קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון] מתכון לעוגת גבינה אפויה עם מניפת פירות
    על ידי Pumba בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-06-2012, 17:08
  2. [מתכון] מתכון לעוגת גבינה אפויה עם פירורים בצ'יק
    על ידי Pumba בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-01-2012, 19:07
  3. [מתכון] מתכון לעוגת גבינה אפויה
    על ידי Pumba בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-04-2011, 16:25
  4. [מתכונים] מתכון לעוגת גבינה
    על ידי דניאלוש כהן בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-09-2010, 00:14
  5. [מתכון] מתכון טארטלטים של מוס שוקולד לבן בציפוי קראנץ’
    על ידי סיגלת בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-08-2010, 14:20
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

מתכון לעוגת גבינה עם שוקולד לבן

  1. #1
    משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    תאריך הצטרפות
    10/2010
    הודעות
    12,208
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014
    מין: זכר

    ברירת מחדל מתכון לעוגת גבינה עם שוקולד לבן

    עוגת גבינה ושוקולד לבן
    תבנית קפיץ 24 מצרכים לבסיס:150 גרם ביסקוויטים פתי בר50 גרם חמאה בטמפרטורת החדר50 גרם שקדים טחונים3 טיפות תמצית שקדים25 גרם שוקולד מריר קצוץ מצרכים למילוי:350 גרם שוקולד לבן125 גרם שמנת מתוקה
    500 גרם גבינת שמנת250 גרם גבינה לבנה 5% מנוקזת מנוזלים2 כפות קורנפלור4 ביצים1/2 כוס סוכר (50 גר')כף גרד לימון2 כפות אמרטו (לא חובה)4 טיפות תמצית וניל משובחת מצרכים לציפוי:400 גרם שמנת חמוצה (2 גביעים)50 גרם סוכר דק (4 ו-1/2 כפות) הכנת הבסיס:
    • מחממים את התנור ל-180 מעלות.
    • מרסקים את החומרים במעבד מזון, ריסוק גס.
    • משמנים את התבנית ומהדקים את הבסיס לתחתית כשמקפידים לעלות כ-ס"מ בשוליים.
    • אופים 5 דקות, מוציאים ומניחים על רשת צינון.
    הכנת המילוי:
    • מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-130 מעלות.
    • ממלאים מים בתבנית תנור (בהמשך מניחים במסילה מעל את התבנית שתאפה).
    • בסיר קטן ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה ומצננים.
    • מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר עד שהתערובת תופחת.
    • בקערה מערבבים את הגבינות , גרד הלימון, האמרטו, תמצית הוניל והקורנפלור.
    • מכניסים פנימה את קרם השוקולד ומערבבים.
    • מקפלים בעדינות את הקצף לתערובת.
    • יוצקים על התחתית האפויה ואופים במשך 55 דקות.
    • מוציאים את העוגה.
    הכנת הציפוי:
    • מעלים את טמפרטורת התנור ל-190 מעלות.
    • טורפים את השמנת החמוצה עם הסוכר ויוצקים על העוגה.
    • מחזירים לתנור לאפייה של 5 דקות.
    • מכבים את התנור ופותחים מעט את הדלת. מותירים את העוגה לפחות שעה בתנור.



    ספוילר:


    לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה




  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אורי
    תאריך הצטרפות
    06/2012
    גיל
    34
    הודעות
    25
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה

  4. #3
    משתמש מתחיל
    שם פרטי
    rhnqriwl
    תאריך הצטרפות
    06/2012
    גיל
    34
    הודעות
    21
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה רבה

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,607 | הודעות: 8,151,189 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect