קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שיטות לביטחון עצמי-מבקש עזרה
    על ידי bOrdO_AL בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-12-2010, 19:10
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 26-11-2006, 07:52
  3. אני במצוקה מבקש עזרה
    על ידי odigo בפורום Maple Story
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-10-2006, 09:05
  4. מבקש עזרה קטנה
    על ידי SJ בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-08-2006, 20:57
  5. מבקש עזרה יש לי בעיה חמורה בעכבר!!
    על ידי Lom בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-06-2006, 22:22
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

מציג את עצמי + מבקש עזרה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מציג את עצמי + מבקש עזרה

הכותרת נשמעת קצת דרמטית אבל זה לא ככה.
    במקור אני מפורום אחר שמתחיל בF ואני בטוח שאתם מכירים אותו. הגעתי לפה מפורום פיקאפ משמה. בהתחלה חשבתי שזה באמת עובד בתיאוריה, ולא צריך לשלול כל משהו לפני שאתה מתנסה בו. בהתחלה ישבתי וקראתי כל מיני מאמרים. את האמת שלא ממש הבנתי חצי ממה שהם מדברים על ואפילו רבתי עם כמה אנשים לגבי הגישה שלהם. פה כבר התחלתי לחשוד אבל אמרתי שאני יתן צ'אנס, אולי רק כמה מהם דפוקים והשאר בסדר? הם עשו פגישה, וזה היה קצת רחוק בשבילי כי אין לי רשיון אבל אמרתי לעצמי שזה שווה את זה. אני לא יספר איך זה הלך ומי היה שמה אני רק יגיד שהייתי מאוד מאוכזב.

ואחרי כמה ימים באו אנשים שקראו להם "טרלים" אני לא בטוח אם זאת המילה אבל כנראה שהם הגיעו מפה. אני חייב לומר שהם פוצצו אותי מצחוק. מצד אחד זה הצחיק אותי ומצד שני הם כל כך צדקו. אחרי שאני נרגע מהצחוק אני פשוט אומר לעצמי כמה שזה נכון. בזכות הטרולים הגעתי לפה.

עכשיו אני קורא פה אשכולות בערך חודשיים. קראתי הרבה דברים ששינו לי את הדרך שאני רואה את העולם ואפילו מדי פעם מישהו מפרסם פה הודעות הזויות קורעות. יצא לי לקרוא על LMS שבהתחלה זה נשמע לי דיי הזוי אבל אחר כך הבנת איך שזה עובד. אני ממש מסכים עם הקטע שלא צריך להיות עבד ואני שמעתי סיפורים דיי מגעילים על מה שקורה אצל חלק מהאנשים בעבודה.
    פה אני מגיע לכותרת בקטע שאני מבקש עזרה.. מאיפה למדתם את כל זה? יש פה הרבה שמדברים על הכנסה פסיבית, איך למדתם ואיך אני עושה את זה גם? קראתי פה הרבה אבל בתאכלס אני שואל את עצמי מאיפה אני מתחיל ואני לא מצליח למצוא תושבה.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שלום

שמע, בראסמי לא הבנתי כלום ממה שכתבת על אפ אקס פי, אבל לא נורא נזרום איתך..

תראה, בגדול הפורום הזה עובד בצורה פשוטה.
    אנחנו מכירים באמת - כדי לזיין, אתה צריך סטטוס, כסף, ומראה.
    האמת כואבת, אבל היא נכונה.

כדי להשיג בחורה לקשר ארוך ורציני, אתה צריך למשוך אותה קודם (בעזרת המראה שלך) וכדי לגרום לה "להשאר" איתך ולהיות איתך בסביבה אתה גם צריך קישורים של פיקאפ.
    אתה צריך לדעת לעקוץ, צריך לדעת לדבר, צריך לדעת למשוך בחורה בעזרת הדיבור שלך וההתנהגות שלך ואתה צריך פשוט לדעת איך להתנהל מחדש כלפי נשים כדי להשיג אותן.

כדי להתחיל את כל הסיפור הזה, אתה יכול להכנס ללינקייה ולהתחיל ללמוד.
    או שתשאל שאלות פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

תשמע אני לא מגלגל אדומים
    אבל יצא לי לעשות כסף קל בחיים
    בסופו של דבר אם אתה לא רוצה להיות משועבד כשכיר ולקבל בביטחון 10-30 אלף בחודש
    אז תצטרך להשקיע כסף , ולסכן אותו
    על סמך הניסיון שלך , אני התעסקתי עם דברים כאלה מפגרים
    כמו כסף באינטרנט , פירוק זהב מרכיבים אלקטרוניים על ידי חומרים כימיים
    ועד הבורסה , ומכירות וכו'
    בסופו של דבר שהבנתי שאתה לא תצליח בכלום בלי כסף להשקיע ולסכן
    צריך הרבה כסף בתכלס , בגלל זה צריך לעבוד בעבודה חרא איזה תקופה כדי לחסוך מספיק כסף להשקיע ...

ד.א אתה בחיים לא תמצא תשובה איך לעשות כסף
    אלה רק רעיונות , אף אחד לא יביא לך תשובה על מגש של זהב
    ואם כן הוא חתיכת טמבל
    שיטה טובה לא חושפים אין מה לעשות
    ברגע שמתחילה תחרות שרפת אותה ..
    נ-ע-ר-ך.

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

קודם כל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצטער אחי אבל ממש מצחיק אותה שנסעת לכנס כובעים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
    באמא שלך תגיד מה הלך שם אני מתחנן.
    לא לומדים LMS היגיון בריא אמור לגרום לך להבין למה זה פועל, זה לא כמו החרא שכובעים מלמדים אותך רובוט זה פשוט דבר טבעי שכל אחד שעושה 1+1 מבין.
    אין דבר כזה ללמוד הכנסה פסיבית, הכנסה פסיבית זה משהו שהשקעת בו זמן מסויים ומאז אתה מתפעל אותו מדי פעם אבל הוא מכניס לך כסף באופן קבוע לדוגמא
    קו מכונות קפה/ממתקים (סתם חרא אבל זרם לי לראש).
    בלי זיון שכל תקרא מה שכתבתי פה בשביל להתחיל:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=983085

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

די כבר די עם הזיוני שכל אם אין לכם מושג אל תגיבו בחיית אתם יוצאים ליצנים יותר מליצנים.
    אם אתם לא יודעים אל תגיבו זה לא בושה תגידו שאתם לא יודעים וזהו..אף אחד לא יצחק עליכם אבל וואלה כשאני לא מבין במשו אני סותם...כמו שאני לא מטיף על תכנות ועל שטויות אחרות שאין לי מושג בהם אתם אל דברו על דברים שאין לכם מושג בהם

עלק "אי אפשר ללמוד הכנסה פסיבית זה רק להשקיע כסף וזהו" ובמה תשקיע אותו ימצחיק? בקופת גמל שתביא אותך למדבר עם תספורת אוחצ'ה?
    יש ועוד איך יש הרבההההה מה ללמוד אם אתה באמת רוצה לעשות כסף ולדעת מה אתה עושה ולא ללכת על סיכויים של עץ או פלי כמו קוקסינל, בתור אחד שבאמת יש לו עכשיו הכנסה פסיבית ויודע מה הוא עושה בשביל זה (לא משו גדול רצח אבל זה יגדל עם הזמן ועם הנסיון) ובתור אחד שמוציא את זה על החיים האמיתיים ולא בתאוריות הזויות כמו שלכם אני אומר לכם שאין לכם שמץ של מושג על מה אתם מדברים.

יש הרבה דברים שאתם לא יודעים (בינהם ניתוחים מורכבים של דברים מסויימים ודברים שצריך לשים עין עליהם שלא בא לי להכנס לדיבור עליהם) מי שבאמת רוצה פה הכנסה פסיבית ולא זיין שכל שאומר ש"לא צריך ללמוד זה בא לבד אחשלי פשוט תשקיע כסף" ישיג את זה מי שלא שיזדיין מצידי.

קיצר פותח האשכול עזוב תליצנים האלה ותלמד דברים כמו שצריך מאנשים שצריך. רק ככה ילך לך בקטע של ה"LMS".
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-07-2013 בשעה 03:00.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אגב איליה בלי לעליב רואים שלא באמת עשית כסף ב"בורסה" או יותר נכון לא ידעת מה אתה עושה והימרת כמו ישראלי טמבל בקזינו בבורגס.

קיצר שוששששששששששששששש

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    שלום

שמע, בראסמי לא הבנתי כלום ממה שכתבת על אפ אקס פי, אבל לא נורא נזרום איתך..

תראה, בגדול הפורום הזה עובד בצורה פשוטה.
    אנחנו מכירים באמת - כדי לזיין, אתה צריך סטטוס, כסף, ומראה.
    האמת כואבת, אבל היא נכונה.

כדי להשיג בחורה לקשר ארוך ורציני, אתה צריך למשוך אותה קודם (בעזרת המראה שלך) וכדי לגרום לה "להשאר" איתך ולהיות איתך בסביבה אתה גם צריך קישורים של פיקאפ.
    אתה צריך לדעת לעקוץ, צריך לדעת לדבר, צריך לדעת למשוך בחורה בעזרת הדיבור שלך וההתנהגות שלך ואתה צריך פשוט לדעת איך להתנהל מחדש כלפי נשים כדי להשיג אותן.

כדי להתחיל את כל הסיפור הזה, אתה יכול להכנס ללינקייה ולהתחיל ללמוד.
    או שתשאל שאלות פה.
    אני לא רוצה להעליב אבל הלינקיה ממש מזכירה לי את הלינקיה מהפורום שבאתי ממנו.
    מצטער אבל לא נראה לי שזה כל כך יעזור לי.
    ציטוט נכתב במקור על ידי ILYA2525 צפיה בהודעה
    תשמע אני לא מגלגל אדומים
    אבל יצא לי לעשות כסף קל בחיים
    בסופו של דבר אם אתה לא רוצה להיות משועבד כשכיר ולקבל בביטחון 10-30 אלף בחודש
    אז תצטרך להשקיע כסף , ולסכן אותו
    על סמך הניסיון שלך , אני התעסקתי עם דברים כאלה מפגרים
    כמו כסף באינטרנט , פירוק זהב מרכיבים אלקטרוניים על ידי חומרים כימיים
    ועד הבורסה , ומכירות וכו'
    בסופו של דבר שהבנתי שאתה לא תצליח בכלום בלי כסף להשקיע ולסכן
    צריך הרבה כסף בתכלס , בגלל זה צריך לעבוד בעבודה חרא איזה תקופה כדי לחסוך מספיק כסף להשקיע ...

ד.א אתה בחיים לא תמצא תשובה איך לעשות כסף
    אלה רק רעיונות , אף אחד לא יביא לך תשובה על מגש של זהב
    ואם כן הוא חתיכת טמבל
    שיטה טובה לא חושפים אין מה לעשות
    ברגע שמתחילה תחרות שרפת אותה ..
    תשמע אני למדתי מתמטיקה והבנתי שלכל דבר יש פורמולה. בעברית קוראים לזה נוסחה ואין כזה דבר שזה לא בטוח שזה עובד. או שזה עובד או שלא.
    ככה שאם אין לי תשובות אז לפחות אני יודע שיש נוסחה ואני רק צריך לשים מספרים במקום X וY ומשתנים אחרים. איך אני ימלא אותם? אני ילמד על התחום הזה. אם מישהו כן עשה כסף בזכות "רעיון" או נוסחה אז כנראה שהוא מבין דבר או שניים, או אפילו עשרים. אם אתה מבין משהו אתה בטוח יכול לתת לי מקור מידע יותר טוב מ"אין לזה תשובה" ושזה "רק רעיונות". וסליחה אבל לי אישית זה לא ממש נראה שיש לך ידע כל כך רחב.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ofer. צפיה בהודעה
    קודם כל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצטער אחי אבל ממש מצחיק אותה שנסעת לכנס כובעים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
    באמא שלך תגיד מה הלך שם אני מתחנן.
    לא לומדים LMS היגיון בריא אמור לגרום לך להבין למה זה פועל, זה לא כמו החרא שכובעים מלמדים אותך רובוט זה פשוט דבר טבעי שכל אחד שעושה 1+1 מבין.
    אין דבר כזה ללמוד הכנסה פסיבית, הכנסה פסיבית זה משהו שהשקעת בו זמן מסויים ומאז אתה מתפעל אותו מדי פעם אבל הוא מכניס לך כסף באופן קבוע לדוגמא
    קו מכונות קפה/ממתקים (סתם חרא אבל זרם לי לראש).
    בלי זיון שכל תקרא מה שכתבתי פה בשביל להתחיל:
    בטח שיש כזה דבר "ללמוד הכנסה פסיבית". אם לא אז איך לאנשים כן יש את זה? כמו שאמרתי מקודם הם כנראה יודעים דבר אחד או שניים. אני מפסיק פה כי אני סתם יחזור על עצמי.
    ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    די כבר די עם הזיוני שכל אם אין לכם מושג אל תגיבו בחיית אתם יוצאים ליצנים יותר מליצנים.
    אם אתם לא יודעים אל תגיבו זה לא בושה תגידו שאתם לא יודעים וזהו..אף אחד לא יצחק עליכם אבל וואלה כשאני לא מבין במשו אני סותם...כמו שאני לא מטיף על תכנות ועל שטויות אחרות שאין לי מושג בהם אתם אל דברו על דברים שאין לכם מושג בהם

עלק "אי אפשר ללמוד הכנסה פסיבית זה רק להשקיע כסף וזהו" ובמה תשקיע אותו ימצחיק? בקופת גמל שתביא אותך למדבר עם תספורת אוחצ'ה?

יש ועוד איך יש הרבההההה מה ללמוד אם אתה באמת רוצה לעשות כסף ולדעת מה אתה עושה ולא ללכת על סיכויים של עץ או פלי כמו קוקסינל, בתור אחד שבאמת יש לו עכשיו הכנסה פסיבית ויודע מה הוא עושה בשביל זה (לא משו גדול רצח אבל זה יגדל עם הזמן ועם הנסיון) ובתור אחד שמוציא את זה על החיים האמיתיים ולא בתאוריות הזויות כמו שלכם אני אומר לכם שאין לכם שמץ של מושג על מה אתם מדברים.
    זה בתאכלס מה שאני רוצה לעשות.. ללמוד. להבין איך כל זה הולך כי כל כמה הודעות מישהו מזכיר הכנסה פסיבית וזה נחמד והכל אבל פה אני נתקע, איך אני מגיע להכנסה פסיבית באמת ולא הכנסה פסיבית שאני כותב כל כמה הודעות בפורום. מאיפה למדת מה שאתה יודע?
    יש הרבה דברים שאתם לא יודעים (בינהם ניתוחים מורכבים של דברים מסויימים ודברים שצריך לשים עין עליהם שלא בא לי להכנס לדיבור עליהם) מי שבאמת רוצה פה הכנסה פסיבית ולא זיין שכל שאומר ש"לא צריך ללמוד זה בא לבד אחשלי פשוט תשקיע כסף" ישיג את זה מי שלא שיזדיין מצידי.

קיצר פותח האשכול עזוב תליצנים האלה ותלמד דברים כמו שצריך מאנשים שצריך. רק ככה ילך לך בקטע של ה"LMS".
    ממי כדאי ללמוד?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

גם לי היה פעם את זה
    גמאני תמיד רציתי הכנסה פסיבית ואמרתי וואלה לאדע איך אני מממש את זה

השלב הראשון זה ליפול על אנשים שמתעסקים בזה ומתעניינים בזה, אני נכנסתי לזה בגלל חבר שכבר לא עובד יותר בחיים והוא הזה שנתן לי תמוטיבציה.
    בגדול הוא כיוון אותי לכיוון אחד ומשם התפתחתי הלאה והתחלתי לאט לאט ליישם את מה שלמדתי ובינתיים הולך לפי התוכנית וזה עניין של זמן עד שאגשים תחלום שלי -להיות בכל מקום בכל זמן שאני רוצה.

קיצר מי שבאמת רוצה ולא מזיין תשכל ימצא ממי ללמוד, ימצא מה כדאי ללמוד כי יש ים תחומים שמהם אפשר לעשות הכנסה פסיבית, מה הוא אמת ומה היא שקר (נגיד באנר ברוקרס וכל החרא הזה זה סקאם) ובאמת לממש למציאות את מה שלמדת

כמו שמי שבאמת רוצה להתאמן יכנס לאינטרנט וימצא תוכנית אימונים טובה עם סקוואט ודדליפט, יתחיל לאכול טוב ולא כמו ליצן, ויגדל....
    מי שרוצה להיות ליצן לעשות מכונות שעה וללכת הביתה שיהיה לו בכבוד אני לא מתעסק באנשים כאלה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לאיזה כיוון הוא הביא אותך?

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

ציטוט נכתב במקור על ידי Fiber צפיה בהודעה
    אני לא רוצה להעליב אבל הלינקיה ממש מזכירה לי את הלינקיה מהפורום שבאתי ממנו.
    מצטער אבל לא נראה לי שזה כל כך יעזור לי.

תשמע אני למדתי מתמטיקה והבנתי שלכל דבר יש פורמולה. בעברית קוראים לזה נוסחה ואין כזה דבר שזה לא בטוח שזה עובד. או שזה עובד או שלא.
    ככה שאם אין לי תשובות אז לפחות אני יודע שיש נוסחה ואני רק צריך לשים מספרים במקום X וY ומשתנים אחרים. איך אני ימלא אותם? אני ילמד על התחום הזה. אם מישהו כן עשה כסף בזכות "רעיון" או נוסחה אז כנראה שהוא מבין דבר או שניים, או אפילו עשרים. אם אתה מבין משהו אתה בטוח יכול לתת לי מקור מידע יותר טוב מ"אין לזה תשובה" ושזה "רק רעיונות". וסליחה אבל לי אישית זה לא ממש נראה שיש לך ידע כל כך רחב.

בטח שיש כזה דבר "ללמוד הכנסה פסיבית". אם לא אז איך לאנשים כן יש את זה? כמו שאמרתי מקודם הם כנראה יודעים דבר אחד או שניים. אני מפסיק פה כי אני סתם יחזור על עצמי.

זה בתאכלס מה שאני רוצה לעשות.. ללמוד. להבין איך כל זה הולך כי כל כמה הודעות מישהו מזכיר הכנסה פסיבית וזה נחמד והכל אבל פה אני נתקע, איך אני מגיע להכנסה פסיבית באמת ולא הכנסה פסיבית שאני כותב כל כמה הודעות בפורום. מאיפה למדת מה שאתה יודע?

ממי כדאי ללמוד?
    לא הבנת אותי נכון, שהתכוונתי שאי אפשר ללמוד את זה הכוונה הייתה זה שאתה לא הולך לאוניברסיטה ונרשם לקורס הכנסה פסיבית.
    ברור שיש ללמוד איך לעשות את זה נכון, מה המשתנים שמשפיעים על ההכנסה הפסיבית שלך ועוד..

מנהל חומרה ומודינג ומפרטי מחשב האוואטר של theone89
    שם פרטי
    ארטי
    לייקים
    283
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    דע מאין באת ולאן אתה הולך

ציטוט נכתב במקור על ידי Fiber צפיה בהודעה
    לאיזה כיוון הוא הביא אותך?
    להפוך לדו מיני

בצחוק כן שלא תבין לא נכון, פשוט לא היה תשובה למשפט הזה
    מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כל הלינקייה מפוצצת במאמרים על כישורי התנהגות ודיבור בסביבה של נשים.
    מאמרים על מראה , שיער, לבוש, ופיתוח גוף...

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

זה מורכב אחי
    לי אישית יש "פורמולה"
    פשוט אני לא חושף אותה כי זה יפגע לי ברווחים
    כמו שאמרתי אף אחד לא יביא לך רעיון על מגש של כסף
    כי אז לכסף לא יהיה ערך
    המטרה זה שתלמד בכוחות עצמך כמה זה קשה להרוויח כסף
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

אגב איליה בלי לעליב רואים שלא באמת עשית כסף ב"בורסה" או יותר נכון לא ידעת מה אתה עושה והימרת כמו ישראלי טמבל בקזינו בבורגס.

קיצר שוששששששששששששששש
    לא נכנסתי עם כסף לזה
    על סמך זה שאמרתי שהתעסקתי בזה איך אתה מסיק שנכנסתי לסחור?
    צריך להיות אידיוט בשביל להכנס לזה
    זה דורש רמה וידע מסויימים שקשה להשיג
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

גם לי היה פעם את זה
    גמאני תמיד רציתי הכנסה פסיבית ואמרתי וואלה לאדע איך אני מממש את זה

השלב הראשון זה ליפול על אנשים שמתעסקים בזה ומתעניינים בזה, אני נכנסתי לזה בגלל חבר שכבר לא עובד יותר בחיים והוא הזה שנתן לי תמוטיבציה.
    בגדול הוא כיוון אותי לכיוון אחד ומשם התפתחתי הלאה והתחלתי לאט לאט ליישם את מה שלמדתי ובינתיים הולך לפי התוכנית וזה עניין של זמן עד שאגשים תחלום שלי -להיות בכל מקום בכל זמן שאני רוצה.

קיצר מי שבאמת רוצה ולא מזיין תשכל ימצא ממי ללמוד, ימצא מה כדאי ללמוד כי יש ים תחומים שמהם אפשר לעשות הכנסה פסיבית, מה הוא אמת ומה היא שקר (נגיד באנר ברוקרס וכל החרא הזה זה סקאם) ובאמת לממש למציאות את מה שלמדת

כמו שמי שבאמת רוצה להתאמן יכנס לאינטרנט וימצא תוכנית אימונים טובה עם סקוואט ודדליפט, יתחיל לאכול טוב ולא כמו ליצן, ויגדל....
    מי שרוצה להיות ליצן לעשות מכונות שעה וללכת הביתה שיהיה לו בכבוד אני לא מתעסק באנשים כאלה.
    צודק
    בתכלס
    אין דבר כזה באמת כסף קל
    כמו כל האתרים האלה שאומרים לך תשקיע פה תקבל ככה
    גם אם תקבל כסף זה לא מקור יציב ככה שההכנסה תיפול בסופו של דבר (ראה ערך פירמידה)
    באנרס ברוקר זה מעפן רצח ואני זוכר שסניה התלהב מי זה כמו איזה הומו

כסף קל אפשרי רק אם עוד כסף
    והרבה ..
    נ-ע-ר-ך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect