קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך להתחיל תוכנית אימונים?
    על ידי Frisky בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-12-2005, 00:07
  2. צריך תוכנית אימונים
    על ידי dj adir בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-11-2005, 18:26
  3. [שאלה] תוכנית אימונים שנתנו לי בחדר כושר
    על ידי benp בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 20:33
  4. צריך תוכנית אימונים
    על ידי Program בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 17-11-2005, 13:37
  5. צריך תוכנית אימונים בייתית :) יאללה מממ תעזרו לי
    על ידי Metalist בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 20:28
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

תוכנית אימונים

ברירת מחדל תוכנית אימונים

אז ככה
    הייתי פעם בחדר כושר והפסקתי בגלל ניתוח שעברתי (הייתי לתקופה ממש קצרה של 52 קילו)
    אחרי חצי שנה של מנוחה מהניתוח אני רוצה לחזור להתאמן
    חידשתי מנוי בחדר כושר, קניתי נעלי ריצה - בתוספים אני מעדיף שלא להשתמש
    הכל מוכן .. אני רק צריך את העזרה של התותחים פה לתוכנית אימונים שתעלה אותי במשקל !
    אני מטר 69 שוקל 54 (אני נמצא בשיא המשקל שלי בחיים לא הצלחתי לשקול מעל 54) ובגלל זה זה זמן טוב לחזור לכושר ולעלות במשקל
    מה אתם ממליצים על איזה תוכנית אימונים טובה שתעלה אותי במשקל ? אחרי כל אימון קופסת טובה + חביתה מ2 ביצים זה מספיק ?

2. קישורים ממומנים

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

אם אתה רשום בחדר כושר המאמן שם צריך לעזור לך
    בלי לראות אי אפשר לתת לך סתם תוכנית.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

יש לך מלא תוכניות למתחילים מתקדמים באינטרנט תריץ חיפוש בגוגל

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יאיר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יש לך תוכניות אימון לעלייה במסה מעולות מלוות בסרטונים שמסבירים איך לעשות כל תרגיל ותרגיל באתר בודי בילדרס , תריץ חיפוש בגוגל.
    בהצלחה!
    אורח חיים ספורטיבי - משמעותו איזון !

אגב נשקלתי אתמול שוב אחרי שבועיים בערך שאני עושה את התוכנית שדומה לזו שפירסמתי למעלה, היום אני שוקל 56 !!!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

אני יכול לתת לך כמה טיפים

1. תאכל הרבה, ובעיקר חלבונים ולא הרבה פחמימות ותנסה להגיע ל80 גרם חלבון בכל יום בלי קשר לאימונים.
    2. ביצים אל תאכל יותר מ2 ביום זה לא בריא, וטונה תאכל 2-3 פעמים בשבוע לא יותר לא בריא, תנסה לאכול גם סלמון אולי במקום, ועוד דברים.
    3. אחרי כל אימון חשוב מאוד שתאכל סוכר פרי זה עוזר לבניית השריר ולשיקום השריר אחרי האימון, זה חשוב כמו לאכול חלבון אחרי האימון!!!!
    4. אל תפסיק להתאמן, תתאמן עד שאתה כמעט מגיע לכישלון ( בהמשך כשתדע לעשות את התרגיל כמו שצריך והשרירים שלך יהיו מספיק חזקים תעשה עד כישלון - בערך חודשיים )
    5. אל תצפה לתוצאות כל כך מהירות לפעמים פיתוח גוף זה דבר שלוקח זמן וזה די תלוי בגנים שלך, אני 171 ס"מ ותמיד שקלתי מעל 60 קילו גם כשלא התאמנתי במכון ואפילו שיחקתי כדורגל בליגה, טניס תחרותי ובצבא גם כן..
    6. תאכל ירקות ופירות במקום חטיפים, זה לא בריא ולא טוב לעיכול שלך, זה יגרום להאטת הגדילה של השריר ובעיות לרקמות הגידים והשריר- אם העיכול לא טוב המפרקים נחלשים.. זה חוק ברופאה סינית ואם כמה שהכל שם יכול להשמע כמו בולשיט אני ניסיתי את זה וזה באמת עוזר - תאכל ירקות זה ממש טוב.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

דבר ראשון- בן כמה אתה?
    דבר שני- אם יש לך את האפשרות להרשם לחדר כושר ולהתחיל תוכנית אימונים סדירה וקבועה, לך על זה!
    אם אין לך את האפשרות, אל תוותר בכזאת קלות, ותתחיל לעבוד על הגוף שלך באימונים ביתיים \ Street workout, גם אפשר לראות תוצאות אחרי תקופה קצרה של אימונים...

דבר שלישי - אם יש דבר שלמדתי בתחום הכושר, בקשר לשחיפים כמונו, אם אנחנו רוצים לגדול, אנחנו חייבים לאכול הרבה יותר ממה שאנחנו אוכלים. בלי כל קשר לאימונים בחדר כושר.
    למזלנו, אחרי אימון אנחנו מאד מאד מאד רעבים וזה מצויין, אבל בלי כל קשר לזה, אם אתה רוצה להשמין הדבר הכי הגיוני בעולם. זה פשוט לאכול יותר ממה שאתה רגיל עד היום לאכול.
    לאכול הרבה,כל היום, כל הזמן, בלי לוותר לעצמך.

טיפ אישי שלי בקשר לתזונה, אני לפני כל אימון, בערך שעה וחצי-שעתיים שותה שייק שאני מכין (בלי אבקות חלבון וזין למיניהם), שייק עם מלא חלבונים, מלא קלוריות ומאד בריא, והקטע המגניב שזה שייק..זה כאילו מים ככה שאתה דופק את זה בכמה דקות ואחרי חצי שעה- שעה אתה שוב רעב ואפשר לאכול עוד...(זה מצויין.)
    השייק- 250-300 מ"ל חלב, חצי כוס-כוס יוגורוט, כוס גרנורלה..יש לך פה אחלה של ערכים תזונתיים וזה מפוצץ בקלוריות..זה מתכון מפחיד להעלאה במשקל.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

תעשה SS ותאכל הרבה
    ותקנה אבקת חלבון (לא גיינר)

אל תקשיב לליצנים ולילדי קוביות

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

הש
    ייק- 250-300 מ"ל חלב, חצי כוס-כוס יוגורוט, כוס גרנורלה..יש לך פה אחלה של ערכים תזונתיים וזה מפוצץ בקלוריות..זה מתכון מפחיד להעלאה במשקל.
    אחי לא הייתי ממליץ את זה לכל אחד, חלב ומוצרי חלב בכמות גדולה כזאת יכולה להיות ממש לא בריאה, ואם אולי לך אין בכלל רגישות ליותר מ80% מהאוכלוסיה יש רגישות לפירוק לקטוז זה גם רע.. ובכל מקרה זה לא כל כך טוב.. עדיף לאכול רק יוגורט עם גרנולה ולשתות חלב בכלל ככה מומלץ לא לשתות..

מה הבעיה בלאכול טוסט ( מלחם מלא ) עם מלא חמאה או חמאת בוטנים? עם ריבה או עם חלווה ( יש בחלווה מלא שומן וחלבון בכמויות אדירות )? אבקת חלבון פשוטה? ככה שיש בה פחמימות ושומן ולא כמו היקרות שאין בהן? זה הרי חלבון חלב שנקרא whey ואין בו לקטוז וקאזאין וזה יותר יעיל.. מה רע בלאכול חביתה עם שמן זית?
    בחבילת טונה? השומן הזה שיש בחלב הוא שומן רע והוא נקרא שומן רווי, גם אם אתה הכי שחיף בארץ השומן הרווי הזה הוא דבר לא בריא והוא מסוכן לגוף והוא גורם לסרטן ומחלות לב.. אני אגיד לך משהו, אני מתאמן שנים ויש משהו שהרבה מתאמנים לא מבינים.
    כולם רוצים לעלות במסה וחושבים גם שומן וגם שריר אבל ראבק למה לעלות בשומן? אם אפשר רק שריר נטו וגדילה מהירה לא פחות? למה ליצור סימני מתיחה ולהיות שמנים? מה הבעיה פשוט לאכול בריא? לא ג'אנק?
    מה רע בחלווה? ביצה? טונה? אבקת חלבון זולה? יוגורט קטן? עוף? בשר? דג?!?
    אני עליתי תמיד במסה נקייה בלי שומן ותמיד עשיתי עלייה יפה מאוד, לנסות להשיג הכי מהר מסה זה לפעמים טעות והמסה שאתה רוצה בדר"כ היא מסת שריר נראה לי.. אלא אם כן אתה מתאמן להיות שמן והמכון כושר שלך צריך להיות מקדונלדס או בורגרקינג.
    תחשוב על זה לדעתי יש פה נקודה שלא חשבת עליה, חשבת רק לעלות במשקל הרי תאכל מה שחשוב זה כמות החלבון והאימון שלך לא כמה שומן תאכל - אם תאכל 1.5 גרם חלבון על כל קילו משקל שלך אתה תגדל, אם תתאמן טוב וחזק אתה תגדל, ואם תישן טוב תגדל. באמת שפשוט

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ססי יש הבדל בין שמנים של GOMAD שטוחנים גלון חלב ביום (מה שמאוד יקר אגב ולא אנושי הייתי אומר) לבין כאלה שפה ושם אוכלים איזה ג'אנק או שותים שוקו בבוקר.

יש איזון בין השניים ולדעתי זה אחלה לשחיפים, שחיף לא צריך תפריט מוקפד אחושרמוטה אבל גם לא לזלול המבורגרים ופיצות כמו חזיר...יש אמצע.

ועוף זה אחלה, זול, בלי הרבה שומן ועם הרבה חלבונים. מומלץ לכל שחיף ושחיף. אני עכשיו מבשל לעצמי חזה עוף ומת כבר לטחון אותו.

אה וטוסט עם חמאת בוטנים זה אחד הדברים, פול חלבון (כל פרוסת לחם זה 5 גרם חלבון, הלחם שאני אוכל לפחות)

סתם לא

בואו נעלה בשומן!!! מי שאין לו כרס הוא שחיף מסריח וילד קוביות

GOMADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,879 | הודעות: 8,199,472 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect