קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [בדיחות] מלא בדיחות!
    על ידי שאול בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 28-10-2007, 21:55
  2. [בדיחות]-מלא בדיחות מכל הסוגים
    על ידי Mr.Black בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 11-12-2006, 18:20
  3. [בדיחות]-מלא בדיחות...
    על ידי Mr.Black בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 31-10-2006, 21:36
  4. מלא בדיחות - כנסו ותגיבו!!!
    על ידי +Or_Agur+ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 08-04-2006, 16:02
  5. [בדיחות]מלא מלא בדיחות
    על ידי JahNuN בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-04-2006, 00:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[פרסום]מלא בדיחות

  1. #1
    מורחקים
    שם פרטי
    שחר
    תאריך הצטרפות
    08/2010
    הודעות
    1,364
    לייקים
    4
    נקודות
    -1
    משפט מחץ
    רק מי שנשם אבק דרכים יזכה לשאוף אוויר פסגות
    מין: זכר

    ברירת מחדל [פרסום]מלא בדיחות

    1.בוחן בבחינה פסיכומטרית רואה שהבלונדינית שיושבת בשורה ראשונה זורקת מטבע כדי להחליט איזה תשובה לסמן. אחרי חצי שעה שהיא כבר סימנה את כל התשובות היא ממשיכה להפתעתו לזרוק את המטבע. הוא ניגש אליה ושואל: "עד עכשיו הבנתי, בחרת את התשובה שתסמני לפי המטבע , אבל מה את עושה עכשיו?" עונה הבלונדינית: "יטמבל, אני בודקת את התשובות"

    2.שתי בלונדיניות עומדות על עזריאלי אחת אומרת לשנייה "תגידי אם אני אקפוץ מפה למטה תוך כמה זמן אני אגיע למטה?" אז השנייה אומרת "לא יודעת אולי שבוע שבועיים" אז הראשונה שואלת: "ואני אמות בסוף?" אז השנייה עונה: "בטח.. מפגרת ... שבועיים בלי אוכל!!!"

    3.שתי בלונדיניות עומדות משני הצדדים של נהר. אחת שואלת את השניה: איך מגיעים לצד השני? השניה עונה: את כבר בצד השני

    4.ארבע בנות שוחות שחיית חזה, הראשונה: פולניה השניה: פרסית השלישית: כרדית והרביעית: בלונדינית, הכורדית הגיעה ראשונה תוך 5 שניות. הפולניה הגיעה שניה תוך 10 שניות, הפרסית תוך 15 שניות. כעבור שעתיים הבלונדינית מגיעה כולם שואלים "מה קרה?" הבלונדינית ענתה: "לא פייר, השתמשתן בידיים"

    5.למה בלונדיניות מחמצנות? כי היה להם עבר שחור

    6.הייתה פעם מראה שאם מישהי הייתה אומרת שקר המראה הייתה בולעת אותה באה רזה ואומרת "אני חושבת שאני שמנה...." פוף המראה בלעה אותה באה יפה אומרת "אני חושבת שאני מכוערת" פוף המראה בלעה אותה באה בלונדינית אמרה "אני חושבת....." פוף המראה בלעה אותה....

    7.בלונדינית אחת הולכת לחנות למוצרי חשמל ואומרת למוכר: "אני רוצה לקנות את הטלויזיה הזאת" והמוכר עונה לה: "אני לא מוכר לבלונדיניות" למחרת הבלונדינית שמה פאה שחורה ובאה לחנות ואומרת למוכר: "אני רוצה לקנות את הטלויזיה הזאת והמוכר עונה לה: "אני לא מוכר לבלונדיניות" למחרת היא באה מחופשת לבן ואומרת למוכר: "אני רוצה לקנות את הטלויזיה הזאת" והמוכר עונה: "אמרתי לך כבר שאני לא מוכר לבלונדיניות" הבלונדינית: "אבל איך ידעת שאני בלונדינית, התחפשתי לבן, שמתי פאה שחורה איך ידעת?" המוכר: "רק בלונדינית רוצה לקנות טלויזיה שהיא בעצם מיקרוגל"

    8.שני בלונדיניות עולות במעלית פתאום המעלית נתקעת בלונדינית ראשונה צועקת: "הצילו", "הצילו" השניה אומרת לה: "בואי נצעק ביחד" אז הם צועקות: "ביחד, ביחד"

    9.איזה מלך אמר אם אני אדפוק למישהו פטיש 5 קילו עד 10 קילו על הזין והוא לא יצעק הוא יקבל חצי מהמלכות. טוב באו 3 אנשים למלך. המלך דפק לראשון פטיש 5 קילו, אז הוא ישר צעק. השני בא הוא דפק לו פטיש 5 קילו לא צעק, דפק לו פטיש 7 קילו לא צעק, דפק לו פטיש 9 קילו צעק. בא השלישי הוא דפק לו פטיש 5 קילו לא צעק, 7 קילו לא צעק, 10 קילו ולא צעק. טוב הוא קיבל חצי מהמלכות וכשהוא יצא מההרמון כולם צעקו לו "יעקב האילם יעקב האילם"

    3.10 צפרדעים עומדים על שפת הביצה הראשונה עושה קוואק השניה עושה קוואק השלישית עושה קוואק קוואק הראשונה מוציאה אקדח ויורה בשלישית עושה לה השניה: למה ירית בה?! עושה לה הראשונה- היא ידעה יותר מידי

    11.מהו המספר הכי גדול, שיש בו 120 אפסים? הכנסת מהו המקום הכי קר בעולם? הכנסת, 120 מתחת לאפס

    12.יהודי תועה בדרך ביערות אמריקה כשלפתע מתקרב לעברו דוב גדול. כולו מבועת הוא נס על נפשו ומסתתר במערה. הדוב הרודף משיג אותו ונכנס גם כן למערה. האיש לכוד. הוא עוצם עיניים ומתחיל למלמל "שמע ישראל.." כשהוא פוקח את עיניו, הוא נדהם לראות את הדוב מולו עוצם עיניו ומתפלל אף הוא. ""איזה נס זה", צוהל האיש בהקלה, "להיות לכוד על ידי דוב יהודי יחידי בעולם... ניצלתי!!!!!!!! אנחנו משפחה!" הוא נרגע מעט, ואז שומע את הדוב מסיים את תפילתו "...בורא מיני מזונות".

    13.מחבל ערבי הולך להתאבד. הוא מגיע לתחנה מרכזית שבת"א, מתקשר למפקד שלו ושואל "יש כאן 100 אנשים, להתאבד?" המפקד עונה "לא". המחבל הולך למגדלי עזריאלי, מתקשר למפקד ושואל "יש כאן 1000 איש, להתאבד?" המפקד עונה "כן", מיד הוציא המחבל אקדח וירה בעצמו.

    14.שאלה: איך גרוזיני מנצח כנגד כל הסיכויים? תשובה: הוא מרים ידיים.

    15.ערבי ישראלי ואנגלי התערבו מי יכול להשאר בחדר סגור עם חזיר הרבה זמן.... הישראלי נכנס אחרי 5 דקות יוצא ואומר "אני לא יכול יותר" האנגלי נכנס אחרי 10 דקות יוצא ואומר "אני לא יכול יותר" הערבי נכנס אחרי שעתיים החזיר יוצא ואומר "אני לא יכול יותר"

    16.אלוהים יורד מהשמיים, הוא רואה פיל בוכה. אלוהים שואל אותו: למה אתה בוכה? הפיל אומר לו: כי אני לא יודע מי אני. יש לך אוזניים גדולות? כן. אתה אפור? כן. אז אתה פיל. אלוהים מתחיל ללכת, הוא ראה כלב בוכה. אלוהים שואל אותו: למה אתה בוכה? הכלב אומר לו: כי אני לא יודע מי אני. אתה נובח? כן. יש לך 4 רגליים? כן. אז אתה כלב. אלוהים המשיך ללכת, הוא ראה בת יענה בוכה. אלוהים שואל אותה: למה את בוכה? הבת יענה אומרת לו: כי אני לא יודעת מי אני. יש לך תחת גדול? כן. יש לך ראש קטן? כן. אז את תימניה.

    17.למה כורדי הולך עם חצי מיטריה ? כי הוא שמע בתחזית שיהיה מעונן חלקית!

    18.למה אין צנחן ערבי ? כי לא זורקים חרא מהאויר.

    19.אך מלמדים תינוק פרסי ללכת ? שמים לו שקל על הקיר

    20.איש אחד הולך והולך הולך הולך הולך הולך הולך הולך הולך והולך...פתאום נזכר שהוא נכה.

    21.מזה זברה בלי פסים ? סוס

    22.למה הפיל לבש מכנסי ספורט ירוקים ? כי המכנסיים הצהובים היו בכביסה

    23.שאלה: בובה בת חמש, עוד שלוש שנים בת כמה היא תהיה? תשובה:בובה לא גדלה

    24.שאלה: כיצד שוטר פותח קופסת שימורים? תשובה: הוא צועק: "תפתחו, אתם מוקפים..."

    25.מה זה ארוך ובסוף יש 2 ביצים? התור לארוחת בוקר בקיבוץ...!!!

    26.שתי נמלים מטיילות על האסלה. האחת אומרת לשניה: "תזהרי לא ליפ..." בלופ...

    27.מרוב שאמא שלך דפוקה היא גולשת באינטרנט עם גלשן

    28.פעם היום שני סינים היום יש המון

    29.גזר ומלפפון רוצים לנטוע עצים. אז הם הלכו לקרוא לעוד פירות וירקות הם הלכו לתאנה, שאלו אותה אם היא באה, היא לא רצתה. הלכו לשקד, גם הוא לא רצה. הלכו למשמש גם הוא לא רצה. אז הגזר והמלפפון אמרו להם איזה פירות יבשים אתם!

    30.שני שודדים פורצים לבנק, פותחים את הכספת ומוצאים בפנים רק צלחת מרק. אומרים: טוב, הגענו עד לפה לפחות נאכל את המרק. למחרת מופיעה מודעה בעיתון: שני שודדים פרצו לבנק הזרע...

    31.יוסי: אמא לתותים יש רגליים? האם: לא... יוסי: שיט שוב אכלתי חיפושית

    32.יוסי ואבא שלו הולכים לבית כנסת. יוסי אומר לאבא שלו שהוא צריך קקי. האבא אומר: לך תעשה על הגג!!" יוסי עושה על הגג, בחור בדיוק מתחת לרבי. אחרי שהקקי נופל על ראש הרבי, הרבי צועק "אלוהים, אלוהים, מה אתה רוצה?" תשובה: "נייר טואלט!"

    33.איך יודעים שלא היה דיאודרנט בתקופת התנ"ך? כי כתוב: "וירם משה את ידיו וימותו העמלקים"...


    קרדיט לאתר אחר

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    תאריך הצטרפות
    05/2010
    הודעות
    11,972
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    אהבתי.
    אבל יש יותר מידי בדיחות קרש..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.



    pippo inzaghi segna per noi



  4. #3
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    04/2011
    גיל
    28
    הודעות
    21
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    נחמד תודה על הפרסום

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,014 | הודעות: 8,201,607 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect