קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הפצצה של בדיחות!!!!!!!!!!!!!
    על ידי dam!an בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-01-2009, 20:58
  2. [בדיחות] הפצצה של בדיחות
    על ידי <אור> בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 27-07-2008, 17:06
  3. [בדיחות] הפצצה של בדיחות!!!
    על ידי SoulMan בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-05-2008, 08:48
  4. הפצצה של בדיחות, יש באמת המוווווון
    על ידי Perfection בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 26-02-2006, 18:04
  5. [בדיחות]הפצצה של בדיחות, יש באמת המוווווון
    על ידי Perfection בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 22-01-2006, 10:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

הפצצה של בדיחות

משתמש משקיע
    לייקים
    96
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לכל בעיה יש פיתרון ואם אין לה פיתרון היא לא בעיה

ברירת מחדל הפצצה של בדיחות

איש אחד יושב במסעדה ואוכל מרק. פתאוםהוא מרגיש שהוא צריך להתפנות אך מפחד שיאכלו לו מהמרק. הוא רושם פתק עליו כתוב: "ירקתי במרק" והולך להתפנות. כשהוא חוזר מהשירותים הוא רואה עוד פתק עליו כתוב: "גםאני!"

שני שוטרים כורדים יוצאים לסיור בעירק. פתאום הם מוצאים שני טילי טומהוקאמריקאים שלא התפוצצו. הם מחליטים להעמיס אותםולהסיעם לבסיס. לאחר שעה של נסיעהשואל אחד הכורדים את השני: "תגיד, מה נעשה אם אחד הטילים יתפוצץ לנו ברכב?" עונההשני: "נגיד שמצאנו רק אחד!"

שני אסירים נידונים למוותע"י זריקת רעל. הסוהר ניגש לאסיר הראשון ומזריק לו רעל. האסיר מת תוך 30 שניות. הסוהר ניגש לאסיר השני אך האסיר פתאום צועק: "הלו,תחליף מזרק... מחלות..."

שלושה שטים בסירה בים, לאחד קוראים טמבל לשנ י כלום ולשלישיאף-אחד. פתאום באמצע השייט אף-אחד נופל למים. כלום אומר לטמבל להתקשר מהר למשטרהולהודיע להם. טמבל מתקשר ואומר:"שלום,אני טמ בל,התקשרתי בשביל כלום, כי אף-אחד נפללמים".

בעל שיכור נכנס הביתה וצועק על אישתו: "אתמכוערת". מסתכלת עליו אישתו ואומרת: "אתה שיכור". עונה הבעל: "נכון, אבל לי זהיעבור בבוקר".

מורה: "דני, אפשר לשאול אותך שאלה?" דני:"כן, אבל רק אחת." המורה:"בסדר, איפה נמצאת אוסטליה?" דני:"שם." המורה:"איפה זהשם?" דני:"המורה... זו כבר שאלה שנייה..."

שני גושי חראהולכים לשדוד בנק. פתאום הם רואים שלשול.שואל אותם השלשול: "אפשר להצטרף?" עוניםלו: "לא... מצטערים... אתה לא קשוח מספיק..."

אחד נידוןלמוות בתלייה. לאחר שכרכו חבל סביב צווארו החל האיש לצעוק: "רגע, רגע..." הורידו אתהחבל מצווארו ושאלו: "מה קרה?" ענה להם: "משוגעים... כמעט חנקתם אותי..."

אישה אחת ערכה קניות בסופר. כשהגיעה לקופה שאל אותה הקופאי:"נכוןשאת רווקה?" שאלה האישה: "איך אתה יודע, לפי מה שקניתי?" ענה הקופאי: "לא, בגלל שאתמכוערת..."

שאלה: מדוע פרסי שם דלק מתחת למיטה? תשובה:כדי שיהיו לו חלומות "פז".

שאלה: מדוע שריםבאמבטיה ולא בשירותים? תשובה:כי בשירותים הקהל חרא

אמאשלך כל כך שמנה... כשהיא עוברת ברפת הפרות שרות לה: "בוא הביתה"...

אמא שלך כ"כ טיפשה... היא צופה בערוץ הקניות עם עגלה...

אמא שלך כל כך טיפשה... היא משקה את הפרחים של האיי.סי.קיו....

שאלה: מה רשום על דלת של פרסי? תשובה:מי שבא ברוך הבא מישלא בא ברוך השם!

ערבי הולך לסוכנות דוגמנים. הסוכן שואלאותו: "עשית בוק?" שואל הערבי: "מה, מריחים?"

כושי נכנסלחנות ורוצה לקנות ביצים מכיוון שאינו יודע לדבר עברית, הוא מראה למוכר את הביציםשל בנו הכושי. המוכר מחייך ואומר: "אה... הבנתי... אתה רוצה זיתים שחורים."

שאלה: איך פרסי מחלק גלידה? תשובה:בגביעים של אפרופו...

שאלה: ערבי ויהודי נופלים לבריכה ולא יודעים לשחות, מימהם ניצל? תשובה:הערבי - חרא צף...

מודיעים לכורדי על כךשאימו בת השמונים נפטרה ברגע ששומע את הבשורה פורץ בבכי ומספר שעות לא מצליחיםלהרגיעו. לאחר יום שלם שהכורדי ממרר בבכי מצליחים להרגיעו ומציינים כי אמו היתהחולה ועדיף שהיא נפטרה - כך תסבול פחות. לאחר שהכורדי נרגע הוא מקבל שיחת טלפון. כשהוא מנתק שומעים אותו פורץ בבכי בשנית. שואלים אותו: "מה קרה עכשיו? מדוע אתה שובבוכה?" עונה הכורדי: "אח שלי התקשר... גם אמא שלו נפטרה."

שני חברים פרסים מגיעים לרופא אחד מהם מתלונן לרופא שנתקע לו שקלבגרון. שואל הרופא: "ומה החבר שלך עושה כאן?" עונה הפרסי: "השקל שלו."
    ישראלי, ערבי ואנגלי הוצאו להורג ביריה.
    ראשון הוציאו את האנגלי, וכשכיוונו אליו את הרובים הוא צעק "שיטפון!" ומהמהומה שנוצרה שם, הוא הצליח לברוח.
    שני הוציאו את הישראלי, וכשכיוונו אליו את הרובים הוא צעק "רעידת אדמה!" ומהמהומה שנוצרה שם, גם הוא הצליח לברוח.
    אחרון הוציאו את הערבי והוא החליט לעשות מה שעשו שני קודמיו, וכשכיוונו אליו את הרובים, הוא צעק "אש!"

נהג משאית נוסע בכיף פתאום עוצר אותו גמד ואומר:"אני גמד מניאק צהוב, אם לא תביא לי בננה לא תוכל להמשיך לנסוע."
    חושב הנהג למה לו להסתבך בגלל בננה מביא לו בננה וממשיך לנסוע. פתאום עוצר אותו גמד ואומר לו :"אני גמד מניאק אדום אם לא תתן לי חיבוק לא תוכל להמשיך בנסיעה". חושב הנהג אותו דבר וממשיך לנסוע. פתאום עוצר אותו גמד ואומר:" אני..." והנהג עוצר אותו ואומר "אני יודע, אתה גמד מניאק כחול, מה אתה רוצה?"
    הגמד אומר: "רשיונות בבקשה..."

איזה כושי הולך ברחוב פתאום מצא בקבוק. לפתע יוצא לו שד מהבקבוק ואומר לו תבקש שתי משאלות ואני אגשים לך אותן...
    הכושי חושב חושב חושב פתאום אומר לשד: מצאתי.
    אני רוצה להיות לבן ושבחורות ישבו עלי!!
    בא השד והפך אותו לאסלה...

יום אחד ניכנס מפקח לבית הספר הוא ניכנס לאחת הכיתות כדי לדעת מה רמת הלימודים שם. הוא שואל את משה מי שבר את לוחות הברית ענה לו משה נישבע לך אדוני המפקח זה לא אני. המפקח פונה למורה ואומר לו שאלתי את משה מי שבר את לוחות הברית והוא ענה לי שזה לא הוא. ענה לו המורה אני מכיר את התלמיד הזה כבר הרבה זמן ואם הוא אמר שזה לא הוא אז תאמין לו. הלך המפקח למנהל והתלונן. המנהל אמר לו בוא לא נעשה מזה עניין, כמה עולים הלוחות?....

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    96
    נקודות
    0
    משפט מחץ

המשך:
    שלושה אנשים שמנים רבים מי מבניהם יותר שמן. הראשון אומר: "אני הכי שמן! אני בקושי נכנס דרך הדלת לבית שלי!". השני אומר: "אני עוד יותר שמן! שאני רוצה לשבת אני צריך שלושה כיסאות!". ולבסוף השלישי אומר: "כולכם טועים! אני הרבה יותר שמן! ששלחתי את התחתונים שלי לכיבוס הם שלחו לי את התחתונים בחזרה עם פתק שבו כתוב 'סליחה, אנחנו לא מכבסים אוהלים'!"

שלושה דובים חוזרים הביתה מטיול.
    פתאום אבא דוב צועק "מישהו אכל לי מהדייסה!"
    מיד אחריו שומעים את אמא דוב צועקת "גם לי אכלו מהדייסה!"
    לפתע שומעים את הילד צועק: "תשכחו מהדייסה, מי גנב את הטלוויזיה???"

המורה: מי שחושב שהוא טיפש שיעמוד
    אף תלמיד לא עומד חוץ מאחד
    המורה: אתה באמת חושב שאתה טיפש?
    התלמיד: לא, אבל לא נעים לי שאת עומדת לבד.

גרוזיני אחד בלי ידיים היה עצוב וממורמר על כך שחייו לא כמו שהיו פעם עוד שהיו לו ידיים. לפתע הוא מביט מן החלון ורואה עוד אדם בלי ידיים, אך ההוא, בניגוד לו קופץ רוקד משתולל. הגרוזיני ירד למטה בכדי לראות מה פשר שמחתו של האדם. אז הוא שואל אותו "תגיד, אין לך ידיים, איך יש לך חשק לרקוד ולקפוץ כמו משוגע?" אז הוא עונה לו: "איזה רוקד, אני מת לגרד ת'תחת!!!"

איש אחד שוכב במיטה. פתאום הוא רואה פשפשים משחקים כדורגל על החלון. הוא הולך לרופא ואומר: "רופא תעזור לי! אני לא יודע מה קורה לי, אני רואה פשפשים משחקים כדורגל על החלון שלי!"
    הרופא עונה:אני אביא לך תרופה, תחזור אליי מחר ותגיד אם אתה עדיין רואה אותם".
    למחרת, האיש שוב בא לרופא ואמר שהוא עדיין רואה פשפשים. הרופא הביא לו עוד תרופה ואמר לו לחזור למחרת. למחרת האיש שוב חזר לרופא והודיע לו שהוא עדיין רואה אותם למרות כל התרופות. הרופא אומר לו: "אני מביא לך תרופה אחרונה ותחזור מחר".
    האיש אומר:"מה השתגעת?! מחר הגמר!!!"

ש': למה גברים מפליצים יותר מנשים?
    ת': כי נשים לא סותמות את הפה מספיק בשביל לצבור לחץ...

שמן ורזה נפגשים ברחוב
    השמן אומר לרזה: "כשמיסתכלים עליך חושבים שאין אוכל בעולם!".
    עונה לו הרזה: "וכשמיסתכלים עליך מבינים למה..."

המורה שואלת את התלמידים איפה נמצא ריבונו של עולם ואז אחד הילדים עונה בשירותים!
    המורה שואלת אותו: אסור לדבר ככה כל ריבונו של עולם, אבל בכל זאת תגיד לי למה דווקה בשירותים?
    התלמיד: כי תמיד שאבא שלי ניכנס לשירותים אמא שלי אומרת לו: ריבונו של עולם מתי תצא?

איש אחד מתקלח עם כל המשפחה שלו. שואלים אותו למה הוא מתקלח עם כל המשפחה? הוא עונה: "כי רשום על השמפו אריזה משפחתית"

ש': מה זה חלק מצד אחד עם שערות מהצד השני, קשה וארוך, נכנס לפה וכשהוא יוצא הוא משאיר חומר לבן??????...

ת': מברשת שיניים!

"מותק, את חושבת שאם נתחתן תוכלי להסתדר עם המשכורת שלי?" "בטח, אבל ממה אתה תחיה?"

"מותק, את חושבת שאם נתחתן תוכלי להסתדר עם המשכורת שלי?" "בטח, אבל ממה אתה תחיה?"
    גרוזיני אחד פונה לרופא שניים ואומר לו כל השיניים שלי שיני זהב. "אז מה יש כבר לתקן?" שאל הרופא ענה לו הגרוזיני לא באתי לתקן באתי להתקין אזעקה!!!!!!!

שאלה: למה מרוקאים מביאים הרבה ילדים?

תשובה: הם מחכים לאחד מוצלח...

שאלה: איך מפזרים הפגנה של פרסים?

תשובה: מניחים באמצע קופת צדקה...

שני כורדים הולכים בגן ציבורי פתאום הם רואים כורדי אחד שיושב בתוך קיאק וחותר עם משוטים על הדשא.
    הכורדי אומר לחבר שלו: תראה את הדפוק הזה חותר באמצע הדשא רק בגללו צוחקים הרבה על הכורדים.
    עונה לו הכורדי השני: תאמין יש לו מזל אם היה לי בגד ים הייתי נכנס ודופק לו מכות...

שאלה: מה זה גרוזיני שחטף מכות?

תשובה: הריבוע הכחול

מה אומרת פולניה כשהיא מסתכלת במראה??

"מגיע לו!"

פיל וחולד הולכים ביער ונופלים לבור חשוך. כשהם מתעוררים הפיל מציע שכל אחד יגיד לשני איך הוא נראה כדי שהם ידעו מזה מי. החולד אומר לפיל אתה גדול ויש לך אף ארוך אז הפיל אומר או.קיי, אני פיל. הפיל אומר לחולד אתה קטן וחום אז החולד אומר או.קיי, אני תימני

גרוזיני אחד תולה על משקוף הדלת שלו מזוזה. הוא מדביק את המזוזה, וזורק את הקלף. שואל אותו הרבי: "מה עשית?!" עונה הגרוזיני: "נראה לך שאני צריך הוראות בשביל לתלות מזוזה?!"

שאלה: איך פרסי קורא לבן שלו?
    תשובה: קמסן!!!

שאלה: מה ההבדל בין מרוקאי לבין סרט צילום?
    תשובה: סרט צילום אפשר לפתח.
    ..
    שאלה: למה כורדי נכנס עם שמיכה לבנק?
    תשובה: כדי לכסות את המינוס!!

משתמש משקיע
    לייקים
    96
    נקודות
    0
    משפט מחץ

המשך:
    שאלה: מדוע פרסי שם דלק מתחת למיטה?
    תשובה:כדי שיהיו לו חלומות "פז".

שאלה: למה כשמרוקאי מתחתן הוא לוקח את אשתו לכותל??????
    תשובה: כדי שתילמד לדבר לקיר

זוג מרוקאים יוצאים לירח דבש באיזה אי, הם מגיעים מתארגנים בחדר ויוצאים לטייל באי. הם שמעו שעל הגבעה יש זוג מרוקאים שחי 80 שנה בלי לריב, הבעל אומר לאישתו: "אנחנו חייבים לראות את זה". הם עלו לגבעה ופגשו בזוג המרוקאים הבעל שואל את המרוקאי: "איך זה שאתם חיים כבר 80 שנה ביחד ולא רבתם אף פעם???" המורקאי מתחיל לספר לו: "אחרי החתונה נסענו בעגלה והחמור מעד טיפה והעגלה זזה, ירדתי מהחמור הלכתי מולו ואמרתי לו: "חמור אזהרה ראשונה" טוב המשכנו לנסוע ואחרי כמה דקות שוב החמור מעד והעגלה זזה ירדתי מהעגלה הלכתי מול החמור ואמרתי לו: "חמור אזהרה שניה" המשכנו לנסוע שוב אחרי כמה דקות מעד החמור והעגלה זזה ירדתי מהעגלה ואמרתי לחמור:"חמור אזהרה שלישית" ישר שלפתי את האקדח ויריתי בחמור עליתי לעגלה ואשתי שאלה אותי: "למה ירית בחמור???" אמרתי לה: "אישה אזהרה ראשונה"

שולחים מחבל כורדי להתאבד בתל אביב. הכורדי מגיע לדיזינגוף, מצלצל ושואל: "יש מסביבי 100 איש, להתאבד?" - אז הם אומרים לו: "לא, זה מעט, אל תתאבד". מגיע לבנייני עזריאלי, מצלצל ושואל: "יש מסביבי 1000 איש. להתאבד?" "כן, כן, תתאבד! זה הרבה אנשים!". טיק טק מוציא הכורדי אקדח, ויורה לעצמו בראש!!!

שאלה: באילו מילים נפתח ספר בישול לאישה המרוקאית?
    תשובה: קודם כל תרגעי!

שני שוטרים כורדים מצאו שתי פצצות, והם מחליטים להעמיס אותן על הניידת.
    בדרך שואל שוטר אחד את השני: "מה נעשה אם תתפוצץ לנו פצצה אחת בדרך?"
    עונה השוטר הכורדי השני: "נגיד שמצאנו רק אחת..."

למה אין לגרוזינים רשיון לאופנוע?
    - כי עוד לא המציאו קסדות מרובעות.

מה עושה פולניה כשהיא קמה בבוקר עם מצב רוח טוב?
    - היא מחכה שזה יעבור לה
    . האשה רואה בואש, ואומרת לבעלה: "תראה איזה בואש יפה, בוא ניקח אותו".
    הבעל אומר: "אבל זה גן חיות, אסור לקחת אותו".
    האשה: "בסדר, אז תכניס אותו בין הרגליים".
    הבעל: "ומה עם הריח? "
    האשה: "אם ימות אז ימות!"

שתי בלונדניות הלכו לגן חיות אז בלונדינית אחת אומרת לשניה: אם את מנחשת כמה מטבעות יש לי בכיס אני נותנת לך את שלושתם... השניה אומרת לה: שתיים?...

איך יודעים שבלונדינית עבדה במחשב
    רואים את הטיפקס על המסך!

בלונדינית חכמה, בלונדינית טיפשה ושלגיה הולכות ביער. הן מוצאות 100 ש"ח מי מרימה?
    הבלונדינית הטיפשה כי בלונדינית חכמה ושלגיה יש רק באגדות...
    עיוור מגיע בטעות לבר של נשים. הוא שותה ומשתכר וכטוב ליבו בבירה שואל בקול: "מישהו רוצה לשמוע בדיחה על בלונדיניות?".
    האישה שישבה לידו אמרה לו בקול רועם: "תשמע, בגלל שאתה עיוור נראה לי שכדאי לעדכן אותך בחמש עובדות:
    1. הברמנית בלונדינית.
    2. המאבטחת בלונדינית.
    3. אני בלונדינית, שוקלת 100 קילו ויש לי חגורה שחורה בקראטה.
    4. האישה שיושבת מהצד השני שלך בלונדינית ומתאגרפת מקצועית.
    5. לידה יושבת מרימת משקולות בלונדינית.
    אתה עדיין רוצה לספר את הבדיחה?".
    העיוור חשב לרגע ואמר: "לא, אין לי כוח להסביר אותה חמש פעמים".

שוטרת בלונדינית עוצרת נהגת בלונדינית ומבקשת רשיון נהיגה. הנהגת נלחצת ושואלת "מה זה רשיון נהיגה?"
    עונה השוטרת "זה מרובע קטן ויש בו את התמונה שלך"
    הנהגת מוציאה מראה קטנה ונותנת לשוטרת. השוטרת רואה את עצמה ואומרת "את ממש סתומה, היית אומרת לי שאת שוטרת לא הייתי עוצרת אותך..."

שאלה: מה ההבדל בין בלונדיניות חכמות לחייזרים?
    תשובה: חייזרים אפשר למצוא...

בלונדינית שמה פאה אדומה ויצאה החוצה לבדוק אם חושבים שזה שיער אמיתי... יצאה פתאום ראתה בלונדיני נחמד...
    אמר לה איזה באסה שאת לא בלונדינית.........
    הבלונדינית ענתה לו אבל אני כן!
    הוא אומר אל תעבדי עלי עם הפאה האדומה שאת שמה....

בלונדינית, שחרחורת וג'ינג'ית החליטו לעשות תחרות שחיית חזה.
    אחרי כמה דקות הגיעה השחרחורת וקבלה מקום ראשון אחרי עוד כמה דקות הגיעה הג'ינג'ית וקבלה מקום שני אחרי כמה ימים מגיעה הבלונדית וכולם שאלו אותה מה קרה? למה לקח לך כל כך הרבה זמן להגיע?
    אז הבלונדינית עונה: "זה לא הוגן הן שחו עם היידיים"...

בלונדינית נוסעת לספרד..
    היא פוגשת בדרך איש ספרדי ששואל אותה: אבלה ספרדית?
    {מדברת ספרדית} אז היא עונה: לא אבלה מישראל...

שתי בלונדיניות עומדות על מגדלי התאומים, אחת שואלת "תגידי כמה זמן נראה לך יקח לי להגיע למטה?" אז השניה אומרת אהה שבוע... אז היא שואלת ונראה לך שאני אמות כשאגיע לרצפה? אז השניה עונה מה נראה לך??? שבוע בלי מים את כבר תמותי.......

בלונדינית עולה לאוטובוס עם תינוק על הידיים. אחרי חמש דקות היא פותחת את החזיה ומנסה להניק את התינוק. כשהוא מסרב היא אומרת לו: "אם לא תאכל, אני אתן לאדון לאכול במקומך". אחרי חמש דקות היא מנסה שוב. כשהתינוק מסרב היא חוזרת: "אם לא תאכל אני אתן לאדון אכול במקומך". בפעם השלישית כשאמרה זאת פנה אליה האיש שישב לידה ואמר: "גברת, את מוכנה להחליט? הייתי צריך לרדת כבר לפני שתי תחנות!!!
    ".

משתמש משקיע
    לייקים
    96
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מה עושה בלונדינית שרואה תמרור עצור?
    - נותנת לו כיף...
    בלונדינית נכנסת לספריה, ושואלת את הספרנית בקול רם: "סליחה, אפשר לקבל בבקשה צ'יפס וקולה?"
    - עונה לה הספרנית בחיבה: "סליחה גבירתי, אבל פה זה ספרייה".
    עונה הבלונדינית (הפעם בלחש): "אהה...סליחה...אפשר לקבל בבקשה צ'יפס וקולה?"

אומרים לבלונדינית:
    "תראי, הנה ציפור מתה!"
    אז הבלונדינית מרימה את הראש לשמיים, ושואלת:
    "איפה??? איפה???"

שלוש בנות שחורה ,ג'ינג'ית ובלונדינית פוגשות מכשפה עם מראה, המכשפה אומרת להם שזו מראת קסמים שאם אומרים בה אמת מקבלים כסף וזהב ויהלומים , אבל אם משקרים נעלמים.
    שלושת הבנות התקרבו אל המראה אחת אחת:
    השחורה אמרה: אני חושבת שאני הכי יפה בעולם, ונעלמה.
    הג'ינג'ית אמרה: אני חושבת שאני הכי מצחיקה בעולם, ונעלמה.
    הבלונדינית אמרה: אני חושבת... ונעלמה.

ארנב שחור וארנבת בלונדינית מתאהבים והם מחליטים להתחתן. לאחר כמה זמן הם מחליטים להביא ילדים אז הם הביאו ארנבון. הארנבון יוצא שחור עם אוזן בלונדינית. לאחר 8 שנים מתים ההורים הארנבון הקטן נזכר שיש לו עוד משפחה יש לו את המשפחה של האמא ויש לו משפחה של האבא. אז הוא הולך למשפחה של אבא אומר להם:"אני יכול לגור איתכם?" עונים לו:"לא! יש לך אוזן בלודינית" הולך למשפחה של האמא שואל:"אני יכול לגור איתכם?" עונים לו:"לא! כולך שחור ורק האוזן שלך בלונדינית"אז האנבון מחליט ללכת למסילת רכבת ולהוריד את האוזן הבלונדית כד ללכת למשפחה של האבא הוא שוכב על המסילה...פתאום באה רכבת מורידה לו את כל הראש!
    מסקנה...? אל תאבד ת'ראש בגלל חתיכה בלונדינית!!!

בלונדינית אחת וחבר שלה נוסעים ללונה פארק. האישה אומרת:"אני רוצה לעלות לגלגל ענק". אז החבר אומר: "לא,יש לך חצאית ויראו לך את התחתונים". האיש הולך להביא גרעינים וכשהוא חוזר הוא רואה הרבה גברים מסביבה, אז הוא אומר לה:"אמרתי לך לא לעלות." והיא אומרת:"אל תדאג התחתונים ביד שלי
    בלונדינית אחת וחבר שלה נוסעים ללונה פארק. האישה אומרת:"אני רוצה לעלות לגלגל ענק". אז החבר אומר: "לא,יש לך חצאית ויראו לך את התחתונים". האיש הולך להביא גרעינים וכשהוא חוזר הוא רואה הרבה גברים מסביבה, אז הוא אומר לה:"אמרתי לך לא לעלות." והיא אומרת:"אל תדאג התחתונים ביד שלי

שאלה: מה ההבדל בין נשואה לאלמנה?

תשובה: האלמנה יודעת היכן בעלה שוכב!

שני אנשים נפגשים בגן עדן. האיש הראשון אומר: שלום, למה אתה מת? והשני עונה לו: קפאתי למוות, ומה קרה לך? תספר לי. הראשון: קיבלתי התקף לב. השני אומר: איך? הראשון: ידעתי שאישתי בוגדת בי, נכנסתי הביתה וראיתי אותה סורגת. הלכתי לחפש את מי שהיא בגדה בי איתו במחסן ובכל החדרים בבית אבל לא מצאתי. ירדתי במדרגות ואז קיבלתי התקף לב. השני אומר: אולי אם היית מחפש במקרר שנינו היינו חיים עכשיו...
    שאלה: מה ההבדל בין כדור הארץ לאבטיח?
    תשובה: מאבטיח אפשר להוציא את השחורים!

ערבי ורוסי באוטו, מי נוהג?

המשך:
    רב ונהג מונית מגיעים למיון של גן עדן וגיהנום.
    את הנהג מונית מכניסים מיד ואילו לרב אומר המלאך אותך אני צריך לבדוק.
    אומר הרב: "את הנהג מונית הכנסת בלי בדיקה ואותי אתה בודק?" אומר לו המלאך: "כשאתה קורא דרשה בבית כנסת כולם נרדמים כשנהג המונית לוקח נוסעים הם לא מפסיקים לקרוא תהילים".

שאלה: למה הכי טוב לקחת הומלסים לטיול?
    תשובה: כי הם לא יכולים לנדנד: "אני רוצה לחזור הביתה!"

איש אחד עם הרבה מאוד בעיות בראותיות הולך לרופא ושואל אותו "מה אני צריך לעשות?"
    הרופא: "לך לים המלח ותעשה אמבטית בוץ."
    החולה: "זה יעזור?"
    הרופא: "לא, אבל זה יעזור לך להתרגל לאדמה..."

שאלה: איך מטביעים כושי?
    שאלה: מפנצ'רים לו את השפתייםשאלה: איך מטביעים כושי?
    שאלה: מפנצ'רים לו את השפתיים

שאלה: איך הגיע הסומלי הראשון לירח?
    תשובה: הוא שיחק בגומייה

שאלה: מה אומר הסוס לעגלה?
    תשובה: "תודי שאני מושך אותך"...

שאלה: למה החסידה לא נוסעת בשבת?
    תשובה: כי יש לה בעל חסיד...

נרקומן ומצורע יושבים באותו תא בכלא. פתאום נופל למצורע האף, אז הוא תופס אותו וזורק מחוץ לתא. פתאום נופלת לו האוזן, אז הוא תופס אותה וזורק אותה מחוץ לתא. ופתאום נופלת לו כף הרגל, אז הוא זורק מחוץ לתא. הנרקומן מסתכל עליו ואומר:"אני קולט אותך אחי, אתה בורח, הא?"
    גבר בתרדמת שוכב בבית החולים חודשיים, כשכל הזמן הזה אשתו יושבת לצדו ומתפללת שיקיץ.
    פתאום הוא מתעורר ומסמן לה להתקרב. "את יודעת מה, היית לצדי כל הזמן. כשפיטרו אותי היית שם לתמוך בי.
    כשהעסק שהקמתי פשט רגל נשארת לצדי לחזק אותי. כשירו בי ישבת ליד מיטתי כל הלילות.
    כשהפסדנו את הבית עדיין המשכת להאמין בי. את יודעת מה אני חושב?".
    "מה, יקירי?", שואלת האשה ברוך.
    "אני חושב שאת מביאה לי מזל נאחס".

יום בהיר אחד פונה ילד חרדי לאמו ושואל:
    "אמא נכון שאלוהים נותן לנו את המזון?"
    "נכון" ענתה אמו.
    "ונכון שאלוהים שומר עלינו?"
    "נכון" ענתה אמו.
    "ונכון שהחסידה מביאה את הילדים?"
    "נכון" ענתה אמו.
    "אז למה אנחנו מחזיקים את אבא?"

משתמש משקיע
    לייקים
    96
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ילד קניבל אומר לאמא שלו: "אמא, אני לא אוהב את סבא". אז האמא עונה לו: "אז תאכל רק את הצ'יפס"...
    בואש וקיפוד נפגשים והם לא יודעים מהם.
    הקיפוד שואל את הבואש "מה אני?" אתה קטן אתה קוצני אתה קיפוד.
    הבואש שואל את הקיפוד "מה אני?" אתה שחור אתה מסריח אתה ערבי.

דייג אחד הצליח להעלות ברשתו כריש ענק.
    כמו שהדייג בא לחסל את הכריש במכת גרזן - פותח הכריש את פיו ואומר לדייג: "באמא שלך, אני אמנם כריש אבל אני כמו דג זהב. תשחרר אותי מהרשת, תבקש איזה משאלה שתמיד חלמת עליה, ומייד אני מגשים לך אותה".
    הדייג מהרהר רגע, משחרר את הכריש, ואומא לו: "יש לי חלום. תעשה שהזין שלי יגיע עד הרצפה".
    אז הכריש אמר: "אין בעיות", ואכל לו את הרגליים.

שאלה: איך סדאם חוסיין מבקש מאשתו ללכת?
    תשובה: "טיל כימי פה..."

אולמי ורסאי יצאו במבצע למשוך קהל לקוחות, תחת הסיסמא:
    "החתונה עלינו - האולם עליכם"...

עיוור ופיסח פוגשים האחד את השני.
    שואל העיוור: "איך הולך?"
    עונה הפיסח: "כמו שאתה רואה..."

אבא ובן קניבלים הולכים במדבר, רעבים לאללה, פתאום רואים איזה בחורה שמנה. אומר הבן לאב: אבא, תראה, איזה יופי. בוא ניקח אותה ונאכל. אמר האב: השתגעת? כולה שומנים, יש לה גליצרידים בדם, נקבל רק מחלות.
    הולכים עוד קצת, ומולם באה בחורה רזה מאוד. הבן לאביו: אבא, הנה, זו רזה בלי שומנים, בוא ניקח אותה ונאכל.האב עונה: השתגעת? זו רזה, בלי בשר. רק עצמות. חבל על הטרחה.
    המשיכו ללכת כבר מיואשים. הם רואים מולם חתיכה בלונדינית, מידות של דוגמנית. הבן מתלהב: אבא, הנה זו לא שמנה ולא רזה. בוא ניקח אותה ונאכל.
    האב עונה: לא. אותה ניקח הביתה. את אימא נאכל.

למה גברים אוהבים לצאת עם בחורות פוזלות, ולעשות איתן
    סקס בחוף הים?
    - כי באותו הזמן הן גם שומרות על התיקים!

נזירה אחת באה לאם המנזר, ואומרת לה: "הציליני, אימי, אנסו אותי. מה לעשות?" - אם המנזר הסתכלה עליה ממושכות ופסקה: "עלייך לסחוט מיץ לימון עד לקצה ולשתות לאט לאט".
    "אבל מה זה כבר יעזור לי?" שאלה הנזירה. "זה כבר לא יעזור לך", ענתה אם המנזר. "אבל אולי זה ימחק לך את החיוך מהפרצוף!"

נזירה אחת באה לאם המנזר, ואומרת לה: "הציליני, אימי, אנסו אותי. מה לעשות?" - אם המנזר הסתכלה עליה ממושכות ופסקה: "עלייך לסחוט מיץ לימון עד לקצה ולשתות לאט לאט".
    "אבל מה זה כבר יעזור לי?" שאלה הנזירה. "זה כבר לא יעזור לך", ענתה אם המנזר. "אבל אולי זה ימחק לך את החיוך מהפרצוף!"

שאלה: מה זה סומלית זקנה?
    תשובה: מקופלת.

משתמש משקיע
    לייקים
    96
    נקודות
    0
    משפט מחץ

המשך:
    ילדה הלכה בכפר עם פר. הכומר של הכפר ניגש אליה ושאלה: "תגידי, לאן את הולכת עם הפר?". "אני מביאה אותו לפרה".
    הכומר לא רצה שהילדה תראה משהו שהיא לא צריכה לראות, אז הציע לה "אולי אני אעשה את זה במקום?". "לא, הפר צריך לעשות את זה בעצמו!".

שאלה: למה לברווזים יש רגליים שטוחות ?
    תשובה: כדי לכבות שרפות ביער.
    שאלה: למה לפילים יש רגליים שטחות ?
    תשובה: כדי לכבות ברווזים בוערים.

שתי כינים יוצאות מבית קולנוע, אחת אומרת לשניה: "תגידי, איך את רוצה לחזור הביתה - נלך ברגל או ניקח כלב?"...

שלושה זבובים יושבים על חרא, פתאום אחד מפליץ אז זבוב אחר קם ואומר לו: "איכסה יא מסריח מה אתה מפליץ באמצע האוכל"

שלושה זבובים יושבים על חרא, פתאום אחד מפליץ אז זבוב אחר קם ואומר לו: "איכסה יא מסריח מה אתה מפליץ באמצע האוכל"

שתי פרות נפגשות:
    פרה א':"שלום!"
    פרה ב':"לא נכון"
    פרה א':"מה לא נכון?"
    פרה ב':"פרות אומרות רק מווו..."

איך הורגים פילים כחולים?
    - יש רובה מיוחד שהורג רק פילים כחולים.
    איך הורגים פילים ורודים?
    - חונקים אותם עד שהם מכחילים, ואז יורים בהם עם הרובה של הפילים הכחולים.

שלוש צפרדעים יושבות על גדת נהר.
    אחת אומרת: "קוואק". שנייה אומרת: "קוואק". שלישית אומרת: "קוואק קוואק".
    מייד מוציאה הראשונה אקדח ויורה בשלישית.
    "למה ירית בה?", שואלת הצפרדע ההמומה, והראשונה עונה: "היא ידעה יותר מדי".

גמל אחד שאל את אביו:
    "אבא, למה יש לנו דבשת?"
    - "כי בדבשת אנחנו שומרים מים ולכן אנחנו יכולים ללכת במדבר שבועות בלי לשתות..."
    - "ולמה יש לנו כפות רגליים כאלה גדולות?"
    - "כדי שנוכל לנוע בחופשיות על חולות המדבר"
    - "ולמה יש לנו פרווה צפופה כל כך?"
    - "כדי לשמור על גופנו מחום היום וקור הלילה."
    - "אבל אבא, למה אנחנו צריכים את כל הדברים האלה אם אנחנו בגן חיות...?"

שני כרישים נפגשים. אומר האחד לחברו: "שמע, אתמול בלעתי צוללן. דווקא היה טעים, אבל היום יש לי צרבת וגזים". "מטומטם !", גוער בו הכריש החבר; "צריך לקלף אותם קודם!".

עורב בא הביתה ואומר לאשתו: "היום בערב אני רוצה לקרוע אותך". אשתו עונה: קרעעע... קרעעע...

פעם אחת היו 3 ערפדים ואבא.
    האבא הכריז: מי שמביא לי הכי הרבה דם הוא החכם והנבון ביותר במשפחה!!!
    הערפד הראשון הולך חוזר עם דם מסביב לפה, האבא שואל אותו: מאיפה הדם? הערפד עונה: מהעכבר בפינה.
    הערפד השני הולך חוזר עם דם על הלשון, האבא שואל מאיפה הדם? הערפד עונה: אתה רואה את הפרה שם ממנה הדם.
    הערפד השלישי הולך חוזר עם דם על כל הפרצוף, האבא אומר: יופי בני, אתה החכם והנבון במשפחה אבל מאיפה הדם? הערפד עונה: אתה רואה את הקיר הזה? האבא עונה: כן, למה? הערפד עונה אני לא ראיתי אותו!!!

שאלה: מי נכנס וישר מתחילים למחוא לו כפיים?
    תשובה: יתוש!

חמור וחזיר נפגשים בבית קפה, ומספרים אחד לשני את הבעיות שיש להם.
    החזיר אומר לחמור: איזה מעליבים בני האדם הם משתמשים בשמות שלנו לשמות גנאי.
    החמור אומר: אכן, זו חזירות.

שאלה: מה אומרת נמלה שגמל דרך עליה?
    תשובה:"אשירה לה' כי גמל עלי"

סוס נכנס לקיוסק ומבקש מהמוכר קולה.
    שואל אותו המוכר: אתה רוצה גם קש?
    הסוס: כן! הרבה קש!

יום אחד ארנב ודוב פגשו בקבוק ובתוכו שד! אמר להם השד "אם תעזרו לי לצאת, אני אתן לכל אחד 3 משאלות!"
    הדוב והארנב הוציאו את השד וקיבלו 3 משאלות, כפי שהבטיח
    הדוב התחיל וביקש: שכל היער יהיה מלא בדובות יפות!
    אז כל היער היה מלא בדובות יפות!
    הגיע המשאלה של הארנב והוא ביקש: שיהיה לי אופנוע!
    אז הוא קיבל אופנוע!
    והדוב ביקש: עוד פעם שכל היער יהיה מלא בדובות יפות!
    הגיע הבקשה של הארנב הוא ביקש קסדה!
    אז הוא קיבל קסדה!
    והדוב שוב ביקש: שכל היער יהיה מלא בדובות יפות!
    אז באמת היער היה מלא בדובות עוד יותר יפות!
    הגיע הבקשה של הארנב אז הארנב ביקש: שהדוב יהיה הומו

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,808 | הודעות: 8,173,395 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect