איזה זקן ניגש לבחורה בלונדינית ושואל אותה, אם היו ניתנות לך עכשיו שתי אפשרויות, או להיות מטומטמת או להיות יפה, במה היית בוחרת ? אז הבלונדינית אמרה : כאילה דה ? ברור שמטומטמת, הרי יופי חולף עם השנים..
איך אפשר לדעת שעוד בתקופת התנ"ך היו כבר שידורי רדיו ?
שהרי כתוב שישמע השם את קול ישראל.
כתבה בעיתון על תחקיר שנעשה : נמצאו באלכוהול הורמונים נשיים, אזהרה כל מי ששותה אלכוהול נוסע לא טוב ומדבר רק שטויות.
5 בלונדיניות נתקעו במעלית וכל אחת מנסה לצעוק דברים ולבעוט בדלת, ללחוץ על כפתורים ושום דבר לא עוזר לפצע אחת מהן אומרת שעלה לה רעיון, ומספרת לאחרות : בואו פשוט נצעק ביחד ואז ישמעו אותנו. אז חמישתן צעקו : ביחד ! ביחד !
חייל ודוס עומדים בטרמפיאדה בשעת לילה מאוחרת, התקופה הייתה תקופת חורף והקור בחוץ היה עז, גשם חזק התחיל וגם רוחות, לפתע הגיחה מכונית משום מקום ועצרה להם המסכנים, נהג המכונית, הסכים להעלות רק את החייל, הדוס הרטוב ניגש לעדן חלון אותה המכונית, ואמר לנהג : אבל למה אתה לוקח רק אותו ומשאיר אותי פה לבד בלילה ? עונה לו נהג המכונית : כי הוא משרת אותי ומשרת את המדינה שלי ! אז הדוס הסתכל עליו ואומר : נו, אבל אני משרת את השם ! אז הנהג אמר לו : אז שהשם ייקח אותך !
ארנב אחד מגיע ועומד מול אריה ולביאה, הלביאה בהריון שוכבת ונחה, הארנב ניגש אליה ומתחיל לצעוק : אני אזיין אותך בתחת, אני אקרע לך תתחת ! אני אפתח לך תצורה ! הלביאה מתעצבנת ואומרת לאריה : אריה תעשה משהו, תעזור לי אני בהריון, הארנב הזה מציק לי ! האריה אומר לה : עזבי אותו, הוא לא רציני, הוא סתם רוצה צומת לב, ככה גם ביום שאחרי אותו דבר וגם ביום השלישי, ביום הרביעי היא לא יכלה לסבול יותר, היא קמה רדפה אחרי הארנב ונתקה בין שני גזעים, הארנב הבתובב בא אליה מאחורה וקרע לה את התחת ! היא חוזרת כולה צולעת לאריה, אז האריה מסתכל עליה ואומר לה : מה גם לך הוא עשה את הקטע עם הגזע ?
איזה עכבר אחד שנלכד במלכודת ביער התחיל לצעוק הצילו, העבר פיל במקום והחליט לעזור לו, הוא ניגש אליו, הכניס את הזין שלו בפנים, העכבר תפס את הזין שלו, יצא מהמלכודת והודה לפיל. יום למחרת הפיל צעק הצילו בצעקות חזקות, הגיע העכבר וראה שהפיל נפל עם שתי רגליו האחוריות אל מעבר לצוק, הוא אמר לפיל שיתפוס לו את הזין והוא ימשוך אותו החוצה, הפיל ענה : עכבר, אין זמן למשחקים, עוד מעט אני נופל ומת ! העכבר מהר רץ משם הביא את המרצדס שלו, הפיל תפס במרצדס העכבר שם גז וביחד הם הצליחו לצאת, מה המסקנה ? לא צריך זין גדול אם יש לך מרצדס !
איזה אחד נכנס לתוך בנק הזרע עם גרב על הראש, תופס את אחת הפקידות ואומר לה : תני תכסף ! היא עונה לו שאין שם כסף ויש שם רק זרע, אז הוא אומר לה : תקחי מבחנה של זרע ותשתי ! אז היא אומרת לו : אני לא יכולה, זה ממש מגעיל אותי ! אז הוא אומר לה : תקחי ותשתי אחרת אני הורג אותך, היא לוקחת ובולעת, הוא אומר לה : עכשיו עוד אחת, ועוד אחת, ועוד אחת, ואחרי שהיא שתתה כבר איזה 20 מבחנות, הוא מוריד את את כובע הגרב מהראש, היא מסתכלת עליו ואומרת : שאול ?! אז הוא עונה לה : את רואה, כשאת רוצה את יכולה !
שלושה ציידים יוצאים למסע צייד ביחד עם הכלבים שלהם וכל אחד מהם מנסה להשוויץ בכלב שלו, הראשון מספר שיום אחד הוא שכח את הכדורים בבית נתן לכלב להריח את הרובה, והכלב חזר כעבור זמן קצר עם הכדורים, השני מספר שהוא שכח את הרובה בבית נתן לכלב להריח כדורים, והכלב חזר עם הרובה, השלישי אמר להם, על מה אתם מדברים, אני ואישתי נסענו לסוף שבוע על חוף הים ושכחנו את הבגד ים תחתון של אישתי בבית אז הכנסתי לאישתי שתי אצבעות לכוס נתתי לו להריח, ולאחר כמה שעות הוא חזר עם הביצים של השכן.
איך יודעים שלא היה דאודורנט בתנך ?
לפי הכתוב : "וירם משה את ידיו וימותו העמלקים !"
תהנו ותגיבו :]

ציטוט ההודעה