הכותרת נשמעת קצת דרמטית אבל זה לא ככה.
במקור אני מפורום אחר שמתחיל בF ואני בטוח שאתם מכירים אותו. הגעתי לפה מפורום פיקאפ משמה. בהתחלה חשבתי שזה באמת עובד בתיאוריה, ולא צריך לשלול כל משהו לפני שאתה מתנסה בו. בהתחלה ישבתי וקראתי כל מיני מאמרים. את האמת שלא ממש הבנתי חצי ממה שהם מדברים על ואפילו רבתי עם כמה אנשים לגבי הגישה שלהם. פה כבר התחלתי לחשוד אבל אמרתי שאני יתן צ'אנס, אולי רק כמה מהם דפוקים והשאר בסדר? הם עשו פגישה, וזה היה קצת רחוק בשבילי כי אין לי רשיון אבל אמרתי לעצמי שזה שווה את זה. אני לא יספר איך זה הלך ומי היה שמה אני רק יגיד שהייתי מאוד מאוכזב.
ואחרי כמה ימים באו אנשים שקראו להם "טרלים" אני לא בטוח אם זאת המילה אבל כנראה שהם הגיעו מפה. אני חייב לומר שהם פוצצו אותי מצחוק. מצד אחד זה הצחיק אותי ומצד שני הם כל כך צדקו. אחרי שאני נרגע מהצחוק אני פשוט אומר לעצמי כמה שזה נכון. בזכות הטרולים הגעתי לפה.
עכשיו אני קורא פה אשכולות בערך חודשיים. קראתי הרבה דברים ששינו לי את הדרך שאני רואה את העולם ואפילו מדי פעם מישהו מפרסם פה הודעות הזויות קורעות. יצא לי לקרוא על LMS שבהתחלה זה נשמע לי דיי הזוי אבל אחר כך הבנת איך שזה עובד. אני ממש מסכים עם הקטע שלא צריך להיות עבד ואני שמעתי סיפורים דיי מגעילים על מה שקורה אצל חלק מהאנשים בעבודה.
פה אני מגיע לכותרת בקטע שאני מבקש עזרה.. מאיפה למדתם את כל זה? יש פה הרבה שמדברים על הכנסה פסיבית, איך למדתם ואיך אני עושה את זה גם? קראתי פה הרבה אבל בתאכלס אני שואל את עצמי מאיפה אני מתחיל ואני לא מצליח למצוא תושבה.

ציטוט ההודעה