מכבי מחתימה ומחתימה שחקנים, מאמנים וכל מה שהיא יכולה.
אני חושב שזה טוב להחתים אבל, יותר מידי זה לפעמים לא כל כך טוב, אבל צריך לקוות לטוב.
מה אתם חושבים?
מכבי מחתימה ומחתימה שחקנים, מאמנים וכל מה שהיא יכולה.
אני חושב שזה טוב להחתים אבל, יותר מידי זה לפעמים לא כל כך טוב, אבל צריך לקוות לטוב.
מה אתם חושבים?
|
|
לפי דעתי מכבי בונה את עצמה יותר טוב השנה מאשר שנה שעברה
לדעתי היא תיהיה הצלחה!!!
מכבי בונה את עצמה טוב השנה ממש טוב.. אבל קאמניגס לא מתאים , צריך רכז כמו לאקוביץ או משהו בסגנון .. אני מעדיף גם איזה גארד מצויין שיתן הכל ..
אני צופה הצלחה גדולה, יש לי הרגשה טובה בנוגע לזה. גם שרף וגם קטש אנשים רציניים שיודעים מה הם עושים, ויהיה טוב.
לצרי מכבי בנו קבוצה טובה..
אני אוהד י-ם
כמו כולם מכבי בונה אותה לא יבוא כישלון אחרי כישלון
אם יש גן עדן, ככה זה נראה. אם יש גיהנום, ככה זה מרגיש
החתמת הזרים במהירות בזק יחסית לעונה שעברה
אני חושב עוד משהו שטעות שקטש לא רוצה את יסאיטיס.. שחקן פשוט אדיר נקווה שהוא ישארר..
לדעתי מכבי אמנם בונה את עצמה יותר טוב השנה.. אבל ביחס לשנים קודמות שלה.. היא עדיין בירידה משמעותית.. נקווה ששחקנים כמו מרקוס פייזר (שחקן נ.ב.א לשעבר.. בעל פוטנציאל אדיר, שלא זכה כל כך לממש את כשרונו בעונות קודמות) יקדמו את מכבי שוב למקומם הראוי.. נ.ב: אני לא אוהב את ביינום.. סגנון המשחק שלו מעצבן ואגואיסטי/טפשי מדי
קטש הולך להוביל את מכבי לאליפות אירופה
אם צביקה שרף
מעניין מה קופמן חושב על זה?
הם מחתימים יותר מדי שחקנים טובים...יש הרבה שחקנים בעמדת השוטינג..
אוקיי קודם הם בונים את עמצם מצויןן בהרבה יותר טוב משנה שעברה עדין אנחנו לא יכולים לדעת אם זאת תהיה הצלחה כי יקח זמן עד שהם יתחברו
מה שכן אני לא רואה פה בדיוק איך הם מצליחים לשלב את כל הזרים.
מישהו יודע מתי מתחילים האימוניםםםםםם?????
השנה מכבי תצליח הרבה יותר מבשנה שעברה.
השנה הם החתימו בדיוק את מספר השחקנים שהם היו צריכים בדיוק בזמן- לא כמו בשנה שעברה.
העונה אני מאמין שמכבי תגיע לפיינל פור אבל עדיין לא תזכה באליפות אירופה. יקח עוד קצת זמן אבל גם את זה מכבי תעשה בסופו של דבר![]()