איש אחד יושב במסעדה ואוכל מרק. פתאוםהוא מרגיש שהוא צריך להתפנות אך מפחד שיאכלו לו מהמרק. הוא רושם פתק עליו כתוב: "ירקתי במרק" והולך להתפנות. כשהוא חוזר מהשירותים הוא רואה עוד פתק עליו כתוב: "גםאני!"
שני שוטרים כורדים יוצאים לסיור בעירק. פתאום הם מוצאים שני טילי טומהוקאמריקאים שלא התפוצצו. הם מחליטים להעמיס אותםולהסיעם לבסיס. לאחר שעה של נסיעהשואל אחד הכורדים את השני: "תגיד, מה נעשה אם אחד הטילים יתפוצץ לנו ברכב?" עונההשני: "נגיד שמצאנו רק אחד!"
שני אסירים נידונים למוותע"י זריקת רעל. הסוהר ניגש לאסיר הראשון ומזריק לו רעל. האסיר מת תוך 30 שניות. הסוהר ניגש לאסיר השני אך האסיר פתאום צועק: "הלו,תחליף מזרק... מחלות..."
שלושה שטים בסירה בים, לאחד קוראים טמבל לשנ י כלום ולשלישיאף-אחד. פתאום באמצע השייט אף-אחד נופל למים. כלום אומר לטמבל להתקשר מהר למשטרהולהודיע להם. טמבל מתקשר ואומר:"שלום,אני טמ בל,התקשרתי בשביל כלום, כי אף-אחד נפללמים".
בעל שיכור נכנס הביתה וצועק על אישתו: "אתמכוערת". מסתכלת עליו אישתו ואומרת: "אתה שיכור". עונה הבעל: "נכון, אבל לי זהיעבור בבוקר".
מורה: "דני, אפשר לשאול אותך שאלה?" דני:"כן, אבל רק אחת." המורה:"בסדר, איפה נמצאת אוסטליה?" דני:"שם." המורה:"איפה זהשם?" דני:"המורה... זו כבר שאלה שנייה..."
שני גושי חראהולכים לשדוד בנק. פתאום הם רואים שלשול.שואל אותם השלשול: "אפשר להצטרף?" עוניםלו: "לא... מצטערים... אתה לא קשוח מספיק..."
אחד נידוןלמוות בתלייה. לאחר שכרכו חבל סביב צווארו החל האיש לצעוק: "רגע, רגע..." הורידו אתהחבל מצווארו ושאלו: "מה קרה?" ענה להם: "משוגעים... כמעט חנקתם אותי..."
אישה אחת ערכה קניות בסופר. כשהגיעה לקופה שאל אותה הקופאי:"נכוןשאת רווקה?" שאלה האישה: "איך אתה יודע, לפי מה שקניתי?" ענה הקופאי: "לא, בגלל שאתמכוערת..."
שאלה: מדוע פרסי שם דלק מתחת למיטה? תשובה:כדי שיהיו לו חלומות "פז".
שאלה: מדוע שריםבאמבטיה ולא בשירותים? תשובה:כי בשירותים הקהל חרא
אמאשלך כל כך שמנה... כשהיא עוברת ברפת הפרות שרות לה: "בוא הביתה"...
אמא שלך כ"כ טיפשה... היא צופה בערוץ הקניות עם עגלה...
אמא שלך כל כך טיפשה... היא משקה את הפרחים של האיי.סי.קיו....
שאלה: מה רשום על דלת של פרסי? תשובה:מי שבא ברוך הבא מישלא בא ברוך השם!
ערבי הולך לסוכנות דוגמנים. הסוכן שואלאותו: "עשית בוק?" שואל הערבי: "מה, מריחים?"
כושי נכנסלחנות ורוצה לקנות ביצים מכיוון שאינו יודע לדבר עברית, הוא מראה למוכר את הביציםשל בנו הכושי. המוכר מחייך ואומר: "אה... הבנתי... אתה רוצה זיתים שחורים."
שאלה: איך פרסי מחלק גלידה? תשובה:בגביעים של אפרופו...
שאלה: ערבי ויהודי נופלים לבריכה ולא יודעים לשחות, מימהם ניצל? תשובה:הערבי - חרא צף...
מודיעים לכורדי על כךשאימו בת השמונים נפטרה ברגע ששומע את הבשורה פורץ בבכי ומספר שעות לא מצליחיםלהרגיעו. לאחר יום שלם שהכורדי ממרר בבכי מצליחים להרגיעו ומציינים כי אמו היתהחולה ועדיף שהיא נפטרה - כך תסבול פחות. לאחר שהכורדי נרגע הוא מקבל שיחת טלפון. כשהוא מנתק שומעים אותו פורץ בבכי בשנית. שואלים אותו: "מה קרה עכשיו? מדוע אתה שובבוכה?" עונה הכורדי: "אח שלי התקשר... גם אמא שלו נפטרה."
שני חברים פרסים מגיעים לרופא אחד מהם מתלונן לרופא שנתקע לו שקלבגרון. שואל הרופא: "ומה החבר שלך עושה כאן?" עונה הפרסי: "השקל שלו."
ישראלי, ערבי ואנגלי הוצאו להורג ביריה.
ראשון הוציאו את האנגלי, וכשכיוונו אליו את הרובים הוא צעק "שיטפון!" ומהמהומה שנוצרה שם, הוא הצליח לברוח.
שני הוציאו את הישראלי, וכשכיוונו אליו את הרובים הוא צעק "רעידת אדמה!" ומהמהומה שנוצרה שם, גם הוא הצליח לברוח.
אחרון הוציאו את הערבי והוא החליט לעשות מה שעשו שני קודמיו, וכשכיוונו אליו את הרובים, הוא צעק "אש!"
נהג משאית נוסע בכיף פתאום עוצר אותו גמד ואומר:"אני גמד מניאק צהוב, אם לא תביא לי בננה לא תוכל להמשיך לנסוע."
חושב הנהג למה לו להסתבך בגלל בננה מביא לו בננה וממשיך לנסוע. פתאום עוצר אותו גמד ואומר לו :"אני גמד מניאק אדום אם לא תתן לי חיבוק לא תוכל להמשיך בנסיעה". חושב הנהג אותו דבר וממשיך לנסוע. פתאום עוצר אותו גמד ואומר:" אני..." והנהג עוצר אותו ואומר "אני יודע, אתה גמד מניאק כחול, מה אתה רוצה?"
הגמד אומר: "רשיונות בבקשה..."
איזה כושי הולך ברחוב פתאום מצא בקבוק. לפתע יוצא לו שד מהבקבוק ואומר לו תבקש שתי משאלות ואני אגשים לך אותן...
הכושי חושב חושב חושב פתאום אומר לשד: מצאתי.
אני רוצה להיות לבן ושבחורות ישבו עלי!!
בא השד והפך אותו לאסלה...
יום אחד ניכנס מפקח לבית הספר הוא ניכנס לאחת הכיתות כדי לדעת מה רמת הלימודים שם. הוא שואל את משה מי שבר את לוחות הברית ענה לו משה נישבע לך אדוני המפקח זה לא אני. המפקח פונה למורה ואומר לו שאלתי את משה מי שבר את לוחות הברית והוא ענה לי שזה לא הוא. ענה לו המורה אני מכיר את התלמיד הזה כבר הרבה זמן ואם הוא אמר שזה לא הוא אז תאמין לו. הלך המפקח למנהל והתלונן. המנהל אמר לו בוא לא נעשה מזה עניין, כמה עולים הלוחות?....

ציטוט ההודעה