אחרי שנגמר עידן לוני הרציקוביץ מכבי פותחת עידן חדש תחת שניידר , לפי דעתי הדרך של מכבי להיות עוד קבוצה כמו בית"ר ירושלים היא גג 2 עונות והיא תחליף את בית"ר בדיוק כמו שהיה מכבי חיפה לפני בית"ר.
לפי דעתכם זה מה שיקרה ?
אחרי שנגמר עידן לוני הרציקוביץ מכבי פותחת עידן חדש תחת שניידר , לפי דעתי הדרך של מכבי להיות עוד קבוצה כמו בית"ר ירושלים היא גג 2 עונות והיא תחליף את בית"ר בדיוק כמו שהיה מכבי חיפה לפני בית"ר.
לפי דעתכם זה מה שיקרה ?
|
|
אני לא חושב ככה...מכבי תיקח אליפות אבל היא לא תיקח כמו בית''ר שאין לה שום תחרות...היא תיקח בזכות המסורת, הגאווה, האוהדיםם, וכל מה שסימל את מכבי תל אביב.....
''אני מודה לאלוהים שהוא שונא ת'אדומים אני לובש צהוב כחול למכבי אתן הכל אחרייך אני הולך מוכן למות למענך חושב עלייך כל היום
ומי שלא קופץ אדום!!!!!!!!
חחח למה אתם חושבים :|
מכבי זה לבנות קבוצה מאפס :|
חחחח קודם כל אם הבעלים החדש בכלל יגיע להסכם עם לוני ולוני לא יתמהמה כמו תמיד אז יהיה למכבי בעלים חדשים שניידר אמר שיש ללוני עד יום שישי לסדר תעניין עם מאנה או שלא קונה.
וגאידמק קנה את ביתר בעונה הראשונה לא הלך טוב וסיימנו אמצע טבלה ובעונה השניה אליפות לקח זמן לבנות תסגל והכל...
מה לעשות זה הכדורגל של היום, מה נראה לך חוץ מפויול וואלדס מי משחק בבארסה בשביל הסמל?
מי משחק בריאל בשביל הסמל חוץ מאיקר וראול?
הכדורגל של היום זה כסף כסף ועוד כסף.
לביתר יש גם את יצחקי (בא מאשקלון אבל הגיע בתור נער וזה נקרא שביתר גידלו אותו) יש את בן שושן יש את ברוכיאן.
שקודם יקנה אותכם ותישארו בליגה
אמן לוני יהיה איתכם לתמיד
אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן
כל פעם אמורים לקנות אותכם ... אותו דבר באים בפוזה של לקנות בסוף אתם עם הקרחת של לוני
אמן תהיו איתו לנצח
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
אחי כל עוד בית"ר תשאר במקומות הראשונים וגאידמק לא יעזור בית"ר רק תגדל תתחזק ותתעצם ! .
בקשר למכבי ?! היא בנויה ומתאימה להיות קבוצה גדולה אז אני מאמין שהם רק יתחזקו , בכל זאת חח אין יותר נמוך מהמקום שהם נימצאים ( ואני מדבר על המאזן לא על המקום שלהם ) .