קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך להתחיל עם בחורות
    על ידי sneori2 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 01-04-2010, 22:30
  2. [פרסום] איך להתחיל עם בחורות באינטרנט! תהנו.
    על ידי Puma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 04-11-2008, 19:20
  3. [פרסום] איך להתחיל אם בחורות? תקראו ובהצלחה!
    על ידי Puma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 03-11-2008, 21:10
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-11-2007, 18:42
  5. [מאמר] מצויין על איך להצליח עם נשים
    על ידי Beauty_Angel בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 31-05-2007, 14:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

איך להצליח עם בחורות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל איך להצליח עם בחורות?

היי אנשים.
    אני צריך קצת עזרה בכל הנושא הזה שנקרא:"להתחיל עם בחרות".
    אני לומד בבית ספר כיתה י"א וואלה מה אני יגיד לכם חוץ מבחורות הכל נראה סבבה.
    יש לי חברים בבית הספר והם צוחקים המון מבדיחות שלי וזה,החברים שלי לא יוצאים לבלות ואין להם ידידות ולי קשה נורא ככה להתחיל עם בחרות.
    היו לי כמה חברים שהיו להם ידידות ודרכם הכרתי כמה בחורות..אבל עברתי בית ספר ואלו החברים שלי היום(ניתקתי קשר עם אותן ידידות וחברים כשעזבתי-זה היה לפני שנתיים).
    זה לא פורום מתבגרים אז אני יגיע לעיניין חחחח.
    יש לי בבית הספר כמה בנות שאני מת להתחיל איתן מבחינת מראה חיצוני שלהן,אני לא אשקר ,ואין לי מושג איך עושים את זה.
    אין לי ניסיון גדול עם בחורות וכשאני מצליח טיפה להתקדם אני נכשל.
    אני לא יודע לגשת לבחורה ומה להגיד לה וכל זה...ראיתי כמה מדריכים בלינקייה לפני איזה חודש אבל משום מה ,משהו עוצר אותי מלגשת וליישם את מה שקראתי..יש לי מן פחד כזה...פאדיחות מחברים שלי ובכללי פאדיחות אם בחורה תדחה אותי.
    אני יודע שהפתרון זה לגשת בסופו של דבר לאותה בחורה אבל משום מה זה מלחיץ אותי לעשות את זה.
    זה רק אני או שגם אתם הייתם ככה בהתחלה?ואשמח עם תגידו לי איך אפשר להתמודד עם המצב.
    תודה מראש!

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

איך אתה נראה, טוב? יחסית לבנות
    מה המעמד החברתי שלך? יחסית לבנות

אם 2 התשובות לשאלות האלה זה "גבוה אולי אפילו יותר מהן" אין לך מה לפחד מפאדיחות, אתה פה מה שהן רוצות ולא ההפך.
    אם זה ההפך, והתשובה לשתי השאלות היא "לא", אז פה אתה לוקח סיכון ומנסיון הסיכויים באפשרות הזאת ממש לא לצד שלך..

שמע בצפר זאת לא דרך לעשות קונצים, אני בתיכון בהתחלה הכרתי והכרתי והכרתי ובסוף היה לי קטע עם מישהי קטע אמיתי כן? ואז דפקתי את זה ואני לא אגיד כל הסביבה שלה, אבל בוא נגיד כמה חברות שלה שלא הייתי מתנגד לצאת איתן לאנשהו, זה כבר לא היה אותו דבר.

נסה להתנתק מהמסגרת של הבצפר ולהביא בחורות ממקומות אחרים, ידידות מהבצפר זה תמיד טוב, ידידות פלוס זה אפילו עוד יותר טוב, מה שאני מנסה להגיד שלפעמים אם משהו חרא קורה בינך לבין מישהי כל הבצפר כבר יודע על זה ויתפסו ממך מניאק לא אמין עד שתשנה תתדמית הזאת וזה קשה...
    בגלל זה עדיף מישהי מבחוץ - לא הלך? אף אחד לא יודע ולא אכפת לו מזה. עובר הלאה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    איך אתה נראה, טוב? יחסית לבנות
    מה המעמד החברתי שלך? יחסית לבנות

אם 2 התשובות לשאלות האלה זה "גבוה אולי אפילו יותר מהן" אין לך מה לפחד מפאדיחות, אתה פה מה שהן רוצות ולא ההפך.
    אם זה ההפך, והתשובה לשתי השאלות היא "לא", אז פה אתה לוקח סיכון ומנסיון הסיכויים באפשרות הזאת ממש לא לצד שלך..

שמע בצפר זאת לא דרך לעשות קונצים, אני בתיכון בהתחלה הכרתי והכרתי והכרתי ובסוף היה לי קטע עם מישהי קטע אמיתי כן? ואז דפקתי את זה ואני לא אגיד כל הסביבה שלה, אבל בוא נגיד כמה חברות שלה שלא הייתי מתנגד לצאת איתן לאנשהו, זה כבר לא היה אותו דבר.

נסה להתנתק מהמסגרת של הבצפר ולהביא בחורות ממקומות אחרים, ידידות מהבצפר זה תמיד טוב, ידידות פלוס זה אפילו עוד יותר טוב, מה שאני מנסה להגיד שלפעמים אם משהו חרא קורה בינך לבין מישהי כל הבצפר כבר יודע על זה ויתפסו ממך מניאק לא אמין עד שתשנה תתדמית הזאת וזה קשה...
    בגלל זה עדיף מישהי מבחוץ - לא הלך? אף אחד לא יודע ולא אכפת לו מזה. עובר הלאה.
    אני לא יודע כל כך איך להסביר לך את זה.
    המראה שלי די טוב בכללי,אני פוחד מלגשת אבל להסתכל על בחורות חופשי חחח.
    יש מצבים(שאני לא בבית הספר)שבחורות מסתכלות עליי ומנסות להתחיל איתי ולדוגמה בבית ספר לפעמים שאני רואה מישהי יפה אני מסתכל עלייה,היא קולטת אותי ומחייכת ואז אני מחזיר לה חיוך,אז במקרה הזה אני בסדר.
    המעמד חברתי שלי לא משהו כי לחברים שלי אין ידידות והם די "חנונים" אז זאת די בעיה,אבל מבחינת מראה אני בסדר
    הבעיה היא שמשהו עוצר אותי מלגשת...לא יודע למה ,להריץ "פתיח" זאת לא בעיה כי הכל זה סיטואציה אבל אין לי מושג מה לעשות עם זה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לשאלתך- כן, לכולם זה היה ככה. גם לי.
    מה אפשר לעשות עם זה? מה שאתה חושב, להתמודד עם זה.
    בנות אוהבות שמתחילים איתן, עכשיו תשאל את השאלה הבאה: "אם ככה, אז למה הן דוחות כל כך הרבה בנים?" בגלל שהם עושים את זה בצורה לא נכונה, ואז תשאל את השאלה הבאה: "מה הצורה הנכונה?" . אין. פשוט מנסים. אתה יכול לגשת לבחורה שמחייכת אלייך ותגיד "את יודעת שחיוכים עולים כסף? חחח" אתה יכול להגיד "היי, מה קורהה...?" אתה יכול גם להגיד אם יש לך אומץ "שמעי יש לך חיוך מדהים..באלך להכיר?" בקיצר יש מלא אופציות ומלא דרכים..אין דרך אחת שהיא טובה אז פשוט מנסים ומנסים ומנסים.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

אתה אומר שסבבה לך עם החברים שלך? איך סבבה לך שכולכם בתולים בלי חברות? תמצא חברים אחרים הבנות יגיעו.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    אתה אומר שסבבה לך עם החברים שלך? איך סבבה לך שכולכם בתולים בלי חברות? תמצא חברים אחרים הבנות יגיעו.
    הכי מצחיק שזה באמת נשמע לך כל כך פשוט..שים את עצמך בסיטואציה כזאת- זה באמת נראלך הגיוני? נו בחייאת

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

^ כן, זה הגיוני.

ברגע שאתה מתחיל להתעניין בדברים אחרים שהמעגל החברתי הנוכחי שלך לא מתעניין בהם, אתה תתרחק מהם ובו זמנית תתקרב למקומות אחרים.

מכאן נובע, שהוא צריך לשנות את התחומי עניין שלו ואת מי שהוא, ואז הוא ימצא ככה חברים אחרים וככה עם הזמן בנות יגיעו. לא קשה מדי.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    ^ כן, זה הגיוני.

ברגע שאתה מתחיל להתעניין בדברים אחרים שהמעגל החברתי הנוכחי שלך לא מתעניין בהם, אתה תתרחק מהם ובו זמנית תתקרב למקומות אחרים.

מכאן נובע, שהוא צריך לשנות את התחומי עניין שלו ואת מי שהוא, ואז הוא ימצא ככה חברים אחרים וככה עם הזמן בנות יגיעו. לא קשה מדי.
    נכון. אבל בצורה שהוא כתב את זה, זה בכלל לא נשמע הגיוני. בצורה שהוא כתב את זה, זה היה נשמע כאילו הוא אומר לו "שמע גבר, תנתק כל קשר עם כל החברים שלך עד היום..ופשוט תתחיל להטריד אנשים אחרים שעוד לא הכרת עד היום ותתחבר אלייהם. אהה ו..אלוהים יודע אם זה באמת יעזור, זה פשוט נשמע טוב"

אם הוא באמת יתחיל להשקיע בתחומים אחרים, כמו למשל להרשם למכון של MMA ויתחיל להתאמן ולקחת את זה בצורה רצינית, לאט לאט הוא יתחבר לחבר'ה שמתאמנים שם גם כמוהו, יתחיל למצוא נושאים משותפים איתם, יתחיל לצאת למקומות שגם הם יוצאים ויגדיל את המעגל החברתי שלו, או לחילופין הוא ינתק את המעגל החברתי הקודם שלו (שאולי היה פחות טוב, או יותר טוב, לא משנה..) ויעבור למעגל החברתי החדש (מתוך הMMA). זה אפשרי מאד, ולא רק שזה אפשרי מאד..זה באמת קורה. ברוב הפעמים.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

הבחור שכתב את זה שונא סארג'ים בדם, זה לא הגיוני שהוא חושב ככה. הוא פשוט לא הסביר את עצמו.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,024 | הודעות: 8,205,617 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect