אוקי סתם לדוגמא נניח מישהי מסתכלת עליך מזה אומר?
אני לדוגמא אם אני בא להתחיל עם מישהי אז אני מנסה קודם שהיא תראה אותי מסתכל עליה ככה מכין את השטח ואז ניגש..
עכשו בנות בד"כ מסתכלות ואז לא עושות צעד,מזה אומר?
אוקי סתם לדוגמא נניח מישהי מסתכלת עליך מזה אומר?
אני לדוגמא אם אני בא להתחיל עם מישהי אז אני מנסה קודם שהיא תראה אותי מסתכל עליה ככה מכין את השטח ואז ניגש..
עכשו בנות בד"כ מסתכלות ואז לא עושות צעד,מזה אומר?
|
|
לא ממש הבנתי מה אתה שואל ברגע שמישהי מקדישה לך יותר משניה של מבט זה אומר שעוררת את סקרנותה ויש לך בסיס טוב לעשות צעד...
ועכשיו בטח תשאל למה הן לא עושות את הצעד..
אולי זה בגלל שהן עצלניות?
או סתם מישהו (מישהי) הכניס להן לראש שאם הן יעשו את הצעד ראשונות הן פשוט יתפסו כזולות או איזה חרטא אחרת..
לך תבין נשים...
ונ.ב. מבט אחד יכול להגיד הרבה...(יש לי נסיון מזה...)
-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902
מסכים אם אורי.. אם היא הביאה מבט של יותר משניה זה אומר שהיה לה משהו להסתכל עליו..
עצה שלי לך אליה ותביא לה עוד זמן להסתכל אם אתה מבין ^^
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
טוב תקשיבו..
ישלי ילדה בכיתה שלא הייתה איתי בשכבה או משו בט' והיא מסתכלת עלי וזה מבלבל אותי מצד אחד אין לה מה לצחוק עלי כי היא לא יודעת עלי הרבה וסה"כ אני לא עושה יותר מדי שטויות,מתלבש יפה וכו'.
מצד שני אני לא בטוח שמבט בהכרח אומר שהיא רוצה משו ולכן אנלא ניגש לדבר איתה.
.אם הייתי נראה מכוער בעינייה היא הייתה מסתכלת עלי הרבה?
תודה
ניראלי שאתה מוצא חן בעייניה תנסה ..
מה כבר יכול לקרוא ??!
LOVE marijuana
איך לבוא לדבר איתה,כי אתם מבינים בכל זאת כיתה חדשה,הקשר לא טוב בכלל שלום שלום בקושי.
נו אז אתה במצב הכי טוב בעולם..
יש לך הזדמנות לבנות את עצמך, פשוט וקל תבוא תגיד לה שלום אני X מה קורה משם השיחה תזרום
תשב לידה או משהו.. תדבר על כל דבר, אפילו מה היה השיעורים.. רק אל תשעמם אותה
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
מבט לא אומר כלום
לא רק שזה נכון, זה גם בריא לחשוב ככה
אם בא לך על מישהי, אתה לא אמור לחפש את
המבטים שלה
נו זה ברור,כשמישהי נותנת לך איזה מבט ואז כשהיא מסיטה אותו ממך היא מתחילה לגעת בשיער והכול זה נקרא אצל בחורות "לעשות עיניים"
אל תסתמך על זה יותר מידי,אם אתה רוצה מישהי פשוט תיגש אליה ותעשה את העבודה,אם מישהי שולחת לך מבט כזה ואתה חושב שהיא עושה לך עיניים,גם תיגש אליה,להפסיד אתה לא יכול.