דוח שטח - סקר פאב
ביום חמישי בערב יצאנו לפאב כמה חבר׳ה, התיישבנו בקומה העליונה. כשעלינו ראיתי שולחן קטן שישבו בו שתי בנות, אחת ברונטית HB 7.5 השניה בלונדינית HB 9 איכותית, הן ישבו רק שתיהן עם המון אוכל השולחן, אחרי שהתיישבנו והזמנתי בירה לא ידעתי מה להגיד בהתחלה, מה אני אפריע להן באמצע האוכל..? בסוף עברו שלוש שניות מאז שהחלטתי שאני הולך, אז פשוט קמתי והתיישבתי לידן! פתאום משום מקום הגיע לי רעיון מטורף:
אני: ״מה קורה בנות? אני עושה סקר על הפאבים באיזור, ראיתי שהזמנתן המון אוכל והתאמתם בול לפרופיל שאני צריך. איך האוכל? טעים?״
7.5: ״מדהים, הסלט אחד הטובים״
10: ״כן, אני אהבתי את השניצלונים בבירה״
אני: פונה ל 7.5 ״מה את אומרת על הפאב x, יצא לך להיות שם?״ פאב x זה הפאב ממול
7.5: ״לא יצא לי להיות בו אבל שמעתי שהוא ממש טוב!״
אני: ״מאיפה אתן?״
10: ״אני מ*** והיא (7.5) מ***״
אני: ״וואלה חבר שלי פה למד ב**(איפה שה 10 למדה)״ קראתי לו לבוא - יקיר
יקיר: ״אה אחי?״
אני: ״אחי אתה מכיר את זאת שלא מפסיקה לאכול(מצביע על ה10)״ היא נהייתה ממש נבוכה...
יקיר:״אה, איך קוראים לך? למדנו ביחד!!״
10: ״ כן, עדי, בלה בלה בלה בלה...(דיברו בניהם)״
בנתיים פיתחתי בסיס טוב עם ה 7.5 כדי ש״תיתן״ לי את האפשרות לבודד את החברה שלה אישור חברתי...
אחרי זה ביצעתי עליהן את תרגיל החברות הטובות והשללתי קצת את עדי... 10 דק׳ אחרי שאנחנו מדברים אמרתי לעדי שתבוא איתי לבדוק את הספות, כי אם הם נוחות אולי כדאי לעבור לשם! היא הסכימה, ראיתי את האישור שה 7.5 נתנה לה עם הראש, היא קמה וניגשנו לבדוק את הספות אני ישר קפצתי עליהם והיא צחקה, הספות היו ממש קשות, אבל בכל זאת היא התיישבה לידי, השללתי אותה קצת שאמרתי לה שהיא כמעט שברה את הספה אחרי כל האוכל שהיא אכלה!! היא הסתכלה עליי ושאלה:
עדי: ״אתה לא באמת עושה סקרים נכון...?״
אני: ״לא חחח, אני לא עושה סקרים, סתם שעמם לי החלטתי לבדר את עצמי!, אבל תודי שהיה אמין!״
עדי: ״וואו מאוד, אתה צריך ללכת ללמוד משחק!״
אני: ״האמת שאני יודע עוד כמה דברים חוץ ממשחק״
עדי: ״כמו מה??״
אני: ״אני קוסם! (לקחתי את השורה של סטייל עם המספר הטיפולוגי) תבחרי מספר מאחד עד עשר״
עדי: משועשעת ״בחרתי״
אני: ״בחרת בשבע״
עדי: ״לא בחרתי ב 9״
אני: שיט אצל סטייל זה עבד! ;-) ״חחח טוב בואי ננסה עוד פעם, רק הפעם אני צריך שתסתכלי לי בעניים!״
עדי: ״בסדר, בחרתי!״
היא רכנה לעברי והסתכלה לי לתוך הלבן של העניים! העניים שלה היו בצבע כחול ירוק כזה, כמעט היפנטו אותי! זה היה ניראה כמו נצח, ראיתי שהיא מחייכת במבוכה והחלטתי שזה ס״ע מושלם לסגור נשיקה! הסתכלתי עליה במבט משולש התקרבתי עוד קצת והתמקדתי בשפתיים שלה טיפה יותר מהרגיל, הרגשתי את המתח שהיה בנינו, היא התקרבה גם ואז ידעתי שזה הרגע! נישקתי אותה בטירוף חושים מוחלט! היא הייתה מדהימה, אחרי הנשיקה אמרתי לה שאני חייב לחזור לחברים שלי כי עזבתי אותם ליותר מידי זמן, היא אמרה שגם היא לחברה שלה, אמרתי לה את מה שאני כמעט תמיד אומר בשביל לסגור טלפון, ״אנחנו צריכים להמשיך את זה״ היא אמרה שאני צודק אז נתתי לה את הטלפון שלי והיא רשמה את המספר, היא אפילו התקשרה אל עצמה כדי לוודא שיהיה לה את שלי.
חזרתי ליקיר אמרתי לו תודה על ווינג מושלם (לא היה לו שמץ למה אני מתכוון) אמרתי לו שאני הולך לשירותים ושיגיד לחבר׳ה כשאני חוזר שלא ידברו איתי על הקטע הזה עד שהבנות ילכו! כך הם עשו, כשהבנות קמו, עדי שלחה לי נשיקה באוויר ועשתה צורה של טלפון עם היד (תתקשר אליי)! חייכתי לה.
כשהיא יצאה חברים שלי התחרפנו!! והתחילו שוב עם השאלות.
עדיין לא דיברתי איתה, אבל זה היה ערב חמישי מעניין במיוחד...
תומס

ציטוט ההודעה