???
???
גשם של עופרת יצוקה.
|
|
הודעות ספאם ( " מה זה " " לא " ) ימחקו.
לא ממליץ, שאף אחד לא יגיד אתה טועה כי זה מוכח,
אנשים שמתאמנים בכושר קרבי הם אנשים שמגיעים ברובם לצבא עם פציעות ושברי הליכה, האימונים בכושר קרבי הם אימונים רשלניים, תשמע אני לא יגיד שזה רע יש לך שם דברים שלא תראה שתתאמן לבד אבל לדעתי אתה צריך סיבולת לב וריאה וכוח נטו, לא ממולץ בכלל לרוץ עם משקל! זה מטומטם ולא מועיל, אף אחד לא דורש ממך לרוץ עם שק של 10-30 קילו באימונים זה דיבלי לגמריי!!! אני חושב שכושר קרבי זה מתכון מעולה לפציעות.
בסה"כ החלטה שלכם אני רק הבעתי את דעתי, תפתח סיבולות אל תקרע את עצמך, זה לא נותן כלום.
חחח השחיף הזה לא ירוץ עם 2 וחצי קילו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראיתם תמונה שלו? חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שחיף..
סתם אחי בצחוק אנמ ילא הולך אני בפורמה
אני
אני הייתי שנה ב"אחריי" זה אימונים פעמיים בשבוע אצלי לפחות המדריכים היו תץותחים והם שמרו עלינו..
אם מישהו לא הרגיש טוב או כאב לו משהו אז הוא ישר היה מחוץ לדברים הקשים והסחיבות
אני ממליץ כי זה מכניס לך לראש שאתה מסוגל להתמודד עם מצבים קשים במיוחד ואתה מראה לעצמך מה אתה יכול להוציא ומי אתה....
אם מתאמנים כמו שצריך אז הכל בסדר
אני הולך למכון וחוץ מזה אין זמן
אבל חברים שלי הולכים
הייתי במיני קורס בכיתה ט'![]()
לא ממליץ בכלל הם לא יודעים מה הם עושים... לא מומלץ בכלל אל תלך
מה אתה אומר .. אני הייתי בעמית לכושר (פעמיים בשבוע), ואין הרבה ששומרים על גוף שלהם כמוני ואחרי חודש וחצי עם שבר מאמץ ...
ושוב גם אני אמרתי לעצמי בטח כמו הרבה ילדים כאן "לי זה לא יקרה", "אני לא קורע על עצמי", "אני אוכל ונח טוב" .. חרטא ברטא לך תשב אחרי זה במיפוי עצמות ותרצה לבכות אחרי ריצה קלה..
נערך לאחרונה על ידי (^^); 10-09-2008 בשעה 00:39. סיבה: מקלדת מפגרת!!
זה בעיקרון מאוד תלוי במאמן. אני אישית הייתי ביובל עילם תקופה קצרה ולא אהבתי כי באתי בלי כושר והוא ישר דחף אותי עם כולם וזה מסחרה וזה נהיה שם מגעיל. עכשיו לפני כשבועיים הצטרפתי לקבוצת כושר שיותר מתאימה למתחילים, שנותנת לכל אחד להסתגל לזה בתקופה מדורגת, ושם אני מאוד מרוצה..
ככה שזה תלוי בכם מאוד..