מצרכים
2 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
2/3 כוס מים
250 גרם עוף טחון
2 כף רוטב סויה
2 כף יין לבן יבש
1 כף עמילן תירס
זנגביל טחון לפי הטעם
מלח ופלפל לפי הטעם
1/4 כרוב קטן קצוץ לרצועות דקות
1 פלפל ירוק , ברצועות דקות
1 גמבה- פלפל אדום, ברצועות דקות
2 גזרים מגורדים בפומפיה
250 גרם נבטי שעועית
2 בצלים בינוניים חתוכים לפרוסות דקות
2 כפות קמח
2 כפות רוטב סויה
שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה
1. מערבבים היטב את חומרי הבצק, קמח מים ומלח, ניתן גם לערבב במערבל חשמלי, ומניחים את הבצק במקרר עטוף עד לשימוש.

2. את העוף הטחון מערבבים עם הסויה, היין, העמילן והתבלינים.
במחבת , ווק משומנת קלות מקפיצים את הירקות עד אשר צבעם נהיה עמוק יותר ומוסיפים את העוף תוך ערבוב מתמיד כדי שהעוף לא ידבק.

3. מוסיפים לכל התערובת את הסויה והקמח ומערבבים פעם נוספת.

4. את הבצק מחלקים לשני כדורים כל כדור מרדדים לעלה דק בגודל של כ- - 45 ס"מ על 45 ס"מ.

5. את העלה חותכים לתשעה ריבועים בכל ריבוע מניחים במרכז כף גדושה של המלית ומקפלים את שלולשת הקצוות ואת הקצה הרביעי כורחים סביב כך שנוצר מעין גליל.

6. את האגרולים מניחים בתוך סיר עם שמן שחומם מראש ומטגנים אותם עד אשר צבעם מזהיב.


קרדיט לוואלה! מתכונים!