בעל ניכנס הבייתה וצועק לאישתו:"את מכוערת".
אז האישה(אישתו) עונה לו:"ואתה שיכור".
אז האיש (בעלה) אומר לה:"נכון,אבל לי זה יעבור בבוקר".
איש אחד הולך לגמר גביע העולם בכדורגל. הוא מגיע למשחק ומתיישב במקומו. לאחר כמה דקות, טופח לו על השכם האיש שיושב מאחוריו ושואל: "המקום שלידך פנוי?" "כן, המקום פנוי לגמרי", עונה האיש.
"מי זה יכול להיות האדם שיש לו מקום לגמר גביע העולם בכדורגל ולא מגיע למשחק?" שואל האיש מאחור.
"במקרה זו אשתי, אבל היא נפטרה". עונה האיש, אף פעם לא פספסנו משחק גמר מאז שהתחתנו. אני משתתף בצערך, עונה האדם שמאחור...
האם לא יכולת למצוא חבר, שכן או קרוב משפחה שיבוא איתך למשחק במקום אשתך?"
"לא", מניד האיש בראשו, "כולם בהלוויה". חחח
נחש קטן שואל את אימו: "אמא, אנחנו נחשים ארסיים?"
אמא משיב לו: "כן, למה?"
הנחש אומר: "כי נשכתי את הלשון..."
סיפורו של חמור - מדוע חמורים עושים אי-אה?
אומרים שכאשר אלוהים ברא את החיות נתן לכל אחת להסתכל במראה ולראות איך היא נראית.
ראה החמור את האזניים הארוכות, הזדעזע ומיד הגיב בגועל: " אי..." והלך להתלונן בפני אלוהים.
אמר לו אלוהים: "נכון שהאוזניים גדולות אבל תסתכל מה נתתי לך בין הרגליים!"
הסתכל החמור ואמר: "אה..."
אישה שוכבת על ערש דווי ואומרת לבעלה "שמעון, אחרי מותי אני מבקשת שלא תשקע במרה שחורה , אחרי האבל תמצא לך מישהי ותתחתן". "טוב, שרה" עונה הבעל בקול בוכים "רק דבר אחד אני מבקשת " ממשיכה האישה "שהיא לא תלבש את השמלות שלי!!". "זה בסדר אני מבטיח" מרגיע אותה בעלה "ממילא המידה שלך
קוף חרמן מסתובב ביער מת לזיין.פתאום הוא רואה בין השיחים תחת שעיר.הוא לא מהסס לרגע ותוקע אותו.פתאום הוא רואה שזה לא פחות ולא יותר התחת של האריה.הוא בורח והאריה אחריו.וכמעט האריה משיג אותו.הקוף מצא בדרך איזה עיתון והתיישב לו על הספסל כאילו קורא .האריה נעצר לידו ושואל אותו.אולי ראית איזה קוף שרץ פה?איזה קוף? זה שתקע אותך בתחת?שואל הקוף.מה?כבר כתבו על זה בעיתון חחח
איש אחד שראיין בלונדינית לתפקיד מזכירה רצה לדעת על האופי שלה: "אם היית יכולה לדבר עם מישהו, מת או חי, במי היית בוחרת?"
הבלונדינית השיבה: "אני חייבת לומר שהייתי מעדיפה לדבר עם מישהו חי..."
אחרי השוד אומר השודד לשותפו: "בו נספור את הכסף."
עונה לו השני: "אין לי כח, בוא נראה מחר בעיתון..."
מה עושה עורך דין כאשר הוא נכנס לבריכה ? - תובע !!!
בחור מביט השמימה ומתפלל: "אלוהים, תעשה לי נס..." פונה אליו אלוהים: "כמה סוכר?
אתה יודע שאתה משתמש יותר מדי בICQ כש...
-----------------------------------------------------------
1. אתה רואה פרחים ססגוניים כאשר אתה עוצם את עיניך.
2. אתה שואל אדם, מאוד בנימוס, אם הוא מקבל את ה-Chat request שלך לפני שאתה מתחיל איתו בשיחה.
3. אתה שומע בראשך קול מהדהד: "אוהו".
4. יש לך יותר מחמש מאות איש ברשימה שלך.
5. אתה מתחיל לחשוב ש"מישל ו"נתלי" הם שמות מוזרים בעוד ש"tHe WiLd" ו"MaGiC BoY" הם שמות נורמאליים.
6. השאלה הראשונה שאתה שואל חבר חדש זה אם הוא מרשה לך להוסיף אותו.
7. אתה חושב שמסיבה זה כאשר חבר מזמין אותך למסיבת צ`אט גדולה.
8. הפעם האחרונה שהתנתקת מהICQ היתה כאשר ג`ורש בוש (האב) עדין היה נשיא ארצות הברית.
9. אתה קורא לילד הראשון שלך "מירביליס" "רק בגלל שאתה אוהב את הצליל של זה..."
תהנו ותגבו!

ציטוט ההודעה

>
>