גיבוש צנחנים.. איך עוברים אותו? באיזה כושר צריך להיות ומה הכי צריך להיות? תנו לי את כל מה שאתם יודעים
גיבוש צנחנים.. איך עוברים אותו? באיזה כושר צריך להיות ומה הכי צריך להיות? תנו לי את כל מה שאתם יודעים
|
|
יש פה אחלה מדריך שYeahi עשה
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=456920
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
גיבוש בדיחה..בקלות ניתן לעבור![]()
Yeahi - עברת את הגיבוש?
משתמש\ת יקרים, חתימך נערכה מאחר והיא עוברת על
חוקי החתימות בפורום אטרף, אנא עיינ\י בחוקי החתימות,
בתודה מראש, צוות ההנהלה.
החלק הפיזי בגיבוש הוא באמת לא קשה.. יש המון שמסיימים אבל פשוט לא עוברים את הראיון האישי
אני עכשיו בקבוצת כושר אקסטרים הכנה לצבא.. עד סוף אפריל תחילת מאי 2010 אני אהיה מוכן מבחינת כושר לדעתכם?
כושר אקסטרים זאת אחת הטעויות הגדולות של נערים לפני צבא.. פעילות צבאית לא מבוקרת ללא השגחה ראויה לכך וללא סרגל מאמצים.. מניסיון אישי עדיף להתאמן לבד הדבר היחיד שעוזר כושר אקסטרים וכו' זה לאמן את הכח רצון באימון בקבוצה ותחרותיות של לא לוותר, לי אישית נגרמה בעייה מתמשכת מזה בגלל צורה לא נבונה של אימונים
היום הצבא מכיר בטעות הזאת ומבקש למנוע אותה .. מומלץ להמנע מאימונים מהסוג הזה.
סע בזהירות
גיבוש קל מאוד...כשאתה מסיים את החלק הראשון של הספרינטים זהו תחשוב שעברת אותו..החלק הפיזי לא כזה קשה.
אבל הרבה נופלים בראיון צריך להראות מלא מוטיבציה
קראתי את המאמר של YEAHI ..התרשמתי מאוד
ולא שאני כזה שמן,אבל שקראתי את הדוגמא של השמן הייתי חייב לחשוב קצת על עצמי, אני די בנוי (שרירים אבל יש גם שומן) ורציתי לדעת מה קרה בסוף איתו?התקבל?נדחה?
כמו כל גיבוש ממחזור למחזור הוא הופך להיות יותר קל...
חברים שלי עזרו בגיבוש האחרון ואמרו שהיה בדיחה לעומת מה שאנחנו עשינו.
אל תתחיל להתחפר בזה כי זה שטויות... תגיע לגיבוש, תחשוב רק על הספרינט הבא שאתה יוצא אליו כאילו הוא הראשון והאחרון להיום.
בראיון אישי תהיה אמיתי תדבר יפה בביטחון תראה שאתה רוצה להתקבל וזהו.
אל תתרגש מהגיבוש הזה כי הוא כלום לעומת מה שתעשה בשירות שלך בחי"ר.
ישי התותח
צריך שיהיה לך כושר מטורף בשביל הגיבוש? מה אני צריך להראות להם שם?
לא ממש לא הגיבוש לא קשה מספיק שתהיה קצת בכושר
קצת כפיפות בטן שכיבות מתח קצת ואתה מוכן
שיהיה בהצלחה...
אני ככה עשיתי ועברתי![]()