מה הדבר הכי מגעיל שיש לגמל על הגב? ערבי.
יוסי: אמא לתותים יש רגליים? האם: לא... יוסי: שיט שוב אכלתי חיפושית
יוסי ואבא שלו הולכים לבית כנסת. יוסי אומר לאבא שלו שהוא צריך קקי. האבא אומר: לך תעשה על הגג!!" יוסי עושה על הגג, בחור בדיוק מתחת לרבי. אחרי שהקקי נופל על ראש הרבי, הרבי צועק "אלוהים, אלוהים, מה אתה רוצה?" תשובה: "נייר טואלט!!!!!!!!!!!!"
איך יודעים שלא היה דיאודרנט בתקופת התנ"ך? כי כתוב: "וירם משה את ידיו וימותו העמלקים"...
היה שני ילדים לילד אחד קוראים: 'לא אכפת לך' ולילד השני קוראים: 'צרות'. 'לא אכפת לך ו'צרות' שיחקו מחבואים 'צרות' ספר ו'לא אכפת לך' התחבא. 'לא אכפת לך' התחבא בתחנת המשטרה, בא שוטר שאל את 'לא אכפת לך' "מה שמך?" 'לא אכפת לך' ענה "לא אכפת לך" השוטר אמר "אתה מחפש צרות?" 'לא אכפת לך' ענה "לא, 'צרות' מחפש אותי..."
פעם אחת היו מלך, בת וחמור. החמור ידע לדבר רק שפת אדם והמלך היה מאוד עצוב. הוא פרסם מודעות בממלכתו ובכל מקום: "מי שיצליח לעשות שהחמור שלי יגיד איה, יקבל את בתי." לא עברו דקות מספר ומיד התיצבו ערבי, יהודי ואמריקאי. הערבי אומר: אני אביא לך אלף לירות! אמר החומר: "לא מסכים" האמריקאי אומר: "אני אביא לך מיליון דולר"! החומר אומר: "לא מסכים". היהודי אומר: "אמ'שך מתה"!!!!! אומר החומור: " אי!!! היהודי אומר: "סתם בדיחה" החמור אומר: "אה".....
איך קוראים למוכר הפלאפל? שימחה ריף
דייג אחד שט בסירה שלו ומצליח לתפוס ברשת שלו כריש, הדייג בא עם גרזן לחתוך לכריש את הראש, הכריש אומר לו :"אל תהרוג אותי, אני כמו דג זהב אני יכול להגשים לך משאלה ". אז הדייג אומר לו "אני רוצה שהזיין שלי יגיע עד הרצפה" . הכריש בא ואוכל את שתי הרגליים של הדייג. הכריש שואל: "מרוצה?"
מהי הדרך הטובה ביותר להבדיל בין תרנגול לתרנגולת ? לפזר לפניהם קצת פרורי לכם ולבדוק : אם הוא מנקר בפירורי הלחם - זה תרנגול ואם היא מנקרת בפירורי הלחם -זאת תרנגולת .
ארנב אחד בא לחנות ושואל:" שלום יש לכם עוגת גזר?" המוכר:" לא אין לנו עוגת גזר..." למחרת בא הארנב ושואל:" שלום יש לכם עוגת גזר?" שוב המוכר אומר לא... ככה היה במשך שבוע שלם. המוכר במיוחד בשביל הארנב הכין עוגת גזר ובא אליו הארנב ושואל שוב יש לכם עוגת גזר המוכר אומר כן הפעם יש במיוחד בשבילך אז הארנב אומר:" נכון שזה איכסססססס?"
"דוקטור אני חושב שאני צריך משקפיים" "אתה בהחלט צריך משקפיים כי זוהי חנות נעליים"
ילד אחד שגר בקומה 9 ראה איש מלמעלה. הילד ירד ובכל קומה האיש גדל ושהילד ירד אז הוא חיבק את האיש. האיש שואל אותו "למה אתה מחבק אותי?" הילד ענה "כי אני מכיר אותך מאז שהיית קטן"



ציטוט ההודעה




counter strike
גם אני עברתי את ה- 1xx הודעות שלי 



