קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון]טורט תותים עם קצפת וניל
    על ידי Tslam בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-02-2010, 14:52
  2. [מתכון] טורט היער השחור
    על ידי usermanx בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-02-2010, 21:29
  3. [מתכון] עוגת טורט תפוזים | כשר לפסח !!!
    על ידי SoulMan בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-04-2008, 20:08
  4. [מתכון]טורט שוקולד מריר ושקדים
    על ידי avidorturgi בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-11-2007, 20:36
  5. למישהו יש מתכון למאפין??
    על ידי La Bamba בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 22:04
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[מתכון] טורט "טיגריס"

  1. #1
    משתמש ותיק האוואטר של -עדי-
    תאריך הצטרפות
    11/2004
    הודעות
    6,053
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אדם אכל בישביל חווה תפוח, בישבילך אני יאכל פרדס שלם

    ברירת מחדל [מתכון] טורט "טיגריס"

    מצרכים:
    לטורט:
    8 ביצים מופרדות
    200 גרם סוכר
    200 גרם שקדים לבנים, מקולפים ומרוסקים
    2 כפות פירורי לחם
    200 גרם שוקולד מריר מגורר
    חמאה לשימון
    קמח לקימוח
    לקרם קפה:
    6 כפות נס קפה (שהוכן מכפית גדושה של נס קפה, מומסת ב - 1/3 כוס מים רותחים)
    6 כפות אבקת סוכר
    4 חלמונים
    200 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
    לקישוט:
    מרציפן

    אופן ההכנה:
    1. מחממים תנור ל-160 מעלות.

    2. מכינים את העוגה: במיקסר מקציפים את החלמונים עם הסוכר, עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים לקצף חלק ויציב. מוסיפים לחלמונים, לסירוגין, קצף חלבונים, שקדים ופירורי לחם, ומאחדים את התערובת כולה בתנועות קיפול עדינות. מחלקים את התערובת באופן שווה לשתי קערות. לאחת מהן מוסיפים את השוקולד ומערבבים.

    3. משמנים ומקמחים את התבנית, יוצקים, לסרוגין, כף מהתערובת עם השוקולד וכף מהתערובת הלבנה, כך שתיווצר דוגמא שנראית כמו עור נמר. יוצרים כך שכבה נוספת, ודואגים שמעל כל כתם לבן יהיה כתם כהה. אופים בתחתית התנור במשך 50-40 דקות. מקררים את העוגה לאט, בתחילה בתנור סגור, אחר עם דלת פתוחה, ולבסוף - בחוץ.

    4. מכינים קרם קפה: בסיר, על להבה מינימלית, או בסיר כפול, מבשלים קפה, אבקת סוכר וחלמונים, תוך עירבוב, עד לקבלת תערובת סמיכה וחלקה, בערך 8-6 דקות. מורידים מהכיריים, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהכל נמס.

    5. הרכבת העוגה: חותכים את העוגה לרוחב, לשני חלקים. מצפים את החלק הפנימי ב-1/3 מכמות הקרם. מניחים מעל את החלק הנוסף של העוגה ומצפים בשאר הקרם. מקשטים במרציפן, פרחים או עלים, או לפי הדימיון.

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מכור האוואטר של NivStyle
    שם פרטי
    ניב
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    גיל
    33
    הודעות
    1,984
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    GrafficDesigner
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה עדי השמן

    מכירה: ICQ ..
    8380976
    מ 200 נק' ! להציע:]


    יום טובP;



+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,815 | הודעות: 8,150,397 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect