קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] האם קפיצות במקום, קפיצות בחבל דופק ברכיים?
    על ידי wallaman בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-09-2009, 08:59
  2. [שאלה]הליכון
    על ידי משתמש אנונימי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-01-2009, 23:18
  3. [שאלה]הליכון
    על ידי משתמש אנונימי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-12-2008, 15:24
  4. שאלה| לגבי הליכה בחוץ\הליכון
    על ידי xrover בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-07-2007, 04:16
  5. שאלה על דופק...
    על ידי eli33 בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-11-2006, 21:46
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 50

[שאלה] הליכון דופק ברכיים? - עמוד 3

איך אתה זז קדימה אם ההליכון עומד במקום וזה שהמסילה זזה אחורה זה לא אומר שאתה גם זז אחורה אתה נשאר תמיד בחלק הקידמי לא יעזור שום דבר שתגיד תלמד פיזיקה
    ודבר שני תפסיק להתווכח כאן אם לא שמת לב כתבת בכותרת שאלה לא דיון אם אתה יודע מה טוב לך סבבה אתה לא חייב להוכיח את זה לכולנו כול אחד יעשה מה שטוב לו יש כאלה שמעדיפים לרוץ בחוץ ולנשום אוויר ולקבל ויטמין די מהשמש ואחרים לרוץ בתוך המכון עם המוזיקה הרואשת הטלוויזיה באוזניות ולאן שלא תסתכל בצדדים יש מישהו שרץ בדיוק כמוך
    תחליט מה שנוח לך ותפסיק להתווכח זה לא דיון אתה שאלת ענו לך
    נערך לאחרונה על ידי angelgirl; 21-07-2008 בשעה 13:51.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי angelgirl צפיה בהודעה
    איך אתה זז קדימה אם ההליכון עומד במקום וזה שהמסילה זזה אחורה זה לא אומר שאתה גם זז אחורה אתה נשאר תמיד בחלק הקידמי לא יעזור שום דבר שתגיד תלמד פיזיקה
    ודבר שני תפסיק להתווכח כאן אם לא שמת לב כתבת בכותרת שאלה לא דיון אם אתה יודע מה טוב לך סבבה אתה לא חייב להוכיח את זה לכולנו כול אחד יעשה מה שטוב לו יש כאלה שמעדיפים לרוץ בחוץ ולנשום אוויר ולקבל ויטמין די מהשמש ואחרים לרוץ בתוך המכון עם המוזיקה הרואשת הטלוויזיה באוזניות ולאן שלא תסתכל בצדדים יש מישהו שרץ בדיוק כמוך
    לקבל ויטמין די מהשמש + קצת עשן מכוניות או סגריות...

את בתאכלס אומרת שאני צודק, כי זה לא דיון, אז מה אתם רושמים מה אתם חושבים? כי ממש לא אכפת לי מה אתם חושבים. המסילה זזה אחורה ובכך את דוחפת את עצמך קדימה ונשארת באותו מקום, אבל את זזה קדימה כי אם תפסיקי לרוץ אז את תעופי אחורה. (למדתי פיזיקה מאמי)
    וכמו שאמרת, זה לא דיון, זה למה שביקשתי הוכחות
    וpunkila לא אכפת לי מכושר גופני, כל מה שאני רוצה זה לרוץ, ובחום שיש היום אני בכל מקרה לא הולך לרוץ בחוץ סה"כ רוצה לדעת מה דופק יותר ברכיים. לא כל כך מסכים איתך אבל זה לא מי יודע מה קשור לפה אז אני לא סתם יגרום לספאם.
    ושוב, רק למי שיש מחקרים שמוכיחים את מה שהוא אומר שיענה, אני מחפש עכשיו

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    פוסטים בבלוג
    9
    משפט מחץ
    אין חדש תחת השמש, ואם עכשיו לילה ?

הכי טוב לרוץ על דשא
    וגם טוב לרוץ על חול לא בשיפוע לצד

בקשר לריצה , מתי שאתה רץ בקצב סביר אתה צריך לדאוג שהעקבים שלך לא יגעו בריצפה
    קרא חוקים

ציטוט נכתב במקור על ידי שליחטא צפיה בהודעה
    הכי טוב לרוץ על דשא
    וגם טוב לרוץ על חול לא בשיפוע לצד

בקשר לריצה , מתי שאתה רץ בקצב סביר אתה צריך לדאוג שהעקבים שלך לא יגעו בריצפה
    בידיוק קראתי שהכי טוב לרוץ על דשא או על עשב.

ציטוט נכתב במקור על ידי system32- צפיה בהודעה
    בידיוק קראתי שהכי טוב לרוץ על דשא או על עשב.
    וזה כי?

מצאתי את זה:
    יתרונות הריצה על הליכון:
    במהלך הריצה אנו סופגים בכל נחיתה של כף הרגל חבטה מהקרקע. חבטה זו היא למעשה כוח תגובה מהקרקע. כוח זה גורם לזעזועים לאורך מערכות עצב-שריר והשלד של האצן וחושף אותו לפציעות ספורט שונות כגון שברי מאמץ, שחיקת סחוסים, דלקות גידים ועוד.

עוצמת החבטה מושפעת בעיקר מטכניקת ריצה, ממהירות הריצה, איכות הנעל, משקל הגוף, סוג המשטח ועוד.

כאשר נרוץ במהירות שווה, ריצה על הליכון (המצויד בבולם זעזועים) תיצור פחות כוח תגובה מהקרקע (בעיקר בהשוואה לריצה על מסלולים קשיחים בחוץ) ועל כן פחות עומסים מידיים על הפרקים והשרירים.
    הליכון מספק אפשרות להתאמן בכל מזג אוויר, בכל זמן ובכל מצב. ביכולתו לספק נתונים מדויקים לגבי המהירות, הזווית ומרחק הריצה. לכן מהווה ההליכון כלי אימון יעיל וזמין. כך למשל יש אפשרות לרוץ בעלייה ללא צורך לרוץ חזרה בירידה.

ריצה על הליכון עם מוסיקה מתאימה מאפשרת להגיע למצב מדיטטיבי בקלות יחסית לעומת הריצה בחוץ, והצורך להיזהר ממכוניות ולחצות רמזורים ועוד. ההליכון מספק ריצה ללא מהמורות וללא החלקות.

הליכון הוא מכשיר נהדר לחזרה לריצה לאחר פציעה, משום שהוא מדויק ונשלט במשתנים של זמן, מהירות וזוויות. הריצה בחוץ לעומת זאת יוצרת פיתוי מתמיד לרוץ מהר מידי ורחוק מידי.
    ריצה בחוץ יכולה למצוא אותך רחוק מהבית עם תחילתה של פציעה, והפיתוי אז לרוץ חזרה הביתה גדול. בריצה על הליכון אתה פשוט עוצר את המכונה.
    חסרונות הריצה על הליכון:
    ריצה על הליכונים אינה כרוכה ביתרונות בלבד. מחקרים שונים שבדקו את ההשפעות הביו מכאניות של ריצה על הליכון מצאו עליה בעומס מוגבר על השרירים על הכופפים של פרקי הירך והשרירים המותחים של הברכיים.

מחקר אחד מצא שריצה על הליכון מחייבת תדירות צעדים גדולה יותר כיוון שהרגל האחורית נדחפת קדימה על ידי החגורה הנעה והרגל הקדמית חייבת לנחות מהר יותר.

התוצאה צעדים קצרים וקצב מהיר יותר, ועומס מוגבר על המערכות עצב-שריר ושלד והמערכת הקרדיווסקולרית.

בעיה נוספת ומשמעותית מאוד בריצה על הליכונים היא חוסר הגיוון בעומסים לעומת ריצת חוץ. בריצה על הליכון אנו נוחתים באותו אופן שוב ושוב. החזרה המדויקת של תנועות גורמת לעומס מצטבר ועלולה גם היא לגרום לפציעות.

גם עם רמת העומס על הגוף בגין ריצה על הליכון פחותה יותר בהשוואה לריצה בחוץ, הרי שחוסר הגיוון בעומסים הנגרמים לגוף בריצה על הליכון עלולים לגרום ליותר פציעות.

* אז ממה שאני הבנתי לרוץ על הליכון יותר כדי כי יש בולמי זעזועים שדופקים פחות את הברכיים. ואני דווקא משנה כל איזה 5 דקות מהירויות אז העומסים על הגוף לא שווים אצלי
    נערך לאחרונה על ידי airwolf67; 21-07-2008 בשעה 16:33.

ציטוט נכתב במקור על ידי airwolf67 צפיה בהודעה
    וזה כי?
    כי דשא זה משטח בלי שיפוע "שלילי"(ישר בקיצור), הוא דיי רך יחסית לבטון או משהו, וגם אין על דשא קשיים לרוץ, נגיד בים אז הרגל קצת שוקעת בחול וזה מקשה.

תומך טכני האוואטר של Asmo
    שם פרטי
    שמעון
    לייקים
    1
    נקודות
    180

חחח בקיצור מזה הויכוח המטומטם הזה כל אחד אומר משהו אחר ורק חפירה יוצא מזה
    איירוולף הכי טוב תחכה לתשובה של משה או תלך תיתקשר לווינגיט..
    Asus p6t-se
    Intel Core i7 920 [3.4Ghz@1.1v]
    Patriot 6GB CL-8 Viper Series
    Sapphire HD 4890 Vapor x oc
    640gb WD BLACK
    PCP&C Silencer 750
    Noctua NH-U12P SE Push/Pull
    LanCool Dragon Lord PC-K62
    ---
    Dell UltraSharp 2209wa
    Scythe kaze master pro

Jvc Ha-RX500
    Razer Barracuda
    Razer sphex
    Logitech MX-518
    JBL invader 4.1

ציטוט נכתב במקור על ידי asmo צפיה בהודעה
    חחח בקיצור מזה הויכוח המטומטם הזה כל אחד אומר משהו אחר ורק חפירה יוצא מזה
    איירוולף הכי טוב תחכה לתשובה של משה או תלך תיתקשר לווינגיט..
    ווינגייט לא כל כך יודעים הרבה, שלחתי הודעה למשה

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

לא משנה איפה תרוצו, אם תדעו לרוץ כמו שצריך נגמרה בעית המשטח

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

אם אין לך נעליים עם בולם זעזועים איכותי זה אכן יכול לפגוע כי ההתנגדות בין הקרקע או במקרה שלך מסילה עם הברך והמשקל של הגוף מעמיסות

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מציאות זה למי שלא יכול להתמודד עם הסמים

אני חושבת שכן בגלל שכול הזמן הולכים במקום ולא מתקדמים קדימה משקל הגוף עובר מרגל אחת לשנייה יכול להיות שזה טיפה הורס את הבירכיים אבל זה בשום אופן לא דופק אותם כמו שיעורי ספינינג
    קשרקשרקשרקשר?!?!?!
    גם בריצה בחוץ המשקל עובר מרגל אחת לשניה
    וכן מתקדמים כי המשטח הזה זז אחורה ואת מתקדמת קדימה
    ומה עושה ספינינג? כולה דוחפים את הרגל למטה לא נראה לי שזה הורס את הרגל

ציטוט נכתב במקור על ידי plassimi צפיה בהודעה
    קשרקשרקשרקשר?!?!?!
    גם בריצה בחוץ המשקל עובר מרגל אחת לשניה
    וכן מתקדמים כי המשטח הזה זז אחורה ואת מתקדמת קדימה
    ומה עושה ספינינג? כולה דוחפים את הרגל למטה לא נראה לי שזה הורס את הרגל
    מה זה קשר קשר קשר???????
    אני ראיתי מישהו הולך על הליכון הגוף שלו זז מצד לצד ימין שמאל ימין שמאל לא קדימה וישר
    דבר שני אל תגיד דברים שאתה לא יודע יש לי ניסיון עם ספינינג וקראתי באתר אחד שזה דופק את הבירכיים ואת הגב(כי אם אתה לא יודע רוכבים בעמידה ויש עומס ומהר לפי הקצב זה לא כמו האופניים בחדר כושר שישמין כיסא כזה יושבים עליו ורק מסובבים רגליים )
    אני הפסקתי ללכת בגלל שהמוזיקה רועשת
    נערך לאחרונה על ידי angelgirl; 21-07-2008 בשעה 22:36.

מה זה קשר קשר קשר???????
    אני ראיתי מישהו הולך על הליכון הגוף שלו זז מצד לצד ימין שמאל ימין שמאל לא קדימה וישר
    דבר שני אל תגיד דברים שאתה לא יודע יש לי ניסיון עם ספינינג וקראתי באתר אחד שזה דופק את הבירכיים ואת הגב
    חחחחח חמודה, אז ראית. אני רואה אנשים רצים כמו מפגרים כל יום.
    תעברי ליד בריכה תראי כמה אנשים שוחים כמו טמבלים משפריצים לכל מקום כשהם שוחים ודופקים את הגוף שלהם ללא הפסקה, אז בגלל אותם אנשים להגיד ששחייה דפוק את הגוף לא מי יודע מה יהיה נכון
    קראת מאתר טוב? כי יש אתרים שרושמים סתם (כמו שלמדתי שynet עושים)

מה זה קשר קשר קשר???????
    דבר שני אל תגיד דברים שאתה לא יודע יש לי ניסיון עם ספינינג וקראתי באתר אחד שזה דופק את הבירכיים ואת הגב(כי אם אתה לא יודע רוכבים בעמידה ויש עומס ומהר לפי הקצב זה לא כמו האופניים בחדר כושר שישמין כיסא כזה יושבים עליו ורק מסובבים רגליים )
    באיזה אתר קראת?

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,493 | הודעות: 8,174,080 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect