שלום, לפני חודש הפסקתי להתאמן אחרי חודשיים של אימונים(כן, לא כל הזמן יוצא לי להתאמן) בגלל החופש הגדול שהרס לי את הכל בגלל טיולים ופשוט לא היה לי זמן כדי להשקיע באימונים, אז עכשיו אני רוצה לחזור להתאמן שוב, אבל הפעם אני רוצה להתחיל יותר רציני, לפני חודש הייתה לי תוכנית אימונים שאני חושב שהיא לא הייתה הכי טובה, אוליי בגלל שהיא לא מתאימה לי, לא ראיתי הרבה שינויים בתקופת האימונים גם מבחינת מסת גוף וגם לא ראיתי כל כך שרירים (אני מבין שבחודשיים לא יהיו שרירים אבל גם לא הייתה כל כך התקדמות) עוד חשוב לי לציין שלא כל כך ידעתי איך לאכול נכון אחרי אימונים וכמובן לפני אימונים שכנראה זאת גם הסיבה לאי התפתחות השריר.
פניתי לפה כדי שאוליי מישהו יוכל לעזור לי להכין תוכנית אימונים שמתאימה לי אישית וגם שיביא לי תפריט תזונה כדי שמסת השריר תגדל.
אוקיי אז הנה קצת פרטים עלי:
משקל: 57 (ניסיתי לעלות במשקל בעזרת אכילת מזון רב אך מתברר שזה משהו בגנים כי אבא שלי רזה אז אני לא יכול לעלות במשקל רק בעזרת אוכל)
גובה: 1.76
בתחילת החופש קניתי MASS GAINER אם מישהו מבין ויודע כמה פעמים ביום צריך לשתות את זה ומתי אז בבקשה שיאמר לי כי בחנות לא הסבירו לי כל כך ברור.
אם אתם צריכים עוד פרטים כלשהם תגידו, תודה רבה לעוזרים.

ציטוט ההודעה