קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון] מרק עגבניות ובזיליקום טוסקני | מתכונים | מתכוני מרקים
    על ידי Gal Gadot בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-10-2011, 23:05
  2. מתכון|| מרק עגבניות ופלפלים
    על ידי יקיריקיר בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 28-05-2011, 02:01
  3. [מתכון] מרק עגבניות עם שעועית
    על ידי -Dima - בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-01-2011, 21:32
  4. [מתכון] מרק עגבניות בנוסח הודי
    על ידי -Dima - בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-01-2011, 19:34
  5. [מתכון] מרק עגבניות וקרם חצילים
    על ידי -Dima - בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-05-2010, 21:47
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

מרק עגבניות

  1. #1
    מורחקים
    שם פרטי
    אורן
    תאריך הצטרפות
    05/2010
    הודעות
    3,693
    לייקים
    133
    נקודות
    -10
    משפט מחץ
    שניצל ונקניקיה רבים מי יותר עשיר, פתאום בא הבשר הטחון
    מין: זכר

    ברירת מחדל מרק עגבניות

    מרק עגבניות :


    קרדיט למתכונים מאסטר שף

    מרכיבים 4 מנות)


    1 ‬בצל*, ‬קלוף וקצוץ דק

    1 ‬שן שום*, ‬קלופה וקצוצה דק
    1 ‬גזר*, ‬קלוף ומגורר גס
    חופן גבעולי בזיליקום טריים* ‬(‬ללא עלים*), ‬קצוצים דק* ‬
    שמן זית*, ‬לטיגון
    6 ‬כפות שמנת מתוקה
    1 ‬כפית חומץ בן יין אדום
    2 ‬חלמונים
    1 ‬ק"ג עגבניות ממש בשלות
    5 ‬כוסות ציר ירקות*, ‬או מרק בטעם עוף
    מלח ים
    פלפל שחור*, ‬טחון טרי


    אופן ההכנה

    1. בסיר גדול שמים את הבצל*, ‬השום*, ‬הגזר וגבעולי הבזיליקום יחד עם כמה שלוקים של שמן זית*. ‬מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות, תוך בחישה מדי פעם, עד שהכל משחים מעט.
    2. בקערה קטנה טורפים יחד את השמנת המתוקה*, ‬החומץ והחלמונים*.‬
    3. בזמן שהירקות מיטגנים*, ‬מכניסים את העגבניות למים רותחים למשך* ‬30* ‬שניות*, ‬מוציאים*, ‬מסירים מהן את הקליפה וחותכים לקוביות גסות*. ‬
    4. מוסיפים* ‬את העגבניות לירקות המיטגנים*, ‬מוסיפים את הציר או המרק*, ‬מכסים וממשיכים לבשל על אש קטנה* ‬20* ‬דקות*. ‬בשלב הזה נחמד לרסק את המרק במעבד* מזון או בבלנדר ידני*, ‬אבל בזהירות כי המרק חם*. ‬
    5. את המרק* המרוסק ‬מחזירים בזהירות לסיר*, ‬מביאים שוב לרתיחה עדינה ומתבלים במלח ובפלפל שחור טחון טרי*.‬
    6. כדי להעשיר את המרק ולתוספת מרקם*, ‬טורפים לתוך המרק ממש לפני ההגשה את תערובת השמנת ומכבים מיד* (לא מביאים שוב לרתיחה*, ‬כי אז החלמונים ייקרשו*). ‬מגישים מיד*. ‬מקשטים בכמה עלי בזיליקום*, ‬אם רוצים*.
    תגיות: ג'יימי אוליבר השף העירום מרק עגבניות מרק
    מונחים קשורים

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש משקיע האוואטר של -LioR-
    שם פרטי
    ליאור
    תאריך הצטרפות
    08/2011
    הודעות
    2,605
    לייקים
    154
    נקודות
    94
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    3> Barcelona For Ever
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    ניראה טוב


    פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.
    ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.il
    עקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,136 | הודעות: 8,150,718 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect