קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. גילוח
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 16:47
  2. גילוח לא נכון.. שאלה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 22-02-2006, 08:30
  3. בנייית גוף למי שמבין
    על ידי SHAY016 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 02:35
  4. שאלההה גילוח
    על ידי Uiop בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 30-12-2005, 07:50
  5. שאלה- פיתוח גוף וצמיחה
    על ידי CerTiFieD בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 15:45
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 45

גילוח גוף.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

Exclamation גילוח גוף.

*רודני לפני שאתה בא ואומר "אתה גבר אתה צריך להיות שעיר", אז אל תגיד את זה חחחח

בקיצור, עכשיו קיץ ויש לי גוף די בסדר, יותר מהממוצע. מאסיבי אבל על א"ש די נמוך, לא 8 אבל גם לא 15
    השיער שלי בגוף לא קריטי, כן? אין לי שערות על הכתפיים או על הגב בצורה מטורפת, אבל מה שכן יש לי על הגב עליון איזור די קטן עם מלא שיערות עליו, ואיזור אמצעי בחזה עם מלא שערות עליו, ואיזור הבטן כולו שעיר.

עכשיו הגוף שלי קצת מוזר, למה זה לא שכל הגוף שעיר כמו שהבנתם, אלא איזורים ספצפיים. וגם על החזה עצמו יש שערות נפרדות, פאקינג שערות ארוכות ונפרדות. שערה אחת פה, שערה אחת שם. שערה אחת פה ושערה אחת שם. הם לא ביחד אפילו.

אז השאלה שלי איך לגלח? אני רוצה להראות אסטתי לקיץ, וכבר הייתי בים מן הסתם השנה ודווקא קיבלתי 100% מחמאות ואפילו לא משהו אחד שקשור לשערות שלי אפילו לא מחברים אמיתיים יעני שלא פוחדים להגיד ת'אמת בפנים. שאלתי אותם "תראו איזה מכוער" הם אמרו מה אתה מגזים אתה הרבה יותר טוב מהשעירים האמיתיים..

בקיצור המצב ממוצע מינוס אצלי מבחינת שערות, אבל עדיין אני רוצה 100% אסטתי כי לדעתי זה מכוער.

אשמח לעצות..
    ניסיתי פעם לגלח את האיזור למטה בעזרת סכין גילוח.. בואו נגיד NEVER AGAIN.
    אז אני מפחד שאם אני אנסה אותו דבר עם סכין גילוח רק באיזור הבטן / חזה , אני אחטוף את אותו החרא שזה אומר עור אדום, עם פצעים. ועל הדבר הזה כבר עדיף קצת שערות..

מה כן קראתי בגוגל המון שגילוח עם סכין אסור פשוט אסור כי זה גורם לשיער לצמוח מהר, מכוער יותר והרבה יותר.. וזה גם טראומה כי אני מעדיף להשאר עם הקצת שיער שלי מאשר להצטרך לגלח כל שבוע מחדש כי הוא יגדל כמו ג'ונגל.

אני משאיר את השעווה למוצא אחרון, אבל זה בהחלט סבבה.. לשים איזה 60 שקל בסופר פארם לשעווה ביתית, להזמין ידידה הביתה שתעשה לך את זה ואתה מסודר לקיץ.

מה אתם מייעצים?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

מכיר את זה אני בינתיים מוריד בבטן התחתונה עם מכונה
    ואחשלי כדי להיות גבר מטרוסקסואל צריך להשקיע יש לי חברים מורידים ברגליים עם סכין אם אתה יום אחד שוכח לגלח זה ניראה זוועה
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 02-07-2013 בשעה 17:47.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    מכיר את זה אני בינתיים מוריד בבטן התחתונה עם מכונה
    ואחשלי כדי להיות גבר מטרוסקסואל צריך להשקיע יש לי חברים מורידים ברגליים עם סכין אם אתה יום אחד שוכח לגלח זה ניראה זוועה
    זה מלא זמן ומאמץ להוריד כל יום.. אני לא שעיר דרגת ישראלי שאני צריך להוריד .. כמו שאמרתי אני יכול להשאר עם מה שאני עכשיו

אבל מה אתה ממליץ אם אני בכל זאת רוצה? איך זה הולך לך עם מכונה? זה מכונה מיוחדת לגוף או אותה אחת שאיתה אתה מגלח ת'פנים?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אתה גבר אתה צריך להיות שעיר

ועכשיו ברצינות..אם אתה שעיר בצורה מגעילה בכל מיני איזורים בגוף אז ברור שתוריד.
    לי למשל יש מלא שיערות בבית שחי בצורה מגעילה כבר..אני פשוט שם תמכונה על 15 או 12 ומעביר וויש בבית..וזהו, נגמר הסיפור.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה גבר אתה צריך להיות שעיר

ועכשיו ברצינות..אם אתה שעיר בצורה מגעילה בכל מיני איזורים בגוף אז ברור שתוריד.
    לי למשל יש מלא שיערות בבית שחי בצורה מגעילה כבר..אני פשוט שם תמכונה על 15 או 12 ומעביר וויש בבית..וזהו, נגמר הסיפור.
    וואלה? מכונה מעבירה לך ת'שערות האלה בשנייה? כי גם אצלי השחי כבר במצב זוועה חחחחחח אבל דווקא בשחי אני הכי גאה בצורה של "אני גבר יש גבול למה שאני מגלח".. לעומת זאת בבטן ובחזה זה יותר מפריע.

השאלה שמפחידה אותי זה אם המכונה שאתה משתמש בה זה מכונה לפנים, ואז אתה משתמש בה בשביל הגוף? כי אני בסרטים שאם אני ישים מכונה לגילוח פנים על הגוף, אז יצאו לי מלא פצעים וחרא על הגוף

אתה שם בלי קצף בלי כלום?

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

להיות אסתטי ושעיר זה מגעיל ומבטל את כל האסתטיקה שלך...

תוריד הכללללללל גוף של גבר צריך להיות חלק כמו תחת של תינוק, רגליים זה כבר עניין של טעם יש כאלה שמורידים יש כאלה שלא (אני אישית שאהיה ממש גדול וחטוב אני יוריד גם כי לפני גודל מסויים זה סתם גייז)

מי שאומר לך "אתה גבר אתה צריך להיות שעיר" לא מבין כלום ביופי ובמה שבנות צעירות אוהבות, אז אני יחדש לכם - אף אחת לא אוהבת שעירים חוץ מכל מיני גרושות וכונפות..להוריד להוריד להורידדדדדדד מי ששעיר פה שיעיף תגועל נפש הזה מהגוף

ותעשה שעווה או שתחסוך ללייזר בחיים שלך אל תגלח בחיים...מגלחים רק בית שחי או ביצים
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 02-07-2013 בשעה 23:43.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    וואלה? מכונה מעבירה לך ת'שערות האלה בשנייה? כי גם אצלי השחי כבר במצב זוועה חחחחחח אבל דווקא בשחי אני הכי גאה בצורה של "אני גבר יש גבול למה שאני מגלח".. לעומת זאת בבטן ובחזה זה יותר מפריע.

השאלה שמפחידה אותי זה אם המכונה שאתה משתמש בה זה מכונה לפנים, ואז אתה משתמש בה בשביל הגוף? כי אני בסרטים שאם אני ישים מכונה לגילוח פנים על הגוף, אז יצאו לי מלא פצעים וחרא על הגוף

אתה שם בלי קצף בלי כלום?
    חחחח אם תעשה עם מכונה של פנים בביצים ואז שוב בפנים זה יהיה טיפה מוזר
    חוץ מזה בית שחי עוד סביר אחרי מקלחת
    עזוב בית שחי כולה תדלל עם מספריים או משהו

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    להיות אסתטי ושעיר זה מגעיל ומבטל את כל האסתטיקה שלך...

תוריד הכללללללל גוף של גבר צריך להיות חלק כמו תחת של תינוק, רגליים זה כבר עניין של טעם יש כאלה שמורידים יש כאלה שלא (אני אישית שאהיה ממש גדול וחטוב אני יוריד גם כי לפני גודל מסויים זה סתם גייז)

מי שאומר לך "אתה גבר אתה צריך להיות שעיר" לא מבין כלום ביופי ובמה שבנות צעירות אוהבות, אז אני יחדש לכם - אף אחת לא אוהבת שעירים חוץ מכל מיני גרושות וכונפות..להוריד להוריד להורידדדדדדד מי ששעיר פה שיעיף תגועל נפש הזה מהגוף

ותעשה שעווה או שתחסוך ללייזר בחיים שלך אל תגלח בחיים...מגלחים רק בית שחי או ביצים
    לא לגלח בחיים? לא בטן ולא חזה?

ציטוט נכתב במקור על ידי tomer095 צפיה בהודעה
    חחחח אם תעשה עם מכונה של פנים בביצים ואז שוב בפנים זה יהיה טיפה מוזר
    חוץ מזה בית שחי עוד סביר אחרי מקלחת
    עזוב בית שחי כולה תדלל עם מספריים או משהו
    לא מצליח במספריים זה קשה לי פיזית חחח וגם זה ייראה דפוק כי יהיו חצאי שערות בבית השחי..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    לא לגלח בחיים? לא בטן ולא חזה?

לא מצליח במספריים זה קשה לי פיזית חחח וגם זה ייראה דפוק כי יהיו חצאי שערות בבית השחי..
    יראה דפוק? למה מישהו מתעמק לך בשיערות של השחי???

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

מכונת תספורת של ראש
    איתה אני הורדתי בבטן ואני מוריד בבית שחי פעם בשבועיים כזה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שיערות בשחי זה פשוט זוועה..זה גם כי יוצאות לך השיערות מהשרוול מהחולצה, וגם זה עושה זיעה מטורפת בקיץ..

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

סוף סוף אחד שיודע על מה הוא מדבר...ולא אומר "זה גייז זה גייז"...כשאני שוכח להוריד ומשאיר טיפה יותר ממה שאמור להיות (לא שיח כי אנלא מזניח את עצמי אבל עדיין) אני שם לב שאני מזיע בצורה נוראית ולא משנה מה אני שם אני מסריח...וככה אני מבין שזה הזמן להוריד את השיחים האלה...

מי שלא מוריד שיערות בבית שחי ומשאיר שם שיחים לא רק שזה נראה לא אסתטי בגופיה אלא גם אתה מסריח ברמות...

להוריד שיערות בבית שחי זה Must
    מספריים / מכונה - כל הסיפור לא לוקח יותר משתי דקות.

מי שאין לו מכונת תספורת בבית שיתארגן על אחת.. אם אין לכם כסף לאחת יקרה קנו איזה משהו, אבל תתארגנו שיהיה לכם בבית

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

עם מספריים אני מרגיש כמו אוטיסט שאני מוריד

אין על מכונת תספורת

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    שיערות בשחי זה פשוט זוועה..זה גם כי יוצאות לך השיערות מהשרוול מהחולצה, וגם זה עושה זיעה מטורפת בקיץ..
    ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    סוף סוף אחד שיודע על מה הוא מדבר...ולא אומר "זה גייז זה גייז"...כשאני שוכח להוריד ומשאיר טיפה יותר ממה שאמור להיות (לא שיח כי אנלא מזניח את עצמי אבל עדיין) אני שם לב שאני מזיע בצורה נוראית ולא משנה מה אני שם אני מסריח...וככה אני מבין שזה הזמן להוריד את השיחים האלה...

מי שלא מוריד שיערות בבית שחי ומשאיר שם שיחים לא רק שזה נראה לא אסתטי בגופיה אלא גם אתה מסריח ברמות...
    ציטוט נכתב במקור על ידי -Roman- צפיה בהודעה
    להוריד שיערות בבית שחי זה Must
    מספריים / מכונה - כל הסיפור לא לוקח יותר משתי דקות.

מי שאין לו מכונת תספורת בבית שיתארגן על אחת.. אם אין לכם כסף לאחת יקרה קנו איזה משהו, אבל תתארגנו שיהיה לכם בבית

תודה על כל העזרה חבר'ה, אז דבר אחרון אני רוצה לסכם את מה שאמרנו ואני רץ לגלח :
    1. לקנות מכונת גילוח לפנים.. לא להשתמש בסכין גילוח שלי לשום גילוח שקשור לגוף.
    2. לגלח את השחי שלי, כי לא משנה כמה אני "לא מוטרד ממנו" זה נראה מכוער. [האמת שבאמת יוצא לי מהשרוולים ובגופיות כן רואים שיח, אבל אני תמיד התעלמתי כי חשבתי כולה בית שחי מי מתעניין].

אלה בעיקרון הדברים? חובה מכונת גילוח, וחובה לגלח שחי?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect