מי השורד שהפתיע את המושבעים לרעה ועל איזה מהלך במשחק אושרי כהן מצטער? אחרי לא מעט ימים של חשבון נפש, המושבעים פותחים את כל הקלפים ומתמודדים עם שאלות נוקבות על תלאות המשחק. צפו בפרק ה- 50 של סדרת "וילת הסלבס", כל יום פרק חדש בלעדי בנענע 10

אחרי שהתפנקו עם שלל מנות טעימות ומיוחדות במסעדה תאילנדית מקומית המושבעים מתפנים למשחק חברתי ששם את הקלפים על השולחן וחושף את רחשי ליבם של המושבעים."אחרי לא מעט ימים של חשבון נפש, הגיע הזמן לדבר גלויות. לפניכם כד מלא בשאלות על המשחק. בהצלחה" נכתב בפתק ההסבר שניתן למושבעים. נטלי שולפת שאלה מהכד: "מי המתמודד שאין שום סיכוי שתישארו איתו בקשר אחרי המשחק?" נטלי לא מתקשה לענות וממהרת להשיב: "ענת. כל האנשים שנמצאים בחיים שלי הם אנשים שאני מאוד סומכת עליהם. אין שום סיכוי שבעולם שאני אוכל לתקשר איתה ברמה האמינה". אושרי מודה כי לא ישמור אחרי המשחק על קשר עם בוקי: "הוא מאוד העליב אותי, נתתי לו המון כבוד והוא אכזב אותי ואני לא רואה את עצמי מתחבר אליו בשום צורה".פתק נוסף נשלף מהכד: "מי המתמודד שהפתיע אותך לרעה במשחק?" אושרי משיב ומודה שהתאכזב מאיתי שגב ומהקלות שבה הוא הרשה לעצמו ליפול לזרועות המשחק ושכח לחלוטין את כל הרגעים היפים שהיו ביניהם. המושבעים ממשיכים ומוציאים פתק אחר פתק, ושאלה רודפת שאלה. משה שולף שאלה: "מה הוא הרגע הקשה ביותר שעברת במהלך המשחק?" והוא בוחר לחזור שוב לרגע בו החליט לצאת נגד חברו איתי שגב במועצת השבט ולהביא להדחתו מהמשחק: "הרגשתי שאני אבוד לחלוטין" הוא מסביר במבוכה "אבוד ולבד, הרגשתי שאני לא יודע מה לעשות.".עוד נשאלים המושבעים "מה המהלך שעשיתם במשחק שאתם הכי מצטערים עליו?" אושרי שכבר התוודה לא פעם מאז הגיע לווילה כי נפל קורבן לברית של תורג'י חוזר ואומר: "אני מצטער על הקלות הבלתי נסבלת שנתתי את עצמי לברית של תורג'י במקום לפנות אולי לברית הקודמת שלי ולהגיד להם בואו נפתח דף חדש".
http://survivor.nana10.co.il/Article...=918418&pid=48
תהנו .