*רודני לפני שאתה בא ואומר "אתה גבר אתה צריך להיות שעיר", אז אל תגיד את זה חחחח
בקיצור, עכשיו קיץ ויש לי גוף די בסדר, יותר מהממוצע. מאסיבי אבל על א"ש די נמוך, לא 8 אבל גם לא 15
השיער שלי בגוף לא קריטי, כן? אין לי שערות על הכתפיים או על הגב בצורה מטורפת, אבל מה שכן יש לי על הגב עליון איזור די קטן עם מלא שיערות עליו, ואיזור אמצעי בחזה עם מלא שערות עליו, ואיזור הבטן כולו שעיר.
עכשיו הגוף שלי קצת מוזר, למה זה לא שכל הגוף שעיר כמו שהבנתם, אלא איזורים ספצפיים. וגם על החזה עצמו יש שערות נפרדות, פאקינג שערות ארוכות ונפרדות. שערה אחת פה, שערה אחת שם. שערה אחת פה ושערה אחת שם. הם לא ביחד אפילו.
אז השאלה שלי איך לגלח? אני רוצה להראות אסטתי לקיץ, וכבר הייתי בים מן הסתם השנה ודווקא קיבלתי 100% מחמאות ואפילו לא משהו אחד שקשור לשערות שלי אפילו לא מחברים אמיתיים יעני שלא פוחדים להגיד ת'אמת בפנים. שאלתי אותם "תראו איזה מכוער" הם אמרו מה אתה מגזים אתה הרבה יותר טוב מהשעירים האמיתיים..
בקיצור המצב ממוצע מינוס אצלי מבחינת שערות, אבל עדיין אני רוצה 100% אסטתי כי לדעתי זה מכוער.
אשמח לעצות..
ניסיתי פעם לגלח את האיזור למטה בעזרת סכין גילוח.. בואו נגיד NEVER AGAIN.
אז אני מפחד שאם אני אנסה אותו דבר עם סכין גילוח רק באיזור הבטן / חזה , אני אחטוף את אותו החרא שזה אומר עור אדום, עם פצעים. ועל הדבר הזה כבר עדיף קצת שערות..
מה כן קראתי בגוגל המון שגילוח עם סכין אסור פשוט אסור כי זה גורם לשיער לצמוח מהר, מכוער יותר והרבה יותר.. וזה גם טראומה כי אני מעדיף להשאר עם הקצת שיער שלי מאשר להצטרך לגלח כל שבוע מחדש כי הוא יגדל כמו ג'ונגל.
אני משאיר את השעווה למוצא אחרון, אבל זה בהחלט סבבה.. לשים איזה 60 שקל בסופר פארם לשעווה ביתית, להזמין ידידה הביתה שתעשה לך את זה ואתה מסודר לקיץ.
מה אתם מייעצים?

ציטוט ההודעה