבון"

אבל כשאתה רואה את הגועל נפש הזה במראה..אתה רץ למטבח ולחדר כושר!! אני משתמש במה ששלילי למוטיבציה חיובית.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Was mich nicht umbringt, macht mich stärker" Nietzsche

בסוף עוד תגדל להיות כמוהו:

אפילו פרחה מסריחה לא יכול להקסים.
    זה מה שנקרא
    looks, no game
    נערך לאחרונה על ידי DoctorT; 25-03-2013 בשעה 04:22.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

וואי אני מת עליו הוא סיק קאנט חבל שהוא מתנהג כמו כלבלב פוסי כזה וחופר כמו כאפות, תחסכו את זה קנו בקבוק וג'וינט תתמסטלו בטבע זה מה שאני עושה עם בחורות..יש לו פוטנציאל הוא צריך להיות יותר משוחרר וסטלן כזה...אם הוא יעשה את זה הוא מושלם למה הוא ביישן רצח ווא רומנטי מדי
    ומי המפגר שהולך עם חליפה בקיץ? חח בחום כזה אם היה לי גוף הייתי הולך בלי חולצה 24/7 או בגופיה ומכנסיים קצרים כאלההה

גם מציל גם שזוף גם מתאמן גם יש לסת גם עשה החלקה חבל לי עליו

אגב אהבתי תקטע שהוא הרים אותה, אני הייתי מרים אותה ועושה איתה FRONT SQUATS חחחחחחחחחחחח

בגדול חבל לי על הבחור הוא SADCUNT בגוף של SICKKUNT
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 25-03-2013 בשעה 04:42.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

המעבר לארץ חדשה,זה מאוד קשה,אבל אחריי כמה זמן אתה מתרגל ואתה נכנס ללייף סטייל של הסביבה

DOCTORT
    תקשיב עד עכשיו לא ראיתי פיקאפרים מביאים בחורות יפות,ראיתי רק את סניה ואני אפילו לא רוצה להעביר על זה ביקורת

מה שטיילר אומר זה נכון,ואני יודע שהוא צודק,בדיוק קרה לי משהו עכשיו עם מישהי שדי מחזק את כל ה LMS ואני יפרסם על זה אשכול פה מחר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    המעבר לארץ חדשה,זה מאוד קשה,אבל אחריי כמה זמן אתה מתרגל ואתה נכנס ללייף סטייל של הסביבה

DOCTORT
    תקשיב עד עכשיו לא ראיתי פיקאפרים מביאים בחורות יפות,ראיתי רק את סניה ואני אפילו לא רוצה להעביר על זה ביקורת

מה שטיילר אומר זה נכון,ואני יודע שהוא צודק,בדיוק קרה לי משהו עכשיו עם מישהי שדי מחזק את כל ה LMS ואני יפרסם על זה אשכול פה מחר.
    חחח תכלס.
    אגב מתי אתה מתחיל להתאמן לאכול ולהשתזף ישחיף חיוור? ישך פוטנציאל אתה
    NO HOMO

עזוב אל תהיה בבאסה...כל הבנות אותו דבר פשוט תשיג LMS בעיקר L הכי טוב שאתה יכול וכל אחת תידבק לך לתחת כל עוד אתה לא אספרגר או אינסל SADCUNT כזה שמתנהג כמו הSADCUNT בסרטון שהביאו פה.

תשתמש באינסל רייג' שלך למטרות טובות, כמו שאני עושה. ואני כבר חצי אינסל (לא זיינתי מעל ל3 חודשים והאינסל רייג' הורג אותי)

אגב עוד הוכחה שמה שאני אומר זה נכון

בזמן שבכל פורום של כובעים כל אחד טוען שהוא מזיין כל סופש
    BULLSHIT LEVEL - SENIA HAT
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 25-03-2013 בשעה 06:10.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

במילה אחת? זיון מוח אחד גדול.

אתה בא לכאן ושם לנו סרטון של ההוא מסימפל פיקאפ נדחה? זו הטענה שלך?!
    בפיקאפ מקבלים דחיות כל הזמן, זה בדיוק העניין! העניין הוא שאם אתה באמת חושב שאתה מכוער ואף אחת לא תצא איתך, גם הסביבה תחשוב ככה. אבל אם אתה תהיה פאקינג בוס שלא שם זין על שטויות כמו אלה, אתה תשיג בחורות. ותאמין לי, אתה מדבר על סימפל פיקאפ אבל אני מוכן לקנות לך פרארי אם אתה בכלל מתקרב קצת לכמות הבחורות שהם מביאים. אין כזה דבר להיות פיקאפר ושלא ידחו אותך.
    מה הקטע של הפורום הזה לדחות כל אחד שלא נראה באדי בילדר ולא משיג את הבלונדיניות עם הסיליקון?! זה פשוט עלוב.

קח את זה כתגובה:
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

F X P קורא לך יחד עם נדב חזן ואריאל סרוסי.
    too long, didnt watch. עברתי ברפרוף ולא ראיתי שומדבר מזיוני שכל שאפילו לא טרחתי לשמוע כי זה לא מעניין אותי.

יש לי דבר אחד להגיד לך - pics or negs.
    תראה לי תמונה של החברה של ההודי המכוער הזה...או כל אחד מהסימפל פיקאפ..מי שמביא כוסיות קבוע מפיקאפ אמורה להיות לו גם חברה כוסית, הלא כך? לא מאמין שאף פעם לא הייתה לתותחים כאלה חברה..לכל אחד הייתה..אפילו לכאלה שהיו ילדי כאפות בשכבה שלי.. למה שלשפיצים האלה לא יהיה? ועוד חברה כוסית כמו שהם טוענים שהם יכולים להביא? SHOW US WHAT U GOT MAN.

אגב הצצתי בסרטונים שלהם והתפקעתי מצחוק, הם משיגים מספרים וחושבים שזה משנה משו (זה לא, נשיקה לא אומרת כלום אז מספר? בחיית צאו מהסרט, מי שתופס מהם בדוק בתול) והדירה שהם חיים בה נראית כמו שכונת עוני ברמות מטורפות, והקטע המצחיק שהם גרים באיזורים שאני מסתובב בהם בעצמי רק שאני בניגוד אליהם לא גר בחור שהם גרים בו (למעפנים אין אפילו מיטה בחדר והם מתקלחים במים צהובים אז אני מתאר שהם מסריחים תנשמה) ואם אני יראה אותם אני יצחק להם בפנים ויטריל להם תצורה ויגנוב להם תבחורות (לא בעיה לגנוב למכוערים, עשיתי את זה כל החיים ואני עושה את זה בעיקר שיש לי אינסל רייג'). מילה שלי. הם חבר'ה דורשים שיטרילו אותם.

סתם מגלומנים שמתנהגים כאילו הם מינימום אלוהים וגרים בשכונת עוני, חוטפים דחיות מבחורות שזורמות עם כל אמריקאי ממוצע ומזיינים בשכל.

NEXT. מילא היית מביא לי תסרטונים המבויימים של RSD עם נשיקות שלא אומרות כלום, זה עוד איכשהו מקובל (למרות שחצי מהמדריכים נראים כמו דוגמנים, בעיקר אלכס) אבל הבאת לי כאלה ליצנים שאפילו לא אוכל לקחת אותם ברצינות.

lol @ apartment conditions
    אני גר באותם איזורים שהם גרים רק באיזור יותר..."יוקרתי" אבל מסתובב במקומות שהם נמצאים בהם ואני אומר לך בוודאות בתור אחד שגר פה ויודע - סוג הגברים הזה לא רק שלא מביאים פה כוסיות אלא חוזרים הביתה להביא ביד. אני גר בLA, אתה לא. אני יוצא, אתה לא. אני ראיתי בפועל מה הולך פה, אתה משער השערות. אסייתים והודים ווירדוז...אפילו שמנה לא זורמת איתם פה.

U MAD BRO U GURUS GOT OWNED BY ME BRAH?
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 25-03-2013 בשעה 11:52.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

F X P קורא לך יחד עם נדב חזן ואריאל סרוסי.
    too long, didnt watch. עברתי ברפרוף ולא ראיתי שומדבר מזיוני שכל שאפילו לא טרחתי לשמוע כי זה לא מעניין אותי.

יש לי דבר אחד להגיד לך - pics or negs.
    תראה לי תמונה של החברה של ההודי המכוער הזה...או כל אחד מהסימפל פיקאפ..מי שמביא כוסיות קבוע מפיקאפ אמורה להיות לו גם חברה כוסית, הלא כך? לא מאמין שאף פעם לא הייתה לתותחים כאלה חברה..לכל אחד הייתה..אפילו לכאלה שהיו ילדי כאפות בשכבה שלי.. למה שלשפיצים האלה לא יהיה? ועוד חברה כוסית כמו שהם טוענים שהם יכולים להביא? SHOW US WHAT U GOT MAN.

אגב הצצתי בסרטונים שלהם והתפקעתי מצחוק, הם משיגים מספרים וחושבים שזה משנה משו (זה לא, נשיקה לא אומרת כלום אז מספר? בחיית צאו מהסרט, מי שתופס מהם בדוק בתול) והדירה שהם חיים בה נראית כמו שכונת עוני ברמות מטורפות, והקטע המצחיק שהם גרים באיזורים שאני מסתובב בהם בעצמי רק שאני בניגוד אליהם לא גר בחור שהם גרים בו (למעפנים אין אפילו מיטה בחדר והם מתקלחים במים צהובים אז אני מתאר שהם מסריחים תנשמה) ואם אני יראה אותם אני יצחק להם בפנים ויטריל להם תצורה ויגנוב להם תבחורות (לא בעיה לגנוב למכוערים, עשיתי את זה כל החיים ואני עושה את זה בעיקר שיש לי אינסל רייג'). מילה שלי. הם חבר'ה דורשים שיטרילו אותם.

סתם מגלומנים שמתנהגים כאילו הם מינימום אלוהים וגרים בשכונת עוני, חוטפים דחיות מבחורות שזורמות עם כל אמריקאי ממוצע ומזיינים בשכל.

NEXT.
    צודק. בסדר. חברה של ההודי הזה לא מלכת היופי העולמית, אז הוא לא משיג בנות.

COOL STORY BRO

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

סימפל פיקאפ לא מלמדים איך לזיין!!! הם מלמדים איך להכיר בנות, ממבט ראשון על הסיטואציה, גאד דאמט!!!
    כמה טיפש אתה יכול להיות??

יש אנשים אי שם שלא יודעים מה לעשות בצעדים הראשונים! איך להתנהג, איך להכיר, איך לדבר, מה להגיד. אין להם מושג!
    הם מדברים על איך להכיר בנות מבחינת תקשורת, הם לא מדברים איתך איך להשיג ריבועים ולזיין את בר רפאלי.
    יאללה תתגבר כבר, כל תגובה שלך זו אותה טחינת מים עם הSICKCUNT הדפוק הזה, זה חסר משמעות כל מה שאתה אומר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אז מה הפואנטה להביא מכוערות? לא צריך להיות תותח בשביל זה מספיק להיות מכוער וזהו...ומה הוא עשה בזה? חשבתי שהמטרה של הפיקאפ היא שכל גבר יכול להשיג כל אישה לא?

הייתה לו בכלל חברה? הוא נראה לי בתול אחי עם איך שהוא מתנהג ליד בנות..הוא ממש לא במצב של ללמד איך להתנהג. אני מחשיב את עצמי "גרוע" עם בנות ואפילו חושב שיש לי אוטיזם או הפרעת נפש אחרת שדופקת לי את התקשורת עם הסביבה בימים שאני בדכאון ואני נראה אומן פיתוי לידו (עם כמה שאני שונא לשייך את עצמי לחראות האלה)..אם לא היית בתול בעצמך (NO HATER, גמאני הייתי בתול בחטיבה ואפילו לא התנשקתי באמת שלא בא להוריד אותך אלא לעזור לך) היית יודע שהם חבורה של חרטטנים.

pics or negs brah. איפה התמונות שיגרמו לי לסתום תפה כבר?
    אם אני יבוא לפורום פיתוח גוף ואגיד "אתם מבזבזים תזמן, גוף יפה לא יביא לכם כלום בחיים" הם מיד יגרמו לי לסתום תפה ויראו לי מהפך של אנשים בתמונות של לפני ואחרי. לא רק שאני יסתום תפה, אלא אני אתחיל להעריץ אותם.

הבעיה בפיקאפ, שכבר שנים שאני יוצא נגד התחום הזה אף אחד לא השתיק אותי. אף אחד לא הביא לי תמונה של איזה הודי מכוער שטוען שהוא "אומן פאתוי" עם החברה הכוסית שלו, כמו שהוא טוען שהוא מביא.

שמישו כבר ישתיק אותי ויוכיח לי ההפך. בינתיים כל מה שראיתי זה תמונות כאלה:

והשניה מהגרת מקסיקנית שחולבת אותו כי הוא אמריקאי לבן.

MIRIN.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אז מה הפואנטה להביא מכוערות? לא צריך להיות תותח בשביל זה מספיק להיות מכוער וזהו...ומה הוא עשה בזה? חשבתי שהמטרה של הפיקאפ היא שכל גבר יכול להשיג כל אישה לא?

הייתה לו בכלל חברה? הוא נראה לי בתול אחי עם איך שהוא מתנהג ליד בנות..הוא ממש לא במצב של ללמד איך להתנהג. אני מחשיב את עצמי "גרוע" עם בנות ואפילו חושב שיש לי אוטיזם או הפרעת נפש אחרת שדופקת לי את התקשורת עם הסביבה בימים שאני בדכאון ואני נראה אומן פיתוי לידו (עם כמה שאני שונא לשייך את עצמי לחראות האלה)..אם לא היית בתול בעצמך (NO HATER, גמאני הייתי בתול בחטיבה ואפילו לא התנשקתי באמת שלא בא להוריד אותך אלא לעזור לך) היית יודע שהם חבורה של חרטטנים.

pics or negs brah. איפה התמונות שיגרמו לי לסתום תפה כבר?
    אם אני יבוא לפורום פיתוח גוף ואגיד "אתם מבזבזים תזמן, גוף יפה לא יביא לכם כלום בחיים" הם מיד יגרמו לי לסתום תפה ויראו לי מהפך של אנשים בתמונות של לפני ואחרי. לא רק שאני יסתום תפה, אלא אני אתחיל להעריץ אותם.

הבעיה בפיקאפ, שכבר שנים שאני יוצא נגד התחום הזה אף אחד לא השתיק אותי. אף אחד לא הביא לי תמונה של איזה הודי מכוער שטוען שהוא "אומן פאתוי" עם החברה הכוסית שלו, כמו שהוא טוען שהוא מביא.

שמישו כבר ישתיק אותי ויוכיח לי ההפך. בינתיים כל מה שראיתי זה תמונות כאלה:

והשניה מהגרת מקסיקנית שחולבת אותו כי הוא אמריקאי לבן.

MIRIN.
    אז כדי להשיג בחורות אתה צריך לפתח שרירים ולהיוולד עם פני בובה. בסדר.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect