קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] פיתוח גוף
    על ידי משתמש אנונימי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 13-07-2008, 20:26
  2. [שאלה] פיתוח גוף
    על ידי HOMY206 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-03-2008, 21:26
  3. חבר'ס נפתח אתגר חדש ב"פיתוח גוף" - כנסו -
    על ידי gal_gal בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 31-10-2007, 12:59
  4. למה אין מנהל לפורום "פיתוח גוף"??
    על ידי gal_gal בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-10-2007, 17:27
  5. שאלה- פיתוח גוף וצמיחה
    על ידי CerTiFieD בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 15:45
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

"פיתוח גוף/כושר" - מה הכי נכון לכם?

משתמש מתחיל האוואטר של you may call me V
    שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

Question "פיתוח גוף/כושר" - מה הכי נכון לכם?

אין ספק שכושר מהווה מפתח לחיים טובים יותר!
    אנשים מקבלים משמעת עצמית, התמודדות מול כאב, ביטחון עצמי, מצב רוח מעולה, וחיים חברתיים טובים יותר..

כמו שרובכם יודעים אני מאמן CrossFit והחלטתי לעשות מאמר עם כמה טיפים לחיים בריאים יותר.
    לגבי התרגילים עצמם, אפנה במאמר גם לאנשים שאין בבעלותם מנוי לחדר כושר, ולכן...
    תרגילי הכוח יהיו אלה בלבד: שכיבות סמיכה - מתח - ריצה - בטן.

הדיון הוא כזה:
    - למה אתם זקוקים יותר באורח חייכם? - ירידה במשקל? - עלייה במשקל?

על פי התגובות אכתוב את המאמר.

אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אותי מעסיק: עלייה במשקל, חיטוב הגוף ולהטיב את היכולות הגופניות שלי ככל שאפשר (אנרגיה, חשיבה, מצב רוח, ניקיון הגוף מבפנים).

באופן כללי, אני בספק לגבי הכדאיות של השקעה בתחום אחד ספציפי מהקשת של כושר גופני, אומנם החיים יהפכו לאיכותיים יותר אך בהמשך צפויות להיות בעיות כמו ייתר לחץ על המפרקים אם אתה עובד על מסה/כוח, דפיקת הרגליים אם אתה עובד על ריצה, רעלים בגוף בגלל מאמץ שרירי, בעיות בגלל חלבון וכולי.

ככל הנראה כושר גופני מיטבי הוא שילוב של כל האלמנטים יחד ובצורה לא מוגזמת (לא להגיע אף-פעם לכשל לצורך העניין).
    מצד שני, במצב שכזה, הסיכויים כי תתמיד הם קלושים כי לא בטוח שתראה תוצאות כלשהן וגם אם כן, מדובר בתהליך של שנים ולא חודשים ספורים.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 11-05-2013 בשעה 14:42.

שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אותי מעסיק: עלייה במשקל, חיטוב הגוף ולהטיב את היכולות הגופניות שלי ככל שאפשר (אנרגיה, חשיבה, מצב רוח, ניקיון הגוף מבפנים).

באופן כללי, אני בספק לגבי הכדאיות של השקעה בתחום אחד ספציפי מהקשת של כושר גופני, אומנם החיים יהפכו לאיכותיים יותר אך בהמשך צפויות להיות בעיות כמו ייתר לחץ על המפרקים אם אתה עובד על מסה/כוח, דפיקת הרגליים אם אתה עובד על ריצה, רעלים בגוף בגלל מאמץ שרירי, בעיות בגלל חלבון וכולי.

ככל הנראה כושר גופני מיטבי הוא שילוב של כל האלמנטים יחד ובצורה לא מוגזמת (לא להגיע אף-פעם לכשל לצורך העניין).
    מצד שני, במצב שכזה, הסיכויים כי תתמיד הם קלושים כי לא בטוח שתראה תוצאות כלשהן וגם אם כן, מדובר בתהליך של שנים ולא חודשים ספורים.
    תוצאות טובות מגיעות לאחר מספר חודשים.
    שנים לוקח למי ששואף להגיע לרמת באדיבילדר ענק, או שאף אחד לא כיוון אותו והוא פשוט לא מצליח להגיע לתוצאה.
    לגבי המראה של הגוף, זה הכל תלוי באימונים שלך, ובעיקר בתזונה שלך. - במאמר אתן טיפים לגבי תזונה שיעזרו מאד לגבי התחום שיתבקש.
    לגבי פציעות - הכושר רק יטיב עם הגוף שלך. מדובר על אימונים מחוץ לחדר כושר, וחשוב מאד להגיע לכשל שריר, זאת מטרת האימון.
    אני מוסמך להגיד לך את זה בביטחון מלא.

ככל הנראה ביקשת "עלייה במשקל", אבל בהמשך כתבת חיטוב.. הבקשה שלך והמטרה שלך לא תואמים. - בכל מקרה אמרת חיטוב, זה יסתכם בזה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי you may call me V צפיה בהודעה
    אני מוסמך להגיד לך את זה בביטחון מלא.
    האם אתה פסיכיאטר, קרדיולוג, אנדוקרינולוג, אורטופד, ראומטולוג, נוירולוג, ופיזיותרפיסט
    שאתה יכול לומר בוודאות מוחלטת כי הגעה לכשל בתחומי הכושר הגופני השונים זהו דבר הכרחי ונכון לעשות?

אומנם רוב אנשי הרפואה מסכימים כיום כי פעילות גופנית מיטיבה לבריאות לפי מיטב ידיעתי אך הדרך עוד רחוקה מאוד מאוד מלומר במדוייק מה מתאים לכל אדם בשביל להגיע לשלומות מיטבית מבחינת: גוף, נפש, מחשבה.

אם אתה מאמן במכון כושר אני בהחלט חולק לך כבוד וזה לא מובן מאליו שאתה מתעסק בתחום שיכול לשפר מאוד את איכות החיים אך מכאן ועד לקבוע כי לחטב/להרזות או מה שזה לא יהיה זה נכון ובריא בוודאות זוהי טיפשות לדעתי.

אף אחד מאיתנו לא באמת מכיר את המינונים הספציפיים לכל שלב בו אנו נמצאים, מתי הוא הזמן הנכון לשנות את הפעילות הגופנית שלנו, כיצד התזונה אמורה להיראות ומתי יש צורך לערוך בה שינויים.. שלא נדבר על העובדה כי המים, הירקות, הפירות החלב וכולי מלאים במזהמים שאותם אנחנו אפילו לא לוקחים בחשבון.. מספיק שאתה בתקופת המסה שלך ומרבה בקוטג' וטונה (או תוספים למיניהם), כבר אפשר לומר שההרגלים התזונתיים שלך לא בריאים במיוחד, עם כל הכושר והפעילות הגופנית שאתה עושה, לצורך העניין. ייתכן שאדם פועל "נכון" בשביל לחטב לעצמו את הגוף, אך על-הדרך הורס לעצמו מספר איברים פנימיים, בין אם הכליות או בכללי באמצעות הרעלת הגוף.

הנה דוגמה:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3voRIi88LtQ#t=2581s
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 11-05-2013 בשעה 17:24.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני אישית אשמח לשמוע על עלייה במשקל.

ד"א, אם אתה מאמן CROSSFIT, יש מצב לראות איך אתה נראה? לאיזה תוצאות אתה הגעת בחיים שלך מבחינה גופנית?

שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    האם אתה פסיכיאטר, קרדיולוג, אנדוקרינולוג, אורטופד, ראומטולוג, נוירולוג, ופיזיותרפיסט
    שאתה יכול לומר בוודאות מוחלטת כי הגעה לכשל בתחומי הכושר הגופני השונים זהו דבר הכרחי ונכון לעשות?

אומנם רוב אנשי הרפואה מסכימים כיום כי פעילות גופנית מיטיבה לבריאות לפי מיטב ידיעתי אך הדרך עוד רחוקה מאוד מאוד מלומר במדוייק מה מתאים לכל אדם בשביל להגיע לשלומות מיטבית מבחינת: גוף, נפש, מחשבה.

אם אתה מאמן במכון כושר אני בהחלט חולק לך כבוד וזה לא מובן מאליו שאתה מתעסק בתחום שיכול לשפר מאוד את איכות החיים אך מכאן ועד לקבוע כי לחטב/להרזות או מה שזה לא יהיה זה נכון ובריא בוודאות זוהי טיפשות לדעתי.

אף אחד מאיתנו לא באמת מכיר את המינונים הספציפיים לכל שלב בו אנו נמצאים, מתי הוא הזמן הנכון לשנות את הפעילות הגופנית שלנו, כיצד התזונה אמורה להיראות ומתי יש צורך לערוך בה שינויים.. שלא נדבר על העובדה כי המים, הירקות, הפירות החלב וכולי מלאים במזהמים שאותם אנחנו אפילו לא לוקחים בחשבון.. מספיק שאתה בתקופת המסה שלך ומרבה בקוטג' וטונה (או תוספים למיניהם), כבר אפשר לומר שההרגלים התזונתיים שלך לא בריאים במיוחד, עם כל הכושר והפעילות הגופנית שאתה עושה, לצורך העניין. ייתכן שאדם פועל "נכון" בשביל לחטב לעצמו את הגוף, אך על-הדרך הורס לעצמו מספר איברים פנימיים, בין אם הכליות או בכללי באמצעות הרעלת הגוף.

הנה דוגמה:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3voRIi88LtQ#t=2581s
    הביטחון בדבריי הם בגלל שאני מתאמן כבר כמה שנים, בוגר ווינגט, ויש לי לקוחות רבים ששינו ומשנים את חייהם ומראם. הן בעקבות הכושר, והן בעקבות הקאוצ'ינג שאני מוסיף לאימונים שלנו.
    - חשוב לציין: כל הכדורים, אבקות, ושאר הדברים - לא בקטגוריה של ה- CrossFit, גוף טבעי הוא היפה והמחזיק הכי הרבה לאורך שנים.
    הוא נראה טבעי, וחזק מאד. בהחלט מעורר השראה בעייני המתבוננים.

בנוסף נתתי את תרגילי הכושר הבסיסיים ביותר שקיימים, וזאת בכדי לא לגרום פציעות מיותרות למתחילים.
    המאמר שאני רוצה לעשות הוא יותר על תזונה, פחות על התרגילים עצמם. - וכל זה בכדי שאנשים יראו תוצאות בגופם - והמשמעות היא שבדרך מסויימת כל מה שהם רוצים מחייהם יראה הרבה יותר פשוט ובר להשגה. - זה חלק מהתכונות שצוברים מהכושר...
    - אבל כמו כל מי שכותב מאמרים אומר: "הכל בגדר המלצה בלבד".

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני אישית אשמח לשמוע על עלייה במשקל.

ד"א, אם אתה מאמן CROSSFIT, יש מצב לראות איך אתה נראה? לאיזה תוצאות אתה הגעת בחיים שלך מבחינה גופנית?
    V הוא משתמש אנונימי.
    הסיבה שסיפרתי שאני מאמן CrossFit היא בגלל שרציתי לשלב את הידע עם המאמרים. - כושר וקאוצ'ינג הם שילוב מנצח לחיים טובים ובריאים יותר.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

עליה במשקל אבל לא מהר מדי, עליה נקיה משו כמו 2 קילו בחודש, גג 2.5. אם אתחיל לטחון 4000+ קלוריות ביום כמו שמשום מה כולם ממליצים אני פשוט יעלה מלוכלך (אבל שמן אני לא יהיה בחיים). מצד שני אנלא צריך איזה דיאטה קפדנית ואני יכול לרדת לצ'יטינג יותר מהממוצע. רק מספיק חלבון וזהו. אני עולה די נקי ומהר. החסרון שלי שאני די סופג נוזלים...אני רוצה לעלות עוד 10-14 קילו ולחטב טיפה.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 11-05-2013 בשעה 18:12.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    עליה במשקל אבל לא מהר מדי, עליה נקיה משו כמו 2 קילו בחודש, גג 2.5. אם אתחיל לטחון 4000+ קלוריות ביום כמו שמשום מה כולם ממליצים אני פשוט יעלה מלוכלך (אבל שמן אני לא יהיה בחיים). מצד שני אנלא צריך איזה דיאטה קפדנית ואני יכול לרדת לצ'יטינג יותר מהממוצע. רק מספיק חלבון וזהו. אני עולה די נקי ומהר. החסרון שלי שאני די סופג נוזלים...אני רוצה לעלות עוד 10-14 קילו ולחטב טיפה.
    המאמר יהיה יותר כללי, יותר טיפים, וכמה מזונות לדוגמא שמומלץ לעולים או ליורדים במשקל - תלוי ע״פ המאמר.
    הוא אינו אישי, וידבר אל הכלל.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני צריך מאמר לגביי התזונה

ממש יהיה מועיל תודה לך V!

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

הייתי שמח באמת אם תעשה משהו על מסה וכאלה..
    מבחינה לא צבועה ברור שעדיף כושר.. מבחינת הגדלת האופציות שלך בחיים עדיף מסה ואז לעבור לכושר בשלב מתקדם יותר.
    AWAKE בקשר לתזונה יש לי הרבה ניסיון בזה ובבדיקות דם.. לפחות בקטע של חיטוב, ותזונה בריאה.
    במסה אין לי מושג.. ואוטוטו אני מתחיל להתאמן אז V אם יש לך בקשר לתזונה שיטה טובה להכניס מספיק קלוריות לגוף ב-2 ארוחות(בריאות) אני סוגד לך.(אני יודע שזה יהיה קשה ותתפוצץ לי הבטן).
    כי אני בטוח שאני יתאמן יהיה לי חסר קלוריות.
    בקשר לכשל אני מסכים איתך V זה אחד הדברים שהבנתי שהם הכי חשובים בשביל שיקרה משהו.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 11-05-2013 בשעה 19:47.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

צפיתי בהסברים על הקרוספיט, מוצא-חן בעיניי.
    מצפה למאמר שלך V

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,185 | הודעות: 8,200,778 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect